Güvenli park yeri önerisi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar. Sıfır bir motosiklet alacağım fakat koyacak yerim yok benim gibi olan arkadaşlar illa ki vardır diye sormak istedim. Motoru koyabileceğim güvenilir, gözüm arkada kalmayacak bir yer öneriniz var mıdır ? Binamızın merdiven boşluğu var hatta oraya bakan xiaomi 360 kameramız da var fakat malum motor gittikten sonra kamera kaydından anca nasıl çalındığına bakarsınız.
(ekstra olarak alarmlı disk kilidim ve çok ince olmayan bir zincirim mevcut)

Motosikleti
Honda CBR500R
Bina içine koyabileceğin müsait alanın varsa oraya koyarsın, sağlam zincir alıp janttan seleye doğru olacak şekilde kilitleyebilirsin. Disk kilidiyle de sağlama alırsın. Bir de üstüne branda örtersin dikkat çekmez.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Markasını ve adının ne olduğunu tam olarak unuttum.(Motosiklet park etme demiri diye aratınca çıkıyor)
saplama vidası atılarak zinciri,u kilidi bağlayacak alan hazırlayabilirsin.
Bina boşluğu için güzel bir alan tabii yöneticisi vesaire izin verirse

Motosikleti
D400
motoru calmak isterler ise kilit hırsızı durdurmaz ama vazgeçirebilir =)

dışardan gözükmeyecek apartman boşlugu , arka bahçe gibi yerlere koyun.

ben mayıs ayında evi taşırken mecburi olarak otoparksız bir yere taşındım, motoruı apartman önüne koyacağım diye üzülüyordum.

Taşınma sırasında bir baktım yan tarafta kapalı kilitli motosikletlere özel park yeri varmış otoparkın; emlakcı söylemedi bile :D

nasıl mutlu oldum

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
vallahi ben 2 motoru birbirine bağlıyorum iyi bi zincirle çalmak isteyen ya o zinciri kesecek onu da makasla falan kesemez ses çıkaracak metal kesme makinasıyla falan anca keser ya da toplam 300 kgyi sırtlayacak götürecek

Motosikleti
D400
vallahi ben 2 motoru birbirine bağlıyorum iyi bi zincirle çalmak isteyen ya o zinciri kesecek onu da makasla falan kesemez ses çıkaracak metal kesme makinasıyla falan anca keser ya da toplam 300 kgyi sırtlayacak götürecek

benim eski evin orada inazuma kucaklayıp çaldılar 190 kilo motor, 10 litre benzin, yan çanta aksesuarlar demirler en az 20 kilo. 220-230 kiloyu sırtladılar :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Para versen 15 dakikada boşaltacağı 1 palet ham maddeyi (25 Kg 55 adet torba) 55 saniyede arabaya attılar ya. Bizde arkadaşın dediği gibi baktık dünya rekoruna arkadan beyle.

Motoru bağlayacağın zincir yerde olmasın. Yerden yüksekte olunca kesilmesi 15-20 sn daha zor oluyor.
Yakınlarda tanındık bilindik hırsız varsa onun evinin önüne park et. Çalınma riski daha az olur.
Bağlayacağın zincir ulaşılabilir tarafta olmasın. Duvarla motor arasından zincirle bağlamak görünür taraftan bağlamaktan daha fazla uğraştırır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Konuda bir gariplik yok bence sen gerginsin :D
Yani aslında bir yerde haklı. Bizim evin otoparkı güvenli gel buraya koy diyecek halimiz olmadığı için mecburen evin önünde bırakacak. Kaskımda pinlock olmadığını nasıl anlarım gibi bir soru yani. Baksın, neresi güvenli geliyorsa oraya koysun. Her gün Çanakkale'ye getirecekse bizim otopark güvenli cidden :D

Motosikleti
D400
iç rahatlatmaya calısıyor arkadaş. forumda güvenlik amacıyla açılan konular hepsi benzer amacla acılıyor zaten :D

hep diyorum, o kadar b.ktan motor ile alakasız konu acılıyor ki bir adam 10 kere kask önerisi konusu acsa problem görmüyorum. en azından motorla alakalı :D :D

A - Bahçeye, B - sokağa, C - binanın merdiven boşluğu şeklinde üç seçenek olduğunu görüyorum.

Ben - B - sokağa diyorum, son kararım.

A ve C seçeneklerinde apartmanda huzursuzluk çıkar, onlar senin yerine - B - yi seçer. sen en iyisi baştan B yi seç böylece erkekliğe gübre sürmemiş olursun.

Şakayla karışık yazdım ama ciddiyim.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hocam küçük bir mahallede yaşıyorum yani %90 o motorun ne olduğunu bilir ve maalesef aynı zamanda hırsızlık çok yaygın oturduğum bölgede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yönetici yok dediğiniz ürünün linki varsa yasak değilse atabilir misiniz ?

Beynin yok fikrin var. Sana cevapla diyen olmadı zaten illa benim gibi bir arkadaşta aynı durumdadır diye yapabileceklerimi sordum. Keşke sokakta denk gelsen :)

Abicim anlama kıtlığınız mı var ? Ben ortak alanlardan bahsediyorum eğer varsa ? Hastane otoparkı örneğin hastane olmayan şehir var mı ? Belediye otoparkı belediyesi olmayan şehir var mı ? Lütfen beyniniz yoksa fikriniz de olmasın mümkünse benim forumlarıma cevap vermeyin madem mantıksız kendi çöplüğünüzde ötmeye devam edebilirsiniz.

Motosiklet forumunda motosiklet güvenliğinden daha iyi nasıl bir soru sorulabilir evrimini tamamlayamamış arkadaş ? Söyle onu soralım sana göre şekil alsın forum ne dersin paşam ? Böyle IQ seviyesi düşük motor sürücüleri yüzünden insanlar motordan, motorcudan soğudu.

Örnek olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar