Motosiklet yarım debriyaj yapınca değisik bir sekilde sallanıyor sarsılıyor

Motosikleti
Mondial drift l 125 cbs
Arkadaslar merhaba ilk motorumu aldım 2. el mondial drift L 125 yarım debriyajdayken değişik bi sekilde sarsılıp sallanıyor 1 ve 2 vitestede aynı olay 20km hızda giderken debriyajı yatım sıktığım zaöan takır tukur edip sesler cıkarıyor sahibine sorduğumda debriyaj ayarı istiyor dedi ayarladım hala aynı sizce neden böyle cok masraf açarmı böyle kullansam sorun cıkarırmı

Motosikleti
TVS Raider 125
Arkadaslar merhaba ilk motorumu aldım 2. el mondial drift L 125 yarım debriyajdayken değişik bi sekilde sarsılıp sallanıyor 1 ve 2 vitestede aynı olay 20km hızda giderken debriyajı yatım sıktığım zaöan takır tukur edip sesler cıkarıyor sahibine sorduğumda debriyaj ayarı istiyor dedi ayarladım hala aynı sizce neden böyle cok masraf açarmı böyle kullansam sorun cıkarırmı
Anlatmaya çalıştığınız şey motor freni mi ?

debriyaj tam baskıda veya tam ayrıkken sorun olmayıp da "yarım" debriyajda sorun varsa ya elinin ayarı yoktur ya da belki ayar istiyordur.

Motosikleti
Mondial drift l 125 cbs
Anlatmaya çalıştığınız şey motor freni mi ?
Hayır debriyaj kavramadayken motordan garip sesler ve ön teker sallanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

debriyaj tam baskıda veya tam ayrıkken sorun olmayıp da "yarım" debriyajda sorun varsa ya elinin ayarı yoktur ya da belki ayar istiyordur.
El ayarıyla alakalı değil farklı motorlarda kullandım hiç birinde böyle birşey olmamıstı dediğim sey gaz vermeden kaldırıp tekletmek değil gaz verdikçede sallantı ve ses ora ı artıyo

Ya debriyaj balataları bitmiş yada arka teker aks veya dişlilerden biri yerinden çıkmak üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar