Motor aldığımı aileme nasıl açıklarım

Aileden gizli a2 ehliyet ve motor aldım ancak hala haberleri yok motoru arkadaşımın olarak biliyorlar ancak ben üniye falanda motorla gitmeyi düşünüyoreum elin motoruyla napıyorsun falan diyip duruyorlar nasıl açıklayacağım aileme motorun benim olduğunu motora çok aşırı karşılar sürmeme alışıyorlar yavaş yavaş ama hala benim olduğunu söyleyemedim sizce söyliyeyim mi böyle devam mı

Yasak aşk yaşayıp çocuk mu peydahladın neyini açıklayamıyorsun ,alırken ailenede yük olmamışsın.
Her şeyden önce kendinin bir birey olduğunu kabul ettiremezsen ailenin kuklası olursun.
aşırı karşılar motora hergün instadan motor kazası atıyor annem geri ver milletin motorunu diyip duruyor hatta hala daha nasıl açıklayacağıma karar veremedim çat motor benim mi dicem

Motosikleti
Yamaha MT-25
Aileden gizli a2 ehliyet ve motor aldım ancak hala haberleri yok motoru arkadaşımın olarak biliyorlar ancak ben üniye falanda motorla gitmeyi düşünüyoreum elin motoruyla napıyorsun falan diyip duruyorlar nasıl açıklayacağım aileme motorun benim olduğunu motora çok aşırı karşılar sürmeme alışıyorlar yavaş yavaş ama hala benim olduğunu söyleyemedim sizce söyliyeyim mi böyle devam mı
Bende de durum aynıydı aga
Direkt istedim hakkını verdim aldım de . Önce çok tepki alacaksın ama alışacaklar , çünkü birşey diyemeyecekler.

Senin motosikleti kullandığını görüyorlar herhalde diye tahmin ediyorum.

Sürdüğünü gördüklerine göre sahip olmana da karşı çıkmazlar ya da bir iki mırın kırın ederler.

Olayın yanlış kısmı baştan saklamayacaktın. Ehliyete başvurmadan önce ben ehliyete baş vuracağım, motosikleti almadan önce ben motosiklet alacağım diyecektin.

Burada ki fark ailene karşı gelmek ile ailenin güvenini sarsma olayı.

Direk git annene söyle ve bir daha da gizli iş yapma.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kardeşim bu nasıl ilginç bir nick seçimi böyle?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Çek Tineri çık karşılarına

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Beşiktaşlı kardeşimi üzmeyin.

Motorun size ait olduğunu söyleyin bir an önce. Yani napacaklar tekerini mi kesecekler?

Motosikleti
Motoru satıldı...
Baktığında benimkilerde karşılardı ancak önüne geçemeyeceklerini anladıklarında (Babam gençliğinde binse de bu Mobiletlere falan şuanda binmemi istemiyor) Ekipman alalım ekipmansız binme dediler.

Motosikleti
CB125F
Tiner ticareti yapıyordur belki. :unsure:
Osman aga sana hiç iyimser bir yorumu yakıştıramadım 😅
Severek yorumlarını takip ediyorum

Konu ile alakalı olarak ailen istemiyor ise sat onların dediğini yap yâda yapma
Ben 45 yaşındayım hâlâ istedikleri gibi olamadım 🤣

Motosikleti
D400
şunu ve benzer videoları izleyip fikir edinebilirsin. chatgpt ye felan da sor.

bence önemli olan samimiyet

Motosikleti
Yamaha XSR700
15 Yıldır kendi hayatımı idame ettiriyorum, 8 yıldır da evliyim. Benimkiler bile hala motora karşılar. Hala her görüşmemizde motoru sat diyorlar. Yani bazı aileler böyle. İkna etmen zor. Motoru aldım deyip gelen tepkilere direneceksin başka şansın yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2. Motor dönemimin ilk motorunu 2016'da almıştım, rahmetli anneannem o zamanlar sağ ve sağlıklıydı. 1 Sene boyunca ona düzenli yaptığım her ziyarette motoru hayvan gibi uzağa park edip kask ve ekipmanları ya sırt çantasına atar ya da motor üzerine kilitlerdim. Aileler maalesef motor işine karşı. Aylar geçti baktım ölmüyorum, bizimkiler kabul etti.

Şu an motorumun blok kilitlemesinden ötürü öldüğünü ve sattığımı, motorum olmadığını dayım henüz bilmiyor, bilse adam sevinçten çıldırır, evde 100 kişilik parti verir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O nasıl bir nick ?
Çok aradın mmı :)=
Adımdan utandım...:mad:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar