Ehliyet kursuna erken yazılmak

Merhaba, kasımda A1 ehliyete yazılacağım ama ayın 12 sinde doğduğumdan dolayı aralığa kalıyormuş sanırım.Acaba kursa 16 ya girmeden yazılabilir miyim?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
16 dolmuş olması lazım.

Motosikleti
BWS 100
Almazlar. Yani olmuyorsa olmuyordur. Sisteme giriyorlar seni, ya 0 yada 1 yani bu iş.
Ah be kardeşim. Eskiye götürdün getirdin beni.
çok bekledik, çok hesap yaptık.
17 yaş dolana kadar günler saydık. Aldık a2'yi(o zamanlar herkes a2 alıyordu. En büyüğü oydu, a1'i alan yoktu o zamanlar.)
Sonra B'ye yaş doldu. 1 seneye yakın bekledim. öss sınavından dolayı :)
Güzel günlerdi.🚬

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben hiçbi zaman araç sahibi alacak kadar paramın olmayacağını düşündüğümden 20 yaşında almıştım ehliyeti meğerse bizim paramız varmış sadece ben bilmiyormuşum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
ben hiçbi zaman araç sahibi alacak kadar paramın olmayacağını düşündüğümden 20 yaşında almıştım ehliyeti meğerse bizim paramız varmış sadece ben bilmiyormuşum
Ben de ilk ehliyetimi, B ehliyeti aldığımda 26 yaşımdaydım. Kendi paramla kendi arabamı alana kadar ehliyete ihtiyacım yok demiştim, zaten ailemden uzakta yaşıyordum, evdeki arabayı kullanma fırsatım olmuyordu. 74 model külüstür ama çok sevimli, çok güzel bir VW 1303S almıştım.

Motosikleti de ancak 2016 sonunda aldım, işe metrobüsle gidip gelmekten günde 5-6 saatim yollarda geçiyordu diye.

Motosikleti
Yakında crf 250 rally
Merhaba, kasımda A1 ehliyete yazılacağım ama ayın 12 sinde doğduğumdan dolayı aralığa kalıyormuş sanırım.Acaba kursa 16 ya girmeden yazılabilir miyim?
Ben yazıldım ama şöyle herhangi bir Ehliyeti erken alma durumu yok adam zam gelicek dedi parasını erken verdim parasını verirsin ama ehliyeti erken alamazsın gibime geliyor

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Ben yazıldım ama şöyle herhangi bir Ehliyeti erken alma durumu yok adam zam gelicek dedi parasını erken verdim parasını verirsin ama ehliyeti erken alamazsın gibime geliyor
Türkiye'de yaşıyorsun boş ver en mantıklısını yapmışsın parayı önceden vermiş olman iyi malum bu ülkede ne zaman neye zam geleceği belli olmuyor 16 yaşının tam dolmasını bekleyiver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar