sıfır kuba bluebird pro sürekli stop ediyor

Motosikleti
kuba bluebird
4 gün önce bayiden sıfır kuba bluebird pro aldım 2 bin lira farkla direkt 80cc olarak teslim alabileceğimi söylediler kabul ettim.
ancak yolda giderken motor örneğin ışıklarda durduğumda sürekli stop ediyor hatta bazen motor giderken bile gazı kapattığımda stop ettiği oldu.

aldığım bayiyi aradığımda bana bunun normal olduğunu rodaja kadar beklemem gerektiğini söyledi. sizce bu durum normal midir motor şu an en fazla 7 bin devirlerde 30-40 görüyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ben olsam geri iade ederim bir süre daha para biriktirip tvs jupiter ,hero dash alırım.
Bayi saçmalamış

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Ne rodajmış birader? Meğer her sorunun çözümüymüş bu meret :)

Motosikleti
kuba bluebird
Ne rodajmış birader? Meğer her sorunun çözümüymüş bu meret :)
valla reis ne desek rodajı öne sürecekler hız içinde yavaş yavaş açılır dedi normalde 80cc çevrilmiş direkt en azından 60-70 leri görmesi lazım ama motor 50 yaptığında canı çıkacak gibi bağırıyor

Motosikleti
Triumph Trident 660
valla reis ne desek rodajı öne sürecekler hız içinde yavaş yavaş açılır dedi normalde 80cc çevrilmiş direkt en azından 60-70 leri görmesi lazım ama motor 50 yaptığında canı çıkacak gibi bağırıyor
Hız limitörünü iptal edip 80 cc yaptıklarını sanıyorlar gibi geldi 😁

Motosikleti
kuba bluebird
Hız limitörünü iptal edip 80 cc yaptıklarını sanıyorlar gibi geldi 😁
50lik kitini istedim bayiden istemesem vermiyorlardı bu arada isteyene veriyoruz diyerek. yani sanmıyorum verdikleri kitte sadece silindir vardı aynı pistonu kullanmışlar sanırım

Mars motoru ile karbüratörü 80lik yaptır ama sonuçta üst kapak yine 50cc

4 gün önce bayiden sıfır kuba bluebird pro aldım 2 bin lira farkla direkt 80cc olarak teslim alabileceğimi söylediler kabul ettim.
ancak yolda giderken motor örneğin ışıklarda durduğumda sürekli stop ediyor hatta bazen motor giderken bile gazı kapattığımda stop ettiği oldu.

aldığım bayiyi aradığımda bana bunun normal olduğunu rodaja kadar beklemem gerektiğini söyledi. sizce bu durum normal midir motor şu an en fazla 7 bin devirlerde 30-40 görüyor.
Subap ayarlarında sıkıntı var yüksek ihtimalle ayarı yaptır düzelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar