Ns125 ile uzun yol yapılabilir mi

Motosikleti
Yok
Merhaba balıkesirden kocaeli gitmeyi düşünüyorum sizce gidebilirmiyim

Motosikleti
Honda CBR500R
Gidersin. Otoyola gir Altınova'da çık, oradan Gölcük-Kocaeli git. En sağdan yardır.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Gidebilirsin kardeşim, ben geçmişte Rks Titanic 150 S ile İstanbul-Bodrum, İstanbul-Çanakkale, defalarca İstanbul-Bursa yaptım. Fiziksel kondüsyonun iyiyse sen de yapabilirsin ama bu yolculuğun zor olacak bilgin olsun.

Motosikleti
Yok
Gidebilirsin kardeşim, ben geçmişte Rks Titanic 150 S ile İstanbul-Bodrum, İstanbul-Çanakkale, defalarca İstanbul-Bursa yaptım. Fiziksel kondüsyonun iyiyse sen de yapabilirsin ama bu yolculuğun zor olacak bilgin olsun.
Peki hocam uzun yolculuk için en az kaç cc lazım yani rahat gidebilirim

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Dominar 250/400
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dominar 400 ile ben iki kez istanbul'dan tokat'a gittim geldim. Çok ta yorulmadım. Hatta her gidişte 3 kez benzin almak ve sigara molası için 15 20 dk kadar durdum devam ettim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yaslıveacemi İsmet Abi kendi deneyimlerini anlatmış Benim deneyimime göre her motor her yere gider lakin bu seyahatin konforlu olması için öncelikle motorunun seni rüzgardan koruması lazım yani önde uygun bir tur camı, yanlarda da karenaj olması konforunu arttırır. Motorundaki titreşimin olabildiği kadar az olması lazım ve de seyahat hızlarını üst devirlerde değil de orta ve alt devirlerde verebilen bir motor lazım.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
*full ekipman
* motorun teknik kontrolleri
*yeterli miktarda su - yiyecek alırsan iyi olur bazen nerde ne olacak bilemiyorsun
*konfor sele - lastik tamir kiti vb. ürünler ile yolculuğa çıkıp acele etmeden sakin sakin dinlene dinlene istediğin her yere gidebilirsin.
2016 yılında 150ns ile Ankara çıkışlı ayrı zamanlarda Bartın, Çorum , Bolu illerine gezmek amaçlı çok gittim. Hava durumuna bakarak yağmurluk vs. yanına alabilirsin ben sürekli motorda bulunduruyorum. Geceleri artık soğuk oluyor ek kıyafetin faydası olur. Uzun yolda sabrın varsa acelen yoksa her cc ile yola gidebilirsin. Şuan kullanmış olduğum 125 cc ile 80 90 km/h 500 km mesafeye kadar birçok yere gittim.

Herkes akıl vermiş ama kimse Balıkesir Kocaeli arasının uzun yol olmadığından bahsetmemiş.
O mesafeyi bisikletle yapanlar var.
Elli kere gider gelirsin.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Hocam balıkesir-kocaeli dediğin yer arası 250km falan zaten mola vermeden bile gidilir yani çok fazla büyütmeyin gözünüzde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar