Pulsar NS200 — 4 mevsim lastik: Hangisi gerçek kurtarıcı?

Ankara’da işe geliş gidiş için kullandığım pulsar ns200 için 4 mevsim kullanabileceğim, tutuşu güvenilir bir lastik arıyorum.

Kriterlerim:
Hep asfalt, araziye çıkmam.
Viraj yapmam ama hafif yatınca da kaydırmasın.
Yağmurda nadiren (sadece yakalanırsam:)) kullanırım.
Kışın ise 3°C’nin altında kullanmayacağım kuru da olsa.
Benim bulduklarım: Anlas Winter Grip 2 ve Michelin Pilot Street.

Anlas kış lastiği diye geçiyor ama üretici 4 mevsim kullanabilirsiniz diyor. Michelin de sanırım iyi bir seçenek fakat soğukta ve ıslakta pişman eder mi bilemedim. Kendi önerinizi de belirtebilirsiniz.

Motosikleti
Ns200 15"
Winter Grip'leri 35.000 kilometre boyunca kullandım ve asla şikayetçi değilim, soğukta ve ıslakta gayet güzel işini yapıyor.

Motosikleti
Ns200 15"
Ankara yazını kaldırır mı?
40 Derecede bile sürüş yaptım ve asla tedirgin etmedi, Bursa'da bu sene rezalet bir sıcak vardı, kimi zaman hava durumuna baktığımda Adana'dan bile sıcaktı. Bu havalarda kullandım ve sıkıntı yaşamadım, skuterde kullandığım için arka tekerim çok daha hızlı bitti çünkü varyatör ve motor sıcaklığı üstüne kapalı bir alanda çalışması sonucunda arka lastik çok ısınıyor ve çabuk bitiyor. Dişleri aşınsa bile yinede tutunuyor ve salmıyor.

Harika hocam tam bir 4 mevsim lastiği. Bu arada 35k km bir çift lastik ile değil değil mi :)

Kazasız belasız kullanın hocam. Michelin pilot streetin bir avantajı yok sanırım bunun üstüne.

Anlas Ankarada nerede taktırabilirim?
Michelin pilot street kullanan varsa da fikirlerini bekliyorum.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Ankara’da işe geliş gidiş için kullandığım pulsar ns200 için 4 mevsim kullanabileceğim, tutuşu güvenilir bir lastik arıyorum.

Kriterlerim:
Hep asfalt, araziye çıkmam.
Viraj yapmam ama hafif yatınca da kaydırmasın.
Yağmurda nadiren (sadece yakalanırsam:)) kullanırım.
Kışın ise 3°C’nin altında kullanmayacağım kuru da olsa.
Benim bulduklarım: Anlas Winter Grip 2 ve Michelin Pilot Street.

Anlas kış lastiği diye geçiyor ama üretici 4 mevsim kullanabilirsiniz diyor. Michelin de sanırım iyi bir seçenek fakat soğukta ve ıslakta pişman eder mi bilemedim. Kendi önerinizi de belirtebilirsiniz.
Pirelli angel ct var bende, memnunum 3 mevsim gidicek bir lastik

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Pireli Melek City almayın aldırmayın. Şehir içinde parlak asfalta tutmuyor. Önceki lastiklerim 5 yıllık Mitas Sport Force'un tuttuğu kadar bile tutunamıyor. Ama ıslakta fena değil.
Ben dunlop sportmax ve rezalet mrf lerden sonra geçtim, benim için devrim niteliğinde oldu sizi bilemem.

Konu güncel. Buridan ın eşeği gibi kalacağım stok lastikle 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu arada stok lastik eurogrip att925 marka sanırım. En yüksek 40+ derece ve en düşük 7 derecede sıkıntı yaşamadım. Bununla devam etmek 3. Seçenek olabilir mi?

Son düzenleme:
2 Set Pilot Street bitirmiş birisi olarak hiç sevmediğim bir lastik ısınınca da güven vermedi bana, sakin kullandığım ve lastik soğukken ani frenler yapmadan motor freniyle yavaş yavaş durduğum için bir sıkıntı yaşamadım ama sıcak veya ayna gibi asfaltta en ufak arka frende direkt kaymaya başlıyor . Motosiklete ilk başladığım zamanlarda aldığım ABSsiz motorumun üstünde vardı , lastik markalarına çok hakim olmadığımdan Michelin(absent lastik adam) güzel markadır ya mis gibi lastik derken ilk kavşakta yerde ki minik bir su birikintisinden dolayı yanlışıkla yanlamaya başladım . Şükür daha hiç bir aksilik çıkartmadı ama Anlas Viento Sport'ta yaptığım hareketlerin yarısını bunda yapsam kötü sonuçlanırdı büyük ihtimalle. Önerdiğim bir lastik değil

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Konu güncel. Buridan ın eşeği gibi kalacağım stok lastikle 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu arada stok lastik eurogrip att925 marka sanırım. En yüksek 40+ derece ve en düşük 7 derecede sıkıntı yaşamadım. Bununla devam etmek 3. Seçenek olabilir mi?
Winter Grip al hiç düşünme. Havalar soğudu işi riske atma. Michelin pilot street veya stok lastiğin ile winter gripin tutuşu arasında dağlar denizler var o kadar söyleyeyim.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Scooterda winter grip kullandım yağışsız istanbul kışında marşpiyel sürtecek kadar yatırmama rağmen asla pişman etmedi bana göre segmentinde rakipsiz ve anlasın alınabilecek tek lastiği

Zaten çok bir model yok 4 mevsim lastiklerde. Anlaşın Yeni Allgrip modeli var wgrip in daha yazlık versiyonu. Onu da çok övüyorlar ama sadece scooterlar da var. ns200 ölçülerinde üretilmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar