Keyfi çıkmıyor konununKonunun adamı olmayınca ortalıkta...![]()
Kesinlikle 140 bin için değer, bu sefer doldurmuşlar bari.110 bine taksitle TVS Raider 125 satıyorlar. 110 bin TVS ediyorsa, Honda da 140 eder.
Rahmetli ne çok severdi Honda'yı hele de CB125F'i . Acaba eski kasasını satarak yeni kasadan alacak mı?![]()
ben bile 2 aydır daha buralardayım yokluğunu hissettimHakikatten o ne oldu? Banlanınca yedek hesaptan devam ederdi.
Bu sefer biri kesin kalbini çok kötü kırmış, yoksa honda hele bir de CB125F gibi lafları duyunca mezarda olsa gelir di.![]()
Kendi isteği ile ayrıldı bu sefer.Hakikatten o ne oldu? Banlanınca yedek hesaptan devam ederdi.
Bu sefer biri kesin kalbini çok kötü kırmış, yoksa honda hele bir de CB125F gibi lafları duyunca mezarda olsa gelir di.![]()
Hakikatten o ne oldu? Banlanınca yedek hesaptan devam ederdi.
Amatörler ve küçük harfler ile başlamıyorsa o değildir. Birde Honda...Belki de aramızda bilemeyiz.Çok absürt konular açılıyor son zamanlarda. Konuyu açan üyelerin büyük çoğunluğu yeni kayıtlı kullanıcı ve pek mesaj atmamış, etkileşimde bulunmamışlar. Şüphelenmiyorum değil.
![]()
Yillar once satmayacaktin o cbf ipcx standart modeliyle neredeyse aynı,honda zaten aynı ekranı hepsine koymaya yemin etti,sadece bunda abs yok o da michelin lastikle iyileştirilebilir
Bir de şöyle deneyelim,Hakikatten o ne oldu? Banlanınca yedek hesaptan devam ederdi.
miltistrada v4 africaya şundan yaparBir de şöyle deneyelim,
Africa çöp bir motor. Tip desen yok, çok yakıyor. İtalyan tasarımıyla Multistrada africaya bin basar.
Oltayı attım bakalım
Ey ruh! Geldiysen 3 defa vur.Bir de şöyle deneyelim,
Africa çöp bir motor. Tip desen yok, çok yakıyor. İtalyan tasarımıyla Multistrada africaya bin basar.
Oltayı attım bakalım
Buna bile cevap vermedi, hayret karakola falan mı gitsek?Bir de şöyle deneyelim,
Oltayı attım bakalım