Motosikletim hakkında kısa olumlu ve olumsuz bulduğum bilgiler vereceğim ve bazı karşılaştırmalar yapacağım, senelerdir on kadar farklı motora bindim , çin, japon, italyan ve ilkkez bir hintli, doğruyu söylemek gerekirse en sağlam kaporta bunda plastik kısımları bile saç hissi veriyor kaliteli ve kalın, almadan önce YouTube da bir sürü video izledim, bazıları Jüpiteri yerden yere vurdu, yok efendim montaj hataları öyle kötü böyle kötü, bunu diyenler hayatında hiç Çinli motora binmemiş, ben Yamaha xcityi bayiden sıfır aldım daha 1000km deyken yolda kaldım, yetkili servis sebebini bulamadı, en son montaj hatasından kaynaklı ateşleme ye giden kablonun sürtünme ile aşınıp koptuğunu test ettik, bu tip hatalar bütün motorlarda var, kendimde dedim ve sökelim kontrol edelim bakalım tvs de kim var kim yok, önce ön göğüsü açtım herşey yerli yerinde kabloları düzgün geçirilmiş kelepçeler yerinde , orada bir etiket gördüm 180424 şeklinde büyük ihtimalle üretim tarihi, ilk iş sinyal buzzerinin fişini çekmek oldu, arkadaşım o nasıl bir ses, fare ciyaklaması gibi, sinyal verdiğimde bütün sokak size bakıyor biran önce dönsede gitse şeklinde, açıkçası sesini azaltmayı bile denemedim ses fena gerçekten,daha sonra sele altını açtım, kabloları yerli yerinde hatta geçme yerlerini bile oturmuşlar sadece bir kaç kelepçeyi biraz daha öne aldım okadar, sanırım uma gelen şikayetler üzerine üretim bandında çalışan arkadaşları değiştirmiş yada eğitime almış videolarda bahsedilen montaj hatalarına genel olarak rastlamadım, boş bir vaktimde varyatör kısmını da söktürüp kontrol edeceğim, şimdi uyuz olduğum bir konu daha nedense çok az bahsedilmiş ama aynalar berbat hatta bozuk ilk fırsatta değiştireceğim, birde vakit bulursam benzin şamandırasına ayar çekeceğim, seviyeyi düşük gösteriyor, gelelim kalkışa gidişe, kalkış gerçekten güzel 20-30km civarında hafif bir titreşim var ama zamanla düzeleceğine inanıyorum çünkü kayış ve aktarma organları birbirine uyum sağlamış değil, çok güzel hızlanıyor ve 60 km sürate hemen ulaşıyor rodaj da olduğum için daha üstünü denemedim, şimdilik gördüklerim bunlar sizlerde tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, görüşmek üzere