Tracer 7 hk.

Motosikleti
Motoru satıldı...
quick shifter şimdi benim kıt ingilizce bilgimle çevirmeye çalışınca hızlı viter değiştirici diye anlıyorum. Ben zaten yeterince hızlı vites değiştiriyorum, daha hızlısı lazım mı ki? Neye yarıyor bu?
Benim eski yaşını başını almış 10 yaşında, insan yaşıyla 40ına gelmiş görmüş geçirmiş vstrom'da abs dışında elektronik olmadığı için pek fikrim yok diğer şeylerden.
Dilim döndüğünce, kendi araştırdığım kadarıyla açıklayayım.
Biz debriyaj çekip değiştirdiğimiz süreçte aynı anda birçok şey yapıyoruz; gaz kesme,debriyaj çekme,vites değiştirme, debriyajı bırakma gibi, bu da ortalama 1-2 sn yi bulabiliyor kendi görüşümce.
QuickShifter da ise olay şöyle işliyor debriyajla herhangi bir uğraşta olmadan quickshifter vites yükseltileceğini anladığı anda milisaniyelik gazı kesip, debriyajı ayırıp vitesi yükseltiyor ve kullanan kişi herhangi bir gaz kesme yada debriyaj çekme gibi bir işlemle uğraşmıyor, ve bu işlemler milisaniyelik olduğundan özellikle racing makinelerde performanslı kullanımı olumlu etkiliyor.

Motosikleti
Tracer 7
Merhaba..2023 tracer 7 sahibiyim.iki motor önce mt07 senelerce kullandım.cp2 blogundan çok memnun kalmıştım.uzun yolda rahat etmek için touring çinli aldım.memnun kalmayınca hatamdan dönüp tekrar cp2 eğlencesine dönüş yaptım.
denildiği gibi öyle uçan,kaçan bir motor değil tracer.ama eğlenceli...sıkıcı değil.o yüzden seviyorum.öceki motorum çok hantaldı,tracer çok hafif.şehirde avantaj...teknolojik aryanlara gelmez,kara düzen.tam bana göre...tamamen sürüş karakteri ve beklentilerle ilgili bence..ben çok memnunum.vstorm alsam mutemelen pek mutlu olmazdım sanırım...bu tamamen benim beklentilerimle ilgili..yoksa NC de,Vstorm da güzel makinalar...tork,ara hızlanmalar,hafiflik ve sağlamlik beni memnun eden şeyler...

Tracer 7 güzel bir tercih saydıklarınızın arasında en alınabilecek motosiklet tabi kendi isteği doğrultusunda. torku arkadaşınızı tatmin edecektir

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hornet 750 verelim arkadaşa, tracer7 den daha güçlü, daha agresif :)
hornet 750 farklı sınıfta ama, MT-7'nin rakibi o.

Tracer 7'ye benzer sportouring tadında 750cc motor honda'da yok, transalp var o da tracer7 ile tenere 7 arasında kalan bir motor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mt07 kullandım, Hornet demeyelim ama aynı bloğa sahip Transalp kullandım. Kağıt üzerinde Honda bloğu daha güçlü ama reelde Mt07 Hornet'in içinden geçer. Honda modlarla iğdiş etmiş bence bu motoru, hımbıl bir hale çevirmiş. Ben olsam Yamaha'dan yürürdüm.

hornet 750 farklı sınıfta ama, MT-7'nin rakibi o.

Tracer 7'ye benzer sportouring tadında 750cc motor honda'da yok, transalp var o da tracer7 ile tenere 7 arasında kalan bir motor.
agresif motor istiyormuş, ondan önerdim. bi de hazırda satılık motor var, o da etkiledi tabi tavsiyemi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mt07 kullandım, Hornet demeyelim ama aynı bloğa sahip Transalp kullandım. Kağıt üzerinde Honda bloğu daha güçlü ama reelde Mt07 Hornet'in içinden geçer. Honda modlarla iğdiş etmiş bence bu motoru, hımbıl bir hale çevirmiş. Ben olsam Yamaha'dan yürürdüm.
hocam istersen deneyelim bakalım kim kimin içinden geçiyor :)

Motosikleti
agresif motor istiyormuş, ondan önerdim. bi de hazırda satılık motor var, o da etkiledi tabi tavsiyemi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam istersen deneyelim bakalım kim kimin içinden geçiyor :)
içinden geçmek ya da güç anlamında demedim, hornet de naked mt7 de naked, hornet 750 zaten kaç yıllık mt7'nin havasını söndürmek için çıkmıştı. Tracer7 onun sport touring versiyonu, bizim vstromlar gibi dede motoru değil agresif sport touring.

içinden geçmek ya da güç anlamında demedim, hornet de naked mt7 de naked, hornet 750 zaten kaç yıllık mt7'nin havasını söndürmek için çıkmıştı. Tracer7 onun sport touring versiyonu, bizim vstromlar gibi dede motoru değil agresif sport touring.
tracer 7 de mt 7 nin yüksek versiyonu değil mi zaten. ekstradan bi silindirini daha sökmüşler. tracerın agresif olanını görmedim daha ben. ya da ben kullanamadım o motoru bilemiyorum, ancak gitmiyor motor, seri değil, güçlü değil.

Motosikleti
tracer 7 de mt 7 nin yüksek versiyonu değil mi zaten. ekstradan bi silindirini daha sökmüşler. tracerın agresif olanını görmedim daha ben. ya da ben kullanamadım o motoru bilemiyorum, ancak gitmiyor motor, seri değil, güçlü değil.
mt7'nin biraz suspansiyonları yüksek, biraz ön camı olan, arkasına çanta takılabilen versiyonu, yani blok aynı, gücü de aynıdır herhalde. Tabi mt7'den daha ağır olduğu için gidişi değişiktir.
hornet 750 çok daha yeni üretilmiş, güncel teknolojide daha güçlü naked bir motor. Bu yüzden rakibi değil dedim, tracer 7 ile olsa olsa transalp 750 karşılaştırılabilir ikisi de çantaları takıp gezme motoru, transalp bozuk yolda daha rahat gider tracer7 asfalt motoru.

mt7'nin biraz suspansiyonları yüksek, biraz ön camı olan, arkasına çanta takılabilen versiyonu, yani blok aynı, gücü de aynıdır herhalde. Tabi mt7'den daha ağır olduğu için gidişi değişiktir.
hornet 750 çok daha yeni üretilmiş, güncel teknolojide daha güçlü naked bir motor. Bu yüzden rakibi değil dedim, tracer 7 ile olsa olsa transalp 750 karşılaştırılabilir ikisi de çantaları takıp gezme motoru, transalp bozuk yolda daha rahat gider tracer7 asfalt motoru.
sen benim yoluma niye taş koyuyon hocam ya, şurada ticaret yapacaktık :)

Motosikleti
cbf 150
Tommy gözünü sevim sen Japon mapon kullanma 150 binde japonu öldüren adamsın. Japonlar senin öldürdüğün Kawayı geri istiyor test edeceklermiş.

1990 lardan kalma japon super sportları bile 82. sahibinin altında hala 200km hız yapıyor sen motorların şahını 150de devirdin Mike tyson gibi.

Yillar once,suzan suzinin SV 650A modeli vardi iste o makina MT 07 nin rakibiydi.

Hatta 645cc ile 76 hp aliyor muhtemlen 50cc daha guclu olsa mt7 nin eline bile verirdi

76hp
64 tork

Ama giymeti bilinmedi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tommy gözünü sevim sen Japon mapon kullanma 150 binde japonu öldüren adamsın. Japonlar senin öldürdüğün Kawayı geri istiyor test edeceklermiş.

1990 lardan kalma japon super sportları bile 82. sahibinin altında hala 200km hız yapıyor sen motorların şahını 150de devirdin Mike tyson gibi.
Nazar diyelim, göz diyelim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar