2 Metre Yükseldi 11 Takla Atdı!!:(

2.videoda adamin dususune dikkat ederseniz havada iken ilk once kaski firliyor, sonra kafasina cok yakin bir mesafeden asfalta carpiyor. aman diyim kaski baglamayi ihmal etmeyin.

2.videoda adamin dususune dikkat ederseniz havada iken ilk once kaski firliyor, sonra kafasina cok yakin bir mesafeden asfalta carpiyor. aman diyim kaski baglamayi ihmal etmeyin.

arkadasımm kesinlikle doğru diyosunn:cat: kask takmak değill onemlii olan kafadakii kaskıı baglamakk :rendeer:

ama kim ne derdse desiinn 2 videodakiileriide baglamak onemlii :queen: :queen: :queen: böyleee pisi pisine olurmuu yaa hakkaten mal bunlarr :farao: :farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
11 taklayı nasıl saydın ...ne alaka??

bu iki kaza orneginde de bir durum dikkatimi cekti.
ozellikle ilk kazada otomobilin kullanıcısı uzun bir süre
otomobilinden inmiyor. ikinci kazada nedense kadın indikten sonra sakin gorunuyor.
acaba bu kazanın sokundan dolayı mı yoksa ben mi kotuye yoruyorum. bazi otomobil kullanıcıları biz motosiklet kullanıcılarını gormezden geliyorlar. bu tip uzucu kazalarda da sanki bir yaramazlık yapmisiz da ''bak ben demistim tehlikeli bu, yapma'' dusuncesinin davranislarini goruyorum.
bilmiyorum belki de yanlıs okuyor, yanlıs goruyorumdur.

İlk videoda nasıl 11 takla saydınız bana da öğretir misiniz :mrgreen: :mrgreen: .

Ben sadece adamın uçtuğunu gördüm . Taklayla ne alaka :silent:

1 takla yok orda nası saydın anlamadım daa dikkalı olalım kardeşler

1. kazada kimin suçlu oldugu tartışılır. sonuçta bir kavşat var ve hangisinin kırmısı ışıkta geçti belli degil:silent: ama eleman çok kötü uçtu o kesin:pale:
2. kazda ise o yaratıga insan diyemiycem kisaca öküz diycem kusura bakmayın. kadının ayna diye bir icattan heberi yok herhalda resmen öküz gibi dalıyor yola,birde orda sanırım u dönüşü yasak. ona ragmen dalıyo . orasını otlak bölge sandı herhalde kendisi otlanacaktı ama olmadı ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::eviiil:: ::eviiil:: ::eviiil:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::ranntign ::ranntign

11 taklada neymiş, ben 31 takla saydım :)
ayrıca ikinci videodaki sürücü tam bir öküz...arabadan indikten sonra da dikkat ederseniz yavaş hareket ediyo.buna bakarak sakın kadının motorcuyu umursamadığını falan zannetmeyin bence o kendini götüremediğinden öyle yavaş yürüyor :queen:

Bu tiplerle karşılaşmayı Allah yazdıysa bozsun.

Birinci videodaki kadın sola dönüyor.Işık filan yoksa sola dönen kişinin karşıdan geleni beklemesi gerek.Motosiklette kavşağa çok hızlı giriyor be birader.Hangi kavşağa bu hızla girsen bir iş gelir başına.

İkinci videodaki sürücü tam dayaklık.Ağır ağır manevra yapmasına rağmen soluna değil de nereye bakıyordu bu salak doğrusu çok merak ettim.Motosikletli de biraz uyanık olsa, bunun ağır ağır manevrasını algılayıp hız kesebilirdi.

Bu tiplerle karşılaşmayı Allah yazmamış olsun kardeşim.İki teker değil de dört teker üstünde bile olsan yandığımız kesindir.

saymanız varsa sayabilirsiniz motosikletden ayrıldıkdan sonra olduğu yerde dönüyor alp şu şekilde saydım abi 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 diye:wiinkk: :farao:

kadın şişman yaw yoksa gözlerimmi kör aptal ve ayı sarısın :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ilk takladan sonra bende motorcu gözükmüyor.....Senin bilgisayarın geniş ekransa bilemem.....eee paramız anca buna yetti napalım....

Varmı sayabilen arkadaşlar başka........

İlk videoda nasıl 11 takla saydınız bana da öğretir misiniz :mrgreen: :mrgreen: .

Ben sadece adamın uçtuğunu gördüm . Taklayla ne alaka :silent:

arkadaş cevabı yazmış....Sende oku ....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar