SUZUKİ GS 500 Video

güzel video elinize saglık:rendeer:
motosikleti kim kullanıyosa maşallah güzel kullanıyo saga yatırıyo sola yatırıyo:cherry:

Ihtiyar senin motor F modelimi.?Gusel video gercekten, paylasim icin saol.:cat:

Video Ispanya yada portekiz cekimi sanirim

Sevdim gs 500 ü sesi de çok güzel.
Adam güzel yatıyor virajlara kesinlikle bildiği tanıdığı virajlardır motor sanki kendiliğinden gidiyormuş gibi.

Bu arada içinizde gs 500 le uzun yala çıkan var mı? Nasıl? Yoruyor mu? özellikle oturuş tarzı sırt ve bel ağrısı oluşturuyor mu uzun yolda? Düşündüğüm motosikletlerden biri de bu.

Konu ile alakasiz ama ben cevap veriyim soruya.gs500 ile uzun yola ciktim ve cok rahat onu soyleyim.Cruiser dan daha rahati ayni ylu cruiser ile de yapmistim cok yormustu bunda hisetmiyorsun bile yatmasi bile zevkli bir makina

Ozkansava dostum ne zaman gs500 sahibi oldun hatirlat bize istersen bilip bilmeden tanimdan lutfen konusmabir daha. Bisan ile olan tecruben ile Suzuki yi karistirma ve soru sana sorulmadi sen niye konuya daliyorsun onu anlamadim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla güzel motor....Binende konuşturmuş. burda birinin videosunu yayınlayıp şööle yattı gibisinden övünen arkadaşa örnek teşkil edecek bir video...

Yolu daha önceden bilen birisi belli...olsun genede güzel çekim....::cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw benım gs 500 ne güzel yatıyormus le ya bende yatarım herhelde ama motorum bozuuuuuuuuk
calismiyooo yaaaaaaaa uffff :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar