TRK 502 X VS TRK 702 X - Tarihin En Büyük Kapışması!

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
hocam ben memnunum aldığım fiyat doğrultusunda ziyadesiyle memnun ediyor henüz parça ihtiyacım olmadı garantili motosiklet servisde tüm parçaları temin ediyor zaten ama şu piyasada pek mantıklı olmadığını düşünüyorum sebebi için ;

Henüz yeni çektiğim video açıklayıcı olur göz atmanızı öneririm.
Saygılar kazasız sürüşler dilerim. 😊
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cevapla demeyi unutmuşum hocam :)
Aklımda dönüp duruyor alma fikri.

Ama servis rks imiş. Sırf bu sebep bişe soğutmaya yetti. İşi ehliyle yapan özel usta var mı ama şu gün şu saatte bitiririm tarzında.

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Aklımda dönüp duruyor alma fikri.

Ama servis rks imiş. Sırf bu sebep bişe soğutmaya yetti. İşi ehliyle yapan özel usta var mı ama şu gün şu saatte bitiririm tarzında.
Tam rks diyemem ama ben servisimden çok memnunum fiyat politikasıda mükemmel bence motor almadan önce servis belirlememiz lazım gibi ona göre almak mantıklı.
Bana ismi çok TıRıK geliyor..
Sanırım japon olsa bile tercih etmezdim :)
Avrupa da çok seviliyor o tırık ya aslında 502 modeli de bizde acaip sevildi tuttu yani aslında

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tam rks diyemem ama ben servisimden çok memnunum fiyat politikasıda mükemmel bence motor almadan önce servis belirlememiz lazım gibi ona göre almak mantıklı.

Avrupa da çok seviliyor o tırık ya aslında 502 modeli de bizde acaip sevildi tuttu yani aslında
avrupada çok sevilmiyor italyada seviliyor o da italyan kökenli bi marka diye multistradaya parası yetmeyen alıyor kısaca

Motosikleti
yok:(
Servisinizi yazar mısınız bir araştırayım
İzmir’de iyi bir ustası var, Nish Moto’ydu sanırım. Bir de İstanbul Maltepe’de iyi işçiliği olan bir servisi var. Hatay’da çok iyi bir ustası var. Onun dışındaki her yer tırt. Maltepe’deki de Borusan fiyatı alıyor ama iyi adam. :D

avrupada çok sevilmiyor italyada seviliyor o da italyan kökenli bi marka diye multistradaya parası yetmeyen alıyor kısaca
ya olm sen niye habire mabadından bir b0k bilmeden element uyduruyorsun? italya afrikada mı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
İzmir’de iyi bir ustası var, Nish Moto’ydu sanırım. Bir de İstanbul Maltepe’de iyi işçiliği olan bir servisi var. Hatay’da çok iyi bir ustası var. Onun dışındaki her yer tırt. Maltepe’deki de Borusan fiyatı alıyor ama iyi adam. :D

ya olm sen niye habire mabadından bir b0k bilmeden element uyduruyorsun? italya afrikada mı
64 tane ülke birleşip biz artık avrupa değiliz italyayız mı dedi birader zartelli diye bi türk markası çıktı sırf türk markası diye türkiyede satılınca asyada da mı çok satılmış oluyor aptal mısın rol mü yapıyorsun

Motosikleti
64 tane ülke birleşip biz artık avrupa değiliz italyayız mı dedi birader zartelli diye bi türk markası çıktı sırf türk markası diye türkiyede satılınca asyada da mı çok satılmış oluyor aptal mısın rol mü yapıyorsun
avrupa'daki satış oranın 3te1 i italya'dan senin düz mantığın bu ülkeyle türkiye'yi yan yana getirebiliyor işte. Ben aptal değilim de, sen nesin bilmiyorum :d

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
avrupa'daki satış oranın 3te1 i italya'dan senin düz mantığın bu ülkeyle türkiye'yi yan yana getirebiliyor işte. Ben aptal değilim de, sen nesin bilmiyorum :d
ulan benim bir şey yazmama gerek yok sen zaten beni doğruluyorsun avrupadaki satışların 3te1inin italyadan olmasının az bi rakam olduğunu sanıp mı yazdın bunu :D

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)

Maltepe ismi ne, konuşayım bir

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Motosikleti
Teşekkürler evet size sormuştum. 702 araştırıyorum alacağım muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Düzeltme: aslında maltepeyi sormuştum.

Ama her iki yanıt da faydalı olacaktır. Teşekkürler iki yanıt için de
Küçükyalı, maltepede 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar