30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Abartmayın yahu statör dediğimiz zavazingo 40-50bin kilometrelerde bile sıkıntı verebilir , sıkıntı evden uzakta başa gelmesi ,

benim komşu Sym Jet 14 ile Ege Akdeniz yaptı 10 gün kadar önce , döndü evin önünde bobin gitti , adam şanslımıyım şanssızmıyım deyip duruyordu ,

şu çekici fiyatını duysa yada yolda yaşayacağı perişanlığı bilse şükür namazı kılardı herhalde 😂

eceabat feribotun hemen yanında bi mekan var, kiremitte kaşarlı eceabat köfte yapıyor fırınlarken de kiremitin üstünü hamur ile kapatıyor üff efsane bir köfte. daha iyisini yemedim şimdide kadar.

Bu bu kadar iyiyken kalan her yemeği leş.
Keşke bundan önce haberim olsaydı. Bende perşembe günü şehitlik turu yaptım. Oraları hep gezdim. Bilse idim uğrardım

Motosikleti
D400
Keşke bundan önce haberim olsaydı. Bende perşembe günü şehitlik turu yaptım. Oraları hep gezdim. Bilse idim uğrardım

bizde 18 mart şehitlik sürüşüne katılmıştık; oradan sonra gitmiştik ama hiç hatırlamıyorum mekanın adını.

google dan bakayım dedim görsellerden de hatırlamadım ama motorla oradan cıkıp feribota varmamız 20 saniye falan sürmüştü :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
tommy henüz yeni döndü, dün maceralı yolda kalmalı şekilde döndü, bugün de gündüz mesaiden başını zor kaldırıyordur, akşama bir konu açmasını bekliyoruz biz de, asıl o konuda coşacağız.
Abi aslında söylenecek her şeyi söyledik, bende olan resimleri paylaştım. Bizim haricimiz çekilen farklı resimler varsa da yeni konu başlığı yerine buradan devam edelim derim.

Sen ki tek sigara molasiyla 1500km yapan adamsin,egik oturusla nasil katlandin o motora

Sport-touringlerin uzun yol keyfi fazla gömülüyor bence, gömmek demeyeyim de yani, hafif eğik karenajlı bir motorla canavar gibi yol yapılabiliyor ya. Versys'le bir km'm yok ama biraz fazla dik de gelebiliyor bazen insanlara. Dik motorla yol yapılmaz gibi bir laf etmeyeceğim tabii de, hafif eğik de güzel oluyor =)

Bi dahaki bulusmayı canakkale de falan yaparsanız en azından herkesin ortası, yolda motor bozulunca daha az çekici parası verirsiniz :D :D :D

edit: Şimdi baktım çanakkale susurluktan daha uzakmış, hipotezim tutmadı :D
Bir dahaki buluşma İzmir'de olacak. Oylamaya sunuyorum.
Kabul edenler / etmeyenler.
Oy birliği ile kabul edilmiştir.

Tommygun çok geçmiş olsun. Sen yolculuklara tek başına çıkıyorsun. Bir de hanım artçın olsaydı ve yolda kalsaydın, eve gidene kadar ömründen ömür giderdi.

Tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
D400
Bir dahaki buluşma İzmir'de olacak. Oylamaya sunuyorum.
Kabul edenler / etmeyenler.
Oy birliği ile kabul edilmiştir.

Tommygun çok geçmiş olsun. Sen yolculuklara tek başına çıkıyorsun. Bir de hanım artçın olsaydı ve yolda kalsaydın, eve gidene kadar ömründen ömür giderdi.

Tekrar geçmiş olsun.

izmir'deki adamlar lüleburgaz'a gitti bakalım oradakiler izmir'e gelecek mi :D

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla benim toto İzmir'i kaldırmaz sanırım, Çanakkale bile şüpheli. Bence bir Çanakkale, ardından Bursa yapabiliriz. Ortak nokta olur gibi.

Motosikleti
D400

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar