Motosiklet pantolon onerisi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Deneyip de aldık abi. Hatta dar bile sayılabilir. Arkadaşın yaşadığı şey eğer giydikten sonra oluşan bir şeyse bilemem de benim yaşadığım giyerken korumalar dönüyor, bükülüyor filan düzeltmek zorunda kalıyorum her giyişimde. Yoksa giydikten sonra Bi sıkıntı yok zaten.
Ben de deneyip aldım hatta kilolu arkadaş vardı orada ben ondan zayıf olmama rağmen benim bedenime daha büyük aldım çünki olmuyordu bol değil yani yapışıyorda.
Bir sonraki pantalonu the biker jeans deneyeceğim

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Bikerjeans buna deger mi sence ? İki tane alacagim cunku biri kesin tech10 olacak digeri de bikerjeans ya da riderdenim olacak
Kesinlikle ve kesinlikle değer. @tommygun abimin dediği gibi riderdenim'in eski kalitesi maalesef yok firmada nedense bi salmışlık var son yıllarda. Bu belki de The Biker Jeans ile olan rekabet yüzünden olabilir çünkü yanlış hatırlamıyorsam Türkiye'nin ilk motosiklet pantolon üreticisi Riderdenim fakat The Biker Jeans bu piyasaya sonradan girip Türkiye piyasasını daha fazla domine etti gibime geliyor. The Biker Jeans'in bana göre tek eksiği erkek pantolon bedenlerinin en düşük 30 bedenden başlıyor olması bu sayı riderdenim de 26'dan başlıyor yani daha zayıf arkadaşlar için de beden var.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba.

Tech90 yani Vecton kullanıyorum.

John Doe modeli kargo pantalon.

Yanlardaki cepleri müthiş kullanışlı.

https://www.vecton.com.tr/urun/unisex-bej-jeans-motosiklet-pantolonu-john-doe-kevlar-jdc5004

İçi ful kevlar katmanlı ve vücuda temas ettiği halde kaşındırmıyor.

İlkini 6 yıl önce almıştım.

2025 fuardan 2 tane daha aldım.

Değiştire değiştire kullanıyorum.

Şiddetle tavsiye ederim.

Not: Vecton sitesinde kodu Jdc olanlar yanlarda kargo cepleri varsa aynı ürün ve birkaç farklı renkte geliyor.

Kolay gelsin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba.

Tech90 yani Vecton kullanıyorum.

John Doe modeli kargo pantalon.

Yanlardaki cepleri müthiş kullanışlı.
abi, ceplere dikkat. olur da bir kaz anında cepteki minicik 50 kuruş bile çok zarar verebiliyor.
Sürerken cepleri boş tutmak lazım.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
abi, ceplere dikkat. olur da bir kaz anında cepteki minicik 50 kuruş bile çok zarar verebiliyor.
Sürerken cepleri boş tutmak lazım.
Aslında yanlardaki cepleri iç ceplere göre nispeten daha güvenli buluyorum.

Sivri bir şeyler koymamak lazım yine de.

Teşekkür ederim. :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aslında yanlardaki cepleri iç ceplere göre nispeten daha güvenli buluyorum.

Sivri bir şeyler koymamak lazım yine de.

Teşekkür ederim. :)
Ben her türlü cepten çekiniyorum.
Kaza yapıp yüzüstü asfaltta sürüklendiğimde montun sağ iç cebindeki ruhsata denk gelen yerdeki kaburgalarım kazadan 3-4 hafta sora bile ağrıyordu. Bu yüzden cep kullanmak yerine çanta kullanıp her şeyi çantada taşıyıp motora binerken çantayı bagaja koymayı daha güvenli buluyorum. Tabi bu pratik bir durum değil kabul ediyorum.

Benim kalça korumalıkları sürekli katlanıyor dönüyor şu siyah renkliler olan model.sizde de böyle bir durum var mı
Kesinlikle ben dr muzdaribim. Sürekli katlanıyor ya da dönüyor. Şeytan dik şunları diyor da yıkarken çıkartmam lazım.

Bu arada aldığımdan beri döndüğü için düzü tersini bilmeden kullanıyorum. Bir yüzü kumaş bir yüzü tırtıklı. Hangi yüz bacağa değecek hangi yüz dışa bakacak?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

thebikerjeans alıp geç korumalar harici olarak satılıyor fakat kalitesi. dikimi, duruşu asla tartışılmaz.
Riderdenim in korumaları bikerjeanse uyar mı? Bikerjeans almayı düşünüyorum ama fazla masraf yapmak istemiyorum.

Kesinlikle ben dr muzdaribim. Sürekli katlanıyor ya da dönüyor. Şeytan dik şunları diyor da yıkarken çıkartmam lazım.

Bu arada aldığımdan beri döndüğü için düzü tersini bilmeden kullanıyorum. Bir yüzü kumaş bir yüzü tırtıklı. Hangi yüz bacağa değecek hangi yüz dışa bakacak?

Riderdenim in korumaları bikerjeanse uyar mı? Bikerjeans almayı düşünüyorum ama fazla masraf yapmak istemiyorum.
Abi, giydikten sonra nasıl dönüyor ki. Giyerken döner düzeltirsin, bitti gitti. Tırtıklı kısım dışa, düz kısım bacağa olacak şekilde

Abi, giydikten sonra nasıl dönüyor ki. Giyerken döner düzeltirsin, bitti gitti. Tırtıklı kısım dışa, düz kısım bacağa olacak şekilde
:) ne zamandır ters takıyormuşum. Giydikten sonra dönmüyor. Ama giyerken hep ya dönmüş buluyorum ya da rulo gibi sarılmış duruyor. Amacı neyse artık :)

Dönme sebebi de şu. Koruma cebini sadece 2 noktadan dikmişler kota. Bir en üstten bir en alttan. Cep de haliyle rulo gibi duruyor. Yayvan olması lazım. Bir sağdan bir soldan dikiş ilave etsek sorun çözülür de, mavi iplik ile kota diksem sıkıntı yaratır mı acaba?

Kotun zarar görmeyeceğini bilsem hemen yaparım.

Son düzenleme:
:) ne zamandır ters takıyormuşum. Giydikten sonra dönmüyor. Ama giyerken hep ya dönmüş buluyorum ya da rulo gibi sarılmış duruyor. Amacı neyse artık :)

Dönme sebebi de şu. Koruma cebini sadece 2 noktadan dikmişler kota. Bir en üstten bir en alttan. Cep de haliyle rulo gibi duruyor. Yayvan olması lazım. Bir sağdan bir soldan dikiş ilave etsek sorun çözülür de, mavi iplik ile kota diksem sıkıntı yaratır mı acaba?

Evet ben de aynı konudan muzdaribim. Giymeden önce düzeltmekten bıktım maalesef. Dik gitsin abi ya, sonuçta defileye katılacak değiliz :D ya da daha koyu tonda bi mavi ile dik. Dert ettiğin şeye bak, ben de yorulan kopça kısımlarına içten yama yaptırmayı düşünüyorum mesela. Sonuçta paris moda haftasına katılacak değiliz. Ben açıkçası iş elbisesi psikolojisiyle takıldığım için dert etmiyorum böyle şeyleri.

Evet ben de aynı konudan muzdaribim. Giymeden önce düzeltmekten bıktım maalesef. Dik gitsin abi ya, sonuçta defileye katılacak değiliz :D ya da daha koyu tonda bi mavi ile dik. Dert ettiğin şeye bak, ben de yorulan kopça kısımlarına içten yama yaptırmayı düşünüyorum mesela. Sonuçta paris moda haftasına katılacak değiliz. Ben açıkçası iş elbisesi psikolojisiyle takıldığım için dert etmiyorum böyle şeyleri.

Yok Kozmetik olarak önemsemiyorum. Diktiğim yerdeki dayanımı azalır mı diye düşünüyorum. İleride yırtılma yapar mı ya da kaza anında yırtılıp kestaneyi çizdirir mi diye.

Yok Kozmetik olarak önemsemiyorum. Diktiğim yerdeki dayanımı azalır mı diye düşünüyorum. İleride yırtılma yapar mı ya da kaza anında yırtılıp kestaneyi çizdirir mi diye.

Dayanıklılık konusunda yazdığım ileti abi :D
Geçen sene ben de riderdenim almıştım abi. Geçenlere afedersin g*tümden düşmesin diye arkadan 2 tane sağlı sollu kemer kopçalarından şöyle hafiften bi çekeyim demiştim, demez olaydım. Bim poşetinden mi diktiniz abicim bu pantolonu ya. Güya dayanıklı kumaşmış. Peehhhh..... Ulan parmağımla küçük bi mukavemet bir dayanamayan kumaş, Allah korusun yolda belde düşüp de sürtünmede beni nasıl koruyacak.........

O zaman akşam bakayım, gözüm keserse dikeyim. Gittiği yere kadar gitsin. Bir de yedek kot almak istiyorum bikerjeans modellerini çok beğendim. Riderdenimin korumaları uyar mı acaba?
İşte o konuda maalesef bilgim yok. Bikerjeans ve riderdenim kullanan birisi bilebilir bunu.

Motosikleti
Hero Dash 125
Benim kalça korumalıkları sürekli katlanıyor dönüyor şu siyah renkliler olan model.sizde de böyle bir durum var mı

Impactec 2. seviye korumalık kullanıyorum ve Tech90 pantolonlarımda böyle bir sorun yaşamadım. Korumalıkların seviye 1 ise çok ince kağıt gibi oluyor. Ondan dolayı olabilir mi?

Impactec kalça korumalarda bir taraf düz, bir taraf kavislidir. Düz taraf bedene gelecek şekilde giyilir.

Elimde 1. seviye Impactec diz - dirsek, omuz, kalça ve sırt koruma mevcut. İzmir içi isteyen gelsin ücretsiz verebilirim. İzmir dışı kargo ücreti öderim diyen varsa kargo yaparım. Bu ekipmanları ben seviye 2 ile değiştirdiğim için hiç kullanmadan elimde kaldı. Ucuz fiyata satacağıma aramızdan birisinin işini görsün.

Onu ben de beğendim izmirde satan yer varsa alacagim

Tech90 Vecton İzmir'de Kahramanlar'da MotoPlus mağazası satar. Ama İstanbul'da bulunan mağazayı telefonla arayarak Yaşar Abi ile görüşün. Wp görüntülü görüşme ile çok yardımcı oluyor. Mağazaya fiziken gitmeden, mağazadaymışsınız hissiyatı yaşatır. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Overlap ile 3 defa kaza yaptım, dilenci gibi yerlerde süründüm de kota bir şey olmadı. En sonunda kazaya sebebiyet veren cenabetliğimin nedenini Overlap'te aradım ve kotu değiştirip Tech90 John Doe aldım. Evet, bu yeni kotla yaptığım binlerce km içinde hiç kaza yapmadım ama bu sefer de motorun bloğunu kilitledik.

Motosikleti
Hero Dash 125
Ben Overlap ile 3 defa kaza yaptım, dilenci gibi yerlerde süründüm de kota bir şey olmadı. En sonunda kazaya sebebiyet veren cenabetliğimin nedenini Overlap'te aradım ve kotu değiştirip Tech90 John Doe aldım. Evet, bu yeni kotla yaptığım binlerce km içinde hiç kaza yapmadım ama bu sefer de motorun bloğunu kilitledik.

Overlap cünüp bence. Ben de kullandım ve bir gün yeni boyanmış bir banka oturmuşum. Arkadaki metal düğme tam kurumaya başlayan boya damlasını patlatmış ve popomuz sararmıştı. Ayrıca bu bel kısmında da bulunan metal düğmelerden dolayı sukuter kullanırken seleye belimi yasladığımda düğmeler çok rahatsız ediyordu.

Overlap'ın paçası da sinir ediciydi. Paçada bulunan cırtlar bir ayakkabımın tüylenmesine sebep olmuştu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar