Ben de ilk ehliyetimi, B ehliyeti aldığımda 26 yaşımdaydım. Kendi paramla kendi arabamı alana kadar ehliyete ihtiyacım yok demiştim, zaten ailemden uzakta yaşıyordum, evdeki arabayı kullanma fırsatım olmuyordu. 74 model külüstür ama çok sevimli, çok güzel bir VW 1303S almıştım.ben hiçbi zaman araç sahibi alacak kadar paramın olmayacağını düşündüğümden 20 yaşında almıştım ehliyeti meğerse bizim paramız varmış sadece ben bilmiyormuşum
Ben yazıldım ama şöyle herhangi bir Ehliyeti erken alma durumu yok adam zam gelicek dedi parasını erken verdim parasını verirsin ama ehliyeti erken alamazsın gibime geliyorMerhaba, kasımda A1 ehliyete yazılacağım ama ayın 12 sinde doğduğumdan dolayı aralığa kalıyormuş sanırım.Acaba kursa 16 ya girmeden yazılabilir miyim?
Türkiye'de yaşıyorsun boş ver en mantıklısını yapmışsın parayı önceden vermiş olman iyi malum bu ülkede ne zaman neye zam geleceği belli olmuyor 16 yaşının tam dolmasını bekleyiver.Ben yazıldım ama şöyle herhangi bir Ehliyeti erken alma durumu yok adam zam gelicek dedi parasını erken verdim parasını verirsin ama ehliyeti erken alamazsın gibime geliyor