Seviye 1 Seviye 2 Mont Korumalıkları

Motosikleti
MT - 25
Arkadaşlar merhaba bütçem kısıtlı olduğu için venom air racing ceketini aldım fakat korumalıklarını değiştirmek istiyorum kullandığınız ve önerdiğiniz Seviye 1 Seviye 2 korumalık varsa tecrübelerinizi aktarabilir misiniz. Teşekkür ederim iyi forumlar 😁

Motosikleti
Yamaha XSR700
cevaplarınız için çok teşekkür ederim link olarak gönderme şansınız varsa çok memnun kalırım
d3o bir marka değil bir malzeme olduğu için benim bir linkim yok. Farklı farklı markaların d3o korumaları mevcut. En kalitelisi yanlış bilmiyorsam rukka olması lazım. Held de iyidir. Farklı farklı markalar da mevcut. d3o yumuşak bir malzeme ama darbe altında sertleşiyor. Yani hem çok konforlu hem çok koruyucu.

Motosikleti
MT - 25
Açıklamanız için teşekkür ederim araştıracağım.Sağ olun.
d3o bir marka değil bir malzeme olduğu için benim bir linkim yok. Farklı farklı markaların d3o korumaları mevcut. En kalitelisi yanlış bilmiyorsam rukka olması lazım. Held de iyidir. Farklı farklı markalar da mevcut. d3o yumuşak bir malzeme ama darbe altında sertleşiyor. Yani hem çok konforlu hem çok koruyucu.

Motosikleti
MT - 25
Knox piyasadaki en kaliteli korumadır...
Değerli yorumunuz için teşekkürler üst vücut için bir set bulamadım ayrı ayrı almak gerekiyor galiba ayrı ayrı alınca da montla aynı fiyata geliyor set halinde bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz linkini acaba.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Değerli yorumunuz için teşekkürler üst vücut için bir set bulamadım ayrı ayrı almak gerekiyor galiba ayrı ayrı alınca da montla aynı fiyata geliyor set halinde bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz linkini acaba.
Set halinde satılanların kalitesi asla tatmin edici olmayacaktır..
Hep bir şüphede bırakacaktır..
Korumaya önem veriliyorsa paraya kıymak gerekiyor maalesef...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Knox piyasadaki en kaliteli korumadır...
Benim pantalonun kendisi sağlam ama 2017'de almıştım, içinde gelen diz korumaları eskimiştir. Onlara göre knox koruma var mıdır?
yine 2017'de aldığım kışlık montum hala sağlam ama korumaları eskimiş olabilir diye yenilemek aklımdaydı, omuz ve dirsek korumaları ayrı satılır mı? İstanbulda değilim, istanbulda olsam hasanpaşa'ya gelip sorardım mağazalara. Bunlar internette ne diye aratılır?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Benim pantalonun kendisi sağlam ama 2017'de almıştım, içinde gelen diz korumaları eskimiştir. Onlara göre knox koruma var mıdır?
yine 2017'de aldığım kışlık montum hala sağlam ama korumaları eskimiş olabilir diye yenilemek aklımdaydı, omuz ve dirsek korumaları ayrı satılır mı? İstanbulda değilim, istanbulda olsam hasanpaşa'ya gelip sorardım mağazalara. Bunlar internette ne diye aratılır?
The biker jeans'e bir sor ayrı ayrı koruma satıyor.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eski korumaları söküp pantolonun ve korumaların fotosunu atarsan senin için ilgilenirim..
Zaten ünisex oluyorlar.. Geçmişteki şekli neyse haala odur tahmin ediyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burda da canlısını görebilirsin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eski korumaları söküp pantolonun ve korumaların fotosunu atarsan senin için ilgilenirim..
Zaten ünisex oluyorlar.. Geçmişteki şekli neyse haala odur tahmin ediyorum :)

Burda da canlısını görebilirsin.
Buradan bakayım.
Knox'u eldiven üreticisi diye biliyordum hatta bir model eldivenini alıp memnun kalıp bir tane daha knox eldiven almıştım.

Knox web sitesinde mağaza olarak motomax da varmış. Oraya gittiğimde bakayım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar