Motor için spor ayakkabı önerisi

Klasik olarak dairede suburb modellerini beğeniyorum 12 bin gibi fiyatları var indirim falan beklesen kışın olur mu sizce güzel görünüşlü spor ne önerebilirsiniz?

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Forma ve Shima markalarının daha makul fiyatlı ayakkabıları var.

Dainese'nin distribütörü kendini premium olarak konumlandırıyor ve fiyatlarını yüksek tutuyor. Kolay kolay indirim yapmazlar bu kafayla.

Klasik olarak dairede suburb modellerini beğeniyorum 12 bin gibi fiyatları var indirim falan beklesen kışın olur mu sizce güzel görünüşlü spor ne önerebilirsiniz?
Vexo City. Güzel bir motosiklet botu ve sportif bir görüntü var. Büyük veya kurumsal şirkette çalışıyorsan bayrak gibi sırıtan bir ayakkabı değil casual bir model gibi giyebiliyorsun.

alpinestars ageless alınr mı sizce benzer ne önerebilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satan bir yerde yokki bulamadım

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
alpinestars faster 3 var bende memnunum faster 4ler çıkmış aynı ama tasarımı biraz farklı

Motosikleti
Yamaha XSR700
Uzun süredir alpinestar chrome air dikkatimi çekiyor. Bence tipi çok güzel. Hiç motosiklet ekipmanı değilmiş gibi.

Motosikleti
Yamaha XSR700
bende beğendim ama biraz çocuk ayakkabısı gibi
Çocuk ayakkabısı zaten normal ayakkabının küçüğü değil mi? Işık ve biraz pembe ponpon eklersen daha bi çocuk ayakkabısı olur ama bu haliyle bence normal ayakkabıya benziyor :D

ayakkabısı zaten normal ayakkabının küçüğü değil mi? Işık ve biraz pembe ponpon eklersen daha bi çocuk ayakkabısı olur ama bu haliyle bence normal ayakkabıya benziyor :D
seninki değil ya benim dediklerim :D
image.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

seninki değil ya benim dediklerim :D
image.png
sizce alınır mı bu ya da bu
image.png

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Yaz veya güzel bahar havalarında kullanmak isterseniz şiddetle Rev'it Pacer ayakkabı öneririm. Hem günlük kullanımda, hem motosiklet üzerinde müthiş rahat tam bir spor ayakkabı.

Beden bulmanız biraz zor olabilir. Ayrıca yurtdışı alışveriş limiti nedeniyle Türkiye'ye getirmek için farklı yollar denemeniz gerekebilir.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
"Dost başa, düşman ayağa bakar" diye atasözümüz bile var. nasıl göründüğüne bakmayın, ayağınızda ne var diye bakanlar dostunuz değildir.
Koruması konusunda alınmış sertifikaları var mı, koruması iyi mi, rahat mı, soğuktan/sıcaktan/ıslaktan koruyor mu diye bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar