Ön amortisör kısa kalıyor

Motosikleti
Cg (şimdilik)
Cg tipi motorumun dün gidon tablasını kırdım o sorun değil yenisini sipariş ettim takmak basit ama sökünce gördümki ön maşanın piston borularından biri üst bağlantı noktasına yetişmiyor sebebi nedir nasıl yukarı alabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cg tipi motorumun dün gidon tablasını kırdım o sorun değil yenisini sipariş ettim takmak basit ama sökünce gördümki ön maşanın piston borularından biri üst bağlantı noktasına yetişmiyor sebebi nedir nasıl yukarı alabilirim
Motor eski olduğundan piston etrafında paslanmalarda var

Boru eğrilmiş olabilir , kovanın içinde kastıysa en tepeye ulaşmaz , normalde elle çekince üst bağlantıya kadar gelmeli..

Motosikleti
Cg (şimdilik)
Yanlış parça gelmiş olabilir mi ?...
parça daha gelmedi ama o parçayla alakası yok yinede teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boru eğrilmiş olabilir , kovanın içinde kastıysa en tepeye ulaşmaz , normalde elle çekince üst bağlantıya kadar gelmeli..
yanıtınız için teşekkürler yarın tekrar kontrol edeceğim sanırım piston içindeki yağ keçeden dolayı azalmış doldurduktan sonra yükseleceğini düşünüyorum

yanıtınız için teşekkürler yarın tekrar kontrol edeceğim sanırım piston içindeki yağ keçeden dolayı azalmış doldurduktan sonra yükseleceğini düşünüyorum
Yağ kaçırmış ise keceyi degis yağı tamamla elbette..

Bunları yapabilmek içinde elle çektiğinde yukarı gelip kovandan çıkmalı amortisör borusu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar