Kolayca satabileceğim 125cc motor önerebilir misiniz

Sha

Merhabalar ilk motor olarak alacağım ve sonrasında kolayca satabileceğim bir motor arayışındayım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
satma işi tamamen şans çok satan bi motor elinde kalabiliyor hiç satmayan bi motor sabahına satabiliyorsun onu hesaplayarak almayın 250sr en piyasası olan motorlardan dersin geçen ay 110a teklif geldi satmadım bu ay 105e satamıyorum hala motoru

Sha

Raider ve Drift L'nin piyasası hızlı sanırsam fakat daha satın almadığınız motosikleti satmayı düşünmeyin. Motosiklete başlarken böyle bir düşünce ile zevkinizi bozmayın.
Sonrasında cc yükseltmeyi düşünüyorum bu yüzden satacağım muhtemelen (Ehliyet yetmiyor 125cc üstüne)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence altın alın istediğiniz zaman direkt satabilirsin
Beni yanlış anlamışsınız 125cc motoru ehliyetimi yükseltene ve tecrübe kazanana kadar kullanacağım ardından cc yükseltmek istediğimde satacağım bu bağlamda piyasası iyi bir motor arayışındayım

satma işi tamamen şans çok satan bi motor elinde kalabiliyor hiç satmayan bi motor sabahına satabiliyorsun onu hesaplayarak almayın 250sr en piyasası olan motorlardan dersin geçen ay 110a teklif geldi satmadım bu ay 105e satamıyorum hala motoru
Anladım hocam teşekkürler umarım yakın zamanda bir alıcı çıkar

F54

2.el tvs raider alın ucuzundan satarken de ucuza koyup satarsınız

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Pcx de “satıyorum” demen için bekliyen milyon insan var.

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sonrasında cc yükseltmeyi düşünüyorum bu yüzden satacağım muhtemelen (Ehliyet yetmiyor 125cc üstüne)

Beni yanlış anlamışsınız 125cc motoru ehliyetimi yükseltene ve tecrübe kazanana kadar kullanacağım ardından cc yükseltmek istediğimde satacağım bu bağlamda piyasası iyi bir motor arayışındayım

Anladım hocam teşekkürler umarım yakın zamanda bir alıcı çıkar
duanın böylesi alıcı çıktı ama 105 yazdığım pazarlık yoktur yazdığım ilana 75 diyor eşşek olur diyip buluşup dayak atacaksın bunlara

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
tabiki CG, modifiye yapıp, cc yükseltirsen kolayca satılır 👍

Ben bu mevzular da biraz eski kafaliyim,cok yorulmamis ybr 125,cb125f/cb125 e alip bir muddet kullanma taraftariyim.hee hizli satilir mi?motorun kondisyonuna ve kisinin beklentisine gore degisen durumlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar