Tvs jupiter 125 için lastik önerisi

Motosikleti
Jupiter 125
Selam, tvs jupiterin orijinal lastiği baya kötü herkesin bildiği üzere. incelemesini yapan kanallarda zaten kesinlikle lastiğini değiştirmeden binmeyin diyorlar. bende tatsız olaylar yaşamamak için değiştirme kararı aldım. 2 sorum olacak, ilk olarak tabii ki hangi lastiği almam gerektiği, 2. olarak ben bu lastiği nerede taktıracağım? kendi servisi yapıyor mu yoksa sanayiye mi gitmem gerek. ve ortalama kaç tl gibi bir ücret alırlar benden lastik takmak için. teşekkğr ederim herkese

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Bende çok araştırdım ve bir ay önce Michelin 110/70-12 City Grip 2 Scooter Lastiği taktım ve dünya varmış dedim. Orjinal lastiğinde hep bir korku hep bir kayacakmış gibi bir his vardı bu lastik sayesinde hiç sorun kalmadı. Nette ön lastikte sorun yok ama arka lastik sürtüyor tarzı yorumlar vardı ama bende öyle bir sorun olmadı. Fotoğraflarda görebilrisin

Motosikleti
Jupiter 125
çok teşekkürler, peki servisinde mi yoksa sanayide mi taktırdınız?

Motosikleti
Jupiter 125
Bende çok araştırdım ve bir ay önce Michelin 110/70-12 City Grip 2 Scooter Lastiği taktım ve dünya varmış dedim. Orjinal lastiğinde hep bir korku hep bir kayacakmış gibi bir his vardı bu lastik sayesinde hiç sorun kalmadı. Nette ön lastikte sorun yok ama arka lastik sürtüyor tarzı yorumlar vardı ama bende öyle bir sorun olmadı. Fotoğraflarda görebilrisin
hocam montaj dahil 6.400 tl istiyorlar, uygun mu değil mi bilemedim açıkçası. siz kaça yaptırdınız?

Motosikleti
Hero Dash 125

"Tvs Jupiter Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı" konusuna baktın mı?​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar