1.600 KM'de TVS RTR 200 alınır mı?

Motosikleti
NS 125
Motor 2024 model 1.600 küsür kilometrede, çok az kullanılmış hatta yağmur bile görmemiş sahibinin dediğine göre. Fiyat 95 bin olarak konuştuk sizce alınır mı? Bir de bunu ustaya göstermeye gerek var mı görüp almak yeter mi sizce?

Herhangi bir kaza bela düşme kalkma vs yoksa sesi normalse ustaya gösterilmeden alınabilir.

95 o kmde cennet 90 yaparsanız harika olur.
2 kere al sat yaptım memnunum motordan.
Fakat bu motoru 4-5 binde aciliyetten 85 e bile bırakan oluyor bilginizle. Ama ben olsam kacırmazdım

Motosikleti
NS 125
95 o kmde cennet 90 yaparsanız harika olur.
2 kere al sat yaptım memnunum motordan.
Fakat bu motoru 4-5 binde aciliyetten 85 e bile bırakan oluyor bilginizle. Ama ben olsam kacırmazdım
Daha düşmüyor 105'ten düştü. Bir de bu kmde motoru motorcuya göstermeye gerek var mı sence?

reo

Motorun sahibi nasıl biri, yüz yüze bir görüşüp anlamak lazım. Eğer motoru hor kullanmamış ve rodaj bakımını serviste güzelce yaptırmışsa sorun olmaz.
Motorun göstergedeki sol tuşa bir kaç defa basarak menüde son hız bölümüne gelin, orada Motorun çıktığı en yüksek hız yazar.
Eğer motoru düzgün kullanmışsa ordan anlarsın ancak bu bilgi resetlenebiliyor bunu da aklında tut kardeşim.
Daha önce 300km civarında bir Apacheye müşteri olmuştum, motora daha o kilometredeyken top speed denemesi yaptıklarını anladım.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Alınır bence ama tekrar o fiyatlara satabilirsiniz bilginiz ile
Al-sat düşünüyorsan iyi bir seçenek değil, piyasası yavaş ama eğlenceli bir ulaşım aracı olma görevini fiyatına göre fazlasıyla karşılıyor. Başlangıç dostu, kontrolü kolay ve tepkileri tahmin edilebilir bir motosiklet. Artçı ve yük taşımada artçı konforu tartışılır ama taşımak için gereken gücü karşılıyor.

Motosikleti
Yamaha XSR700
1600kmde alınmıyorsa hiç alınmaması lazım .

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Alınır, tepe tepe sürülür, her yere gidilir.
Abim ben bunu bizzat doğrulayabilirim, babam arkamda annemle balık uğruna girmedik sahil, çamur, yağmur, çalı bırakmadı. Benimle de servise köy yollarına ve uzun yola çıktı. Motor her yere gidiyor, bana mısın demiyor, bozuk yolda da gidiyor uzun yolda da şişmiyor. Bunu aldın mı tepe tepe acımadan kullan, motosiklet hakkında yeni şeyler öğren. Parasının hakkını öyle verir. Hata yapmaya ve hata yaparak öğrenmeye görece diğerlerinden daha müsait bir motor.

Sitesi son baktığımda sıfırına 140 bin fiyat çekmişti. Rodajı iyi geçmişse ve yamuk yumuk yoksa fiyatı güzel.

Son düzenleme:
Motosikleti
NS 125
1600kmde alınmıyorsa hiç alınmaması lazım .
Ben motor nasıl anlamında ve fiyatı iyi mi diyerekten sormuştum zaten 1600 kmde bir şey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldım bu arada giderken gelen ses harici memnunum şu anlık.

Motorun sahibi nasıl biri, yüz yüze bir görüşüp anlamak lazım. Eğer motoru hor kullanmamış ve rodaj bakımını serviste güzelce yaptırmışsa sorun olmaz.
Motorun göstergedeki sol tuşa bir kaç defa basarak menüde son hız bölümüne gelin, orada Motorun çıktığı en yüksek hız yazar.
Eğer motoru düzgün kullanmışsa ordan anlarsın ancak bu bilgi resetlenebiliyor bunu da aklında tut kardeşim.
Daha önce 300km civarında bir Apacheye müşteri olmuştum, motora daha o kilometredeyken top speed denemesi yaptıklarını anladım.
Motoru aldım abimiz imamdı kendisi apaçi tipli biri değildi yani, top speed'e baktım 113'dü. Temiz görünüyor diye göstermeden direkt aldım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ben motor nasıl anlamında ve fiyatı iyi mi diyerekten sormuştum zaten 1600 kmde bir şey yok.

Motoru aldım abimiz imamdı kendisi apaçi tipli biri değildi yani, top speed'e baktım 113'dü. Temiz görünüyor diye göstermeden direkt aldım.
Hayırlı uğurlu olsun. Severim Tvs'yi. Benim de ilk motorum 2012 model TVS Apache RTR 150 idi. Bir polis memurundan almıştım, 6000 kilometredeydi. 20 bin km kadar canavar gibi bindim ve 2018 Ekim ayında bir tıp fakültesi öğrencisine sattım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

hayırlı olsun.
Ekipmanlarınız tamdır umarım, tam değilse hatırlatmış olayım, bir tek kask-mont-eldiven ile sürmeyin.

Eğitim zaten şart, kapalı alanda hakimiyet eğitimi her motor değiştirişte çok faydalı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürmen dileğiyle.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Hayırlı olsun, tepe tepe kullanmalar. Şimdiden montaj hataları için eline aletleri alsan iyi olur, ne kadar erken düzeltirsen o kadar iyi, cırt kelepçe yanında bol olsun. YouTube'da montaj hataları nerede ve nasıl düzeltilir video rehberleri mevcut, elin alet tutuyorsa hayli hayli düzeltirsin. Hatta yan gövdedeki ön far soketini çıkartıp öbür renkli olana tak, kısalar ha bire yanmasın, sağ manetteki anahtarla açıp kapatmalı olurlar böylece. Farlar kapalıyken gündüz ledleri şerit olarak yanıyor.

Periyodik bakımlarını eksik etme, birde bu motor yağ seçiyor 3 mevsim Castrol 10W-30 ve hava çok sıcaksa, otobanda uzun yol yapılacaksa Castrol 10W-50 tam sentetik yağ koy periyodik bakımdan bakıma sorunsuz götürür seni. Yetkili servisi yarı sentetik 10W-40 koyabilir ona dikkat et, motor gene gider ama ömrü tam sentetiğin yarısı kadar oluyor, 3000km dayanır yani. Motul tam sentetik 10W-40 var ama vites geçişleri sertleşiyormuş. Gerekirse kendin yağ götür yağ değişiminde. Benimkine yarı sentetik Castrol 10W-40 koymuş vites geçişleri kemikleşti biraz, bir dahakine yağını kendim değiştireceğim. Servis fren ve debriyaj bakımı yapınca fren zımba gibi oldu, 2 parmakla sona kadar sıktığım yumuşacık freni 2 parmakla kullanamaz oldum anla benim motorda ne kadar boşluk varmış. Gene iyi duruyordu ama bakımlardan sonra fren mesafesi ciddi ölçüde kısaldı, hele balatalar da gelsin. Benim içinde kötü alışkanlıkları değiştirme ve 4 parmak frene geçme zamanı gelmiş. Tekrardan hayırlı olsun, tekere taş değsin ama motorun yere devrilmesin :D

He birde arkaya da sepet veya koruma demiri gibi bir demir taktır, öndeki demir güzel ama arkaya destek lazım, motor devrilince ben faydasını baya görmüştüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar