Forza 250 Anormal Derecede Direksiyon Titremesi

Motosikleti
Honda Forza 250
2022 model sıfır aldığım forza 250 motorumda şu an 2200 km de anormal derecede direksiyon titremesini fark ettim arkadaşlar dün her iki elimi bırakınca godon aşırı derecede sağ sol yapıp duruyor, neden olur bu durum,

Motosikleti
Forza 250
Arkanızda çanta varsa yapar,lastik hava basınçlarınız doğru değilse yapar.Ama zaten bu uzun zamandır bilinen birşey motorun ağırlık merkeziyle alakalı galiba sorun yaratacak birşey yok.Forza ve ADV’lerde ilk çıktıklarından beri var bu arka çantanın büyüklüğü etkiliyor galiba biraz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arka çantayı söküp denermisin ?..
Sıfır motoru teslim aldığımda daha 2 km olmamıştı bile ama 50 km hızla giderken gidonu sallıyordu... 70- 80 lerde sallamıyor ama elini bırakmazsan sorun yok... Hepsi sallıyor.. Ağırlık merkezinden dolayı..

Motosikleti
Honda Forza 250
mesnet ya da teker rulmanlarında bi sorun olmasın?
Bilmiyorum üstadım ama anormal derecede sallanıyor,

Arka çantayı söküp denermisin ?..
Sıfır motoru teslim aldığımda daha 2 km olmamıştı bile ama 50 km hızla giderken gidonu sallıyordu... 70- 80 lerde sallamıyor ama elini bırakmazsan sorun yok... Hepsi sallıyor.. Ağırlık merkezinden dolayı..
Arkada çantayı söküp deneneyim bi birde farklı hızlarda deneyeyim her iki elimi bırakınca fark ettim diğer türlü hiç anlamadım,

Motosikleti
600RR
kimse dememiş ilk iş lastik basınçlarını ölçeceksin.. sonra çantayı söker denersin ve bildiğim kadarıyla 2022 forzalar zaten yalpa yapıyordu bir miktar

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ooo hosgeldin forzaciliga😂 iki elini birakmadan kullanacaksin forzayi, aletin en cok elestirilen yonu bu, cantayi soksen de titreyecek, lastik basinclarin dogru olsa da titreyecek, tank slapper gibi titreyecek alet. Honda duzeltmemeyi tercih ediyor bu titremenin. Bi de guvenligin acisindan zaten titremese bile iki elino de birakmaman lazim

şu başlığa yazılan cevapları görünce gülmekten yarılıyorum. "normal ya forza'da o var. adv'de var. sallar kafayı onlar". aynı adamlar çinli markaların sticker'ı kaymış olsa "görüyon mu bag çinli işte, capondan sasmayacan abi" diye yorum yapar. konu honda olunca "normal ya forza kafa sallar, ağırlık merkezinden dolayı" oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Honda duzeltmemeyi tercih ediyor bu titremenin. Bi de guvenligin acisindan zaten titremese bile iki elino de birakmaman lazim
ahahahaha yemin ederim honda türkiye motoru söküp satsa "böyle daha iyi çevre kirlenmiyor" diyecekler. biz de 125 cc pcx'in 300 bine satılmasına şaşırıyoruz.

Motosikleti
Honda Forza 250
:) Vallahi forzanın bu sorununun kronik sorunu olduğunu yeni öğrendim, lastik basınçlarını ayarlayayım bi,

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Bende forzacılardanım fakat bende sorun yok benımki 2025 model titreme yok fakat 2022 model bi arkadaşımda var ondada titriyor hocam

Ged

Motosikleti
şu başlığa yazılan cevapları görünce gülmekten yarılıyorum. "normal ya forza'da o var. adv'de var. sallar kafayı onlar". aynı adamlar çinli markaların sticker'ı kaymış olsa "görüyon mu bag çinli işte, capondan sasmayacan abi" diye yorum yapar. konu honda olunca "normal ya forza kafa sallar, ağırlık merkezinden dolayı" oluyor.

ahahahaha yemin ederim honda türkiye motoru söküp satsa "böyle daha iyi çevre kirlenmiyor" diyecekler. biz de 125 cc pcx'in 300 bine satılmasına şaşırıyoruz.
YAzdiklarimi dogru anlamamissin, aciklayayim: honda yapmis, iyidir diye bisey demedim. Kafa salliyir forzalar ve bunu bilmeyen yok gibi. Ayrica elleri birakarak surus yapmanin riskli oldugunu da bilmeyen yoktur sanirim. Honda daha guveli surun diye boyle yapmis diye hic bir imada bulunmadim! Hic bir yerde de japondan sasmican dememisimdir, o kadar iddiali da konusmam.

Bende forzacılardanım fakat bende sorun yok benımki 2025 model titreme yok fakat 2022 model bi arkadaşımda var ondada titriyor hocam
Benimki de 2025 model. Farketmemis olabilirsiniz ya da titremiyor olabilir sizinki gercekten. 600kden sonra basliyormus diyorlar

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
doğrudur hocam 1500 kmdeyim şu anda ama titremeye rastlamadım çantam hem takılı hemde dolu sele altım boş ağırlık merkezi tamamen arkada belki bir ihtimal bende kiloluyum 105 kg olduğum içinde dengeliyor olabilirim :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gidon denge topuzlarını daha ağırlarıyla değiştirsek acaba bir faydası olur mu?

Ged

Motosikleti
doğrudur hocam 1500 kmdeyim şu anda ama titremeye rastlamadım çantam hem takılı hemde dolu sele altım boş ağırlık merkezi tamamen arkada belki bir ihtimal bende kiloluyum 105 kg olduğum içinde dengeliyor olabilirim :D
Valla ben de 85 90 kiloyum, sele altim bos degil, yavas kullanimda hava yastigim felan icinde olur, benim boy ve kilomda bir arkadasimda 2024 forza var, onunkinde de sallama var. Demek ki sanslisiniz. Elleri birakinca basliyor sallanmaya😂

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
Valla ben de 85 90 kiloyum, sele altim bos degil, yavas kullanimda hava yastigim felan icinde olur, benim boy ve kilomda bir arkadasimda 2024 forza var, onunkinde de sallama var. Demek ki sanslisiniz. Elleri birakinca basliyor sallanmaya😂
:D bence bendeki kiloyu görünce kesinlikle dengeye geliyor :D sizin çözümünüz bende kilo alın :D nimetlerden faydalanın bakın bana sebilin önünden geçiyorum kilo alıyorum :D Hem Allah demezmi kulum o kadar nimet verdim bi deri bi kemik kalmışsın diye ( kendi adıma ironidir )

Ged

Motosikleti
:D bence bendeki kiloyu görünce kesinlikle dengeye geliyor :D sizin çözümünüz bende kilo alın :D nimetlerden faydalanın bakın bana sebilin önünden geçiyorum kilo alıyorum :D Hem Allah demezmi kulum o kadar nimet verdim bi deri bi kemik kalmışsın diye ( kendi adıma ironidir )
Sele altina karpuz koyup deneyeyim bir de😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar