Sonrasında cc yükseltmeyi düşünüyorum bu yüzden satacağım muhtemelen (Ehliyet yetmiyor 125cc üstüne)Raider ve Drift L'nin piyasası hızlı sanırsam fakat daha satın almadığınız motosikleti satmayı düşünmeyin. Motosiklete başlarken böyle bir düşünce ile zevkinizi bozmayın.
Beni yanlış anlamışsınız 125cc motoru ehliyetimi yükseltene ve tecrübe kazanana kadar kullanacağım ardından cc yükseltmek istediğimde satacağım bu bağlamda piyasası iyi bir motor arayışındayımbence altın alın istediğiniz zaman direkt satabilirsin
Anladım hocam teşekkürler umarım yakın zamanda bir alıcı çıkarsatma işi tamamen şans çok satan bi motor elinde kalabiliyor hiç satmayan bi motor sabahına satabiliyorsun onu hesaplayarak almayın 250sr en piyasası olan motorlardan dersin geçen ay 110a teklif geldi satmadım bu ay 105e satamıyorum hala motoru
duanın böylesi alıcı çıktı ama 105 yazdığım pazarlık yoktur yazdığım ilana 75 diyor eşşek olur diyip buluşup dayak atacaksın bunlaraSonrasında cc yükseltmeyi düşünüyorum bu yüzden satacağım muhtemelen (Ehliyet yetmiyor 125cc üstüne)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beni yanlış anlamışsınız 125cc motoru ehliyetimi yükseltene ve tecrübe kazanana kadar kullanacağım ardından cc yükseltmek istediğimde satacağım bu bağlamda piyasası iyi bir motor arayışındayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam teşekkürler umarım yakın zamanda bir alıcı çıkar
Kesinlikle PCX ve RaiderMerhabalar ilk motor olarak alacağım ve sonrasında kolayca satabileceğim bir motor arayışındayım.