Bende geçen sene kullanamacağım için satışa koymuştum yine x maxi saçma sapan teklifler ve elimde kalması garantili motorsiklet takasları geliyordu.Sinirlendim kaldırdım.Bu sene aynı fiyata yine satamıyorum hep ölü fiyatlar teklif ediliyor.Geçen sene keşke satsaymışım dedim parayı yatırım amaçlı bi yere koysam şimdi motorun yeni kasa çok düşük km modelini alabilecek para olurdu.Piyasası iyi diye almıştım x maxi bu motorsiklette böyleyse diğerlerinde durum kimbilir nedir.Piyasası çok olunca ilan sayısı çok oluncada herkes kafasına göre fiyat yazıyor.Kredi faizleri düşük olduğu dönemde bu fiyat yazma olayları yukarı yönlüydü şuanda tam tersi fiyat kırma yönünde o yüzden ilanın çok olmasıda dezavantaj .Kimse bu motorun piyasası var diye fazla para vermek istemiyor hep alırken kar edeyim derdinde..
Bende motoru satamadığım için alacağım motoru alamıyorum.Herkes aynı dertten muzdarip .
Takasta galeriler alıyor ama esnaf fiyatına alıyorlar.Hem motorunu satarken para kaybedip hem alırken kaybediyorsun.Bu dönemde motorsiklet almak cidden sınav gibi bişey.En çok değer kaybeden araçlardan birisi.
Bende motoru satamadığım için alacağım motoru alamıyorum.Herkes aynı dertten muzdarip .
Takasta galeriler alıyor ama esnaf fiyatına alıyorlar.Hem motorunu satarken para kaybedip hem alırken kaybediyorsun.Bu dönemde motorsiklet almak cidden sınav gibi bişey.En çok değer kaybeden araçlardan birisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Keşke imkan olsada x maxi satmadan istediğim motorsikleti alabilsem .Bende geçen sene kullanamacağım için satışa koymuştum yine x maxi saçma sapan teklifler ve elimde kalması garantili motorsiklet takasları geliyordu.Sinirlendim kaldırdım.Bu sene aynı fiyata yine satamıyorum hep ölü fiyatlar teklif ediliyor.Geçen sene keşke satsaymışım dedim parayı yatırım amaçlı bi yere koysam şimdi motorun yeni kasa çok düşük km modelini alabilecek para olurdu.Piyasası iyi diye almıştım x maxi bu motorsiklette böyleyse diğerlerinde durum kimbilir nedir.Piyasası çok olunca ilan sayısı çok oluncada herkes kafasına göre fiyat yazıyor.Kredi faizleri düşük olduğu dönemde bu fiyat yazma olayları yukarı yönlüydü şuanda tam tersi fiyat kırma yönünde o yüzden ilanın çok olmasıda dezavantaj .Kimse bu motorun piyasası var diye fazla para vermek istemiyor hep alırken kar edeyim derdinde..