Motosiklet Tavsiye

Merhaba herkese iyi forumlar
NC 750X DCT ve Bmw F750 GS arasında kaldım ben de bakım maliyeti üzerinden karar vermek istedim. Bakım maliyeti ne kadar tutar? Her iki motor için de. Yıllık ortalama 10 bin km yaparım

600.000 liralık motor satın alan adamı ikisininde bakım maliyeti üzmez 😊

bence otomatik mi manuel mi şeklinde sorsan daha faydalı olur senin için 🙄

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
borusanın borusunu hiç tattınız mı? birbirinden alakasız motorlar yılda zaten 1 bakıma gireceksiniz niye bunu takıyorsunuz hırbo sen misin bak doğru söyle biz bizeyiz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Konudan bagimsiz

su aralar 2012-2015 arasi tiger 800 xc lere bakiyorum zalim 3 silindir 95 beygiriyle aklimi karistiyor:)
benim de 2. planım bu baktım ilanda istediğim motorlar kalmadı bulduğum ilk gözümün tuttuğu xc veya xcxi alıcam

600.000 liralık motor satın alan adamı ikisininde bakım maliyeti üzmez 😊

bence otomatik mi manuel mi şeklinde sorsan daha faydalı olur senin için 🙄
Gs 2019 cikisli 2. El 21 bin kmde 460k Tl
Nc750 2024 650k Tl
Manuel bmw mi otomatik nc mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

borusanın borusunu hiç tattınız mı? birbirinden alakasız motorlar yılda zaten 1 bakıma gireceksiniz niye bunu takıyorsunuz hırbo sen misin bak doğru söyle biz bizeyiz
10 bin degil 100 bin olacakti yanlis olmus
10 bini şehiriçinde scooter ile yapiyorum zaten yılda. Ha 100 olmaz 80 olur onemli değil

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba herkese iyi forumlar
NC 750X DCT ve Bmw F750 GS arasında kaldım ben de bakım maliyeti üzerinden karar vermek istedim. Bakım maliyeti ne kadar tutar? Her iki motor için de. Yıllık ortalama 10 bin km yaparım
şimdi bu iki motor tamamen bambaşka amaçlar için üretilmiş, karakterleri çok farklı motorlar.
İşe gidip geleyim, az yaksın, ara sıra şehir dışında da gitsin ama az yaksın, uçup kaçmasa da olur az yaksın deniyorsa NC 750X DCT güzel olur ama DCT işte, debriyajı olmayan motor mu olurmuş. :)
Diğeri her türlü daha eğlenceli.
Bu devirde japom motosikletlerin bakımları da ucuz değil, bir de usta falan bulamayıp parasıyla da yaptıramama durumu oluyor. BMW F750GS nc'den çok daha eğlenceli bir motordur.
Ne amaçla süreceğinize bağlı yani. Eğlence/hobi amaçlı gezeyim derseniz F750, işe güce gideyim her gün süreceğim az yaksın deniyorsa NC.
Şehir içi için scooter varsa zaten NC gereksiz. NC de bir nevi kocaman scooter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar