Fiyat nasıl sence? Motosiklet piyasasına çok hakim değilim.Herhangi bir kaza bela düşme kalkma vs yoksa sesi normalse ustaya gösterilmeden alınabilir.
Ona bişey diyemiyorum ben de bilmiyorum fakat sarı sitedeki muadillerinin 3 5bin lira aşağısında ise fiyatı normaldir.Fiyat nasıl sence? Motosiklet piyasasına çok hakim değilim.
Daha düşmüyor 105'ten düştü. Bir de bu kmde motoru motorcuya göstermeye gerek var mı sence?95 o kmde cennet 90 yaparsanız harika olur.
2 kere al sat yaptım memnunum motordan.
Fakat bu motoru 4-5 binde aciliyetten 85 e bile bırakan oluyor bilginizle. Ama ben olsam kacırmazdım
Alınır bence ama tekrar o fiyatlara satabilirsiniz bilginiz ileDaha düşmüyor 105'ten düştü. Bir de bu kmde motoru motorcuya göstermeye gerek var mı sence?
Al-sat düşünüyorsan iyi bir seçenek değil, piyasası yavaş ama eğlenceli bir ulaşım aracı olma görevini fiyatına göre fazlasıyla karşılıyor. Başlangıç dostu, kontrolü kolay ve tepkileri tahmin edilebilir bir motosiklet. Artçı ve yük taşımada artçı konforu tartışılır ama taşımak için gereken gücü karşılıyor.Alınır bence ama tekrar o fiyatlara satabilirsiniz bilginiz ile
Ben 14000km civarında aldım, gayette alınıyor motor. Bakımları düzgün yapılmış olsun, ciddi bir kazası olmasın yeter.1600kmde alınmıyorsa hiç alınmaması lazım .
Abim ben bunu bizzat doğrulayabilirim, babam arkamda annemle balık uğruna girmedik sahil, çamur, yağmur, çalı bırakmadı. Benimle de servise köy yollarına ve uzun yola çıktı. Motor her yere gidiyor, bana mısın demiyor, bozuk yolda da gidiyor uzun yolda da şişmiyor. Bunu aldın mı tepe tepe acımadan kullan, motosiklet hakkında yeni şeyler öğren. Parasının hakkını öyle verir. Hata yapmaya ve hata yaparak öğrenmeye görece diğerlerinden daha müsait bir motor.Alınır, tepe tepe sürülür, her yere gidilir.
Ben motor nasıl anlamında ve fiyatı iyi mi diyerekten sormuştum zaten 1600 kmde bir şey yok.1600kmde alınmıyorsa hiç alınmaması lazım .
Motoru aldım abimiz imamdı kendisi apaçi tipli biri değildi yani, top speed'e baktım 113'dü. Temiz görünüyor diye göstermeden direkt aldım.Motorun sahibi nasıl biri, yüz yüze bir görüşüp anlamak lazım. Eğer motoru hor kullanmamış ve rodaj bakımını serviste güzelce yaptırmışsa sorun olmaz.
Motorun göstergedeki sol tuşa bir kaç defa basarak menüde son hız bölümüne gelin, orada Motorun çıktığı en yüksek hız yazar.
Eğer motoru düzgün kullanmışsa ordan anlarsın ancak bu bilgi resetlenebiliyor bunu da aklında tut kardeşim.
Daha önce 300km civarında bir Apacheye müşteri olmuştum, motora daha o kilometredeyken top speed denemesi yaptıklarını anladım.
Hayırlı uğurlu olsun. Severim Tvs'yi. Benim de ilk motorum 2012 model TVS Apache RTR 150 idi. Bir polis memurundan almıştım, 6000 kilometredeydi. 20 bin km kadar canavar gibi bindim ve 2018 Ekim ayında bir tıp fakültesi öğrencisine sattım.Ben motor nasıl anlamında ve fiyatı iyi mi diyerekten sormuştum zaten 1600 kmde bir şey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aldım bu arada giderken gelen ses harici memnunum şu anlık.
Motoru aldım abimiz imamdı kendisi apaçi tipli biri değildi yani, top speed'e baktım 113'dü. Temiz görünüyor diye göstermeden direkt aldım.
hayırlı olsun.Ben motor nasıl anlamında ve fiyatı iyi mi diyerekten sormuştum zaten 1600 kmde bir şey yok.
Aldım bu arada giderken gelen ses harici memnunum şu anlık.
Motoru aldım abimiz imamdı kendisi apaçi tipli biri değildi yani, top speed'e baktım 113'dü. Temiz görünüyor diye göstermeden direkt aldım.