Bütçeye göre alınacak motor ne olabilir?

Motosikleti
Yok
Herkese iyi forumlar
200-210bin tl bandında Naked olan; sıfır olacak, parça-servis konusunda yormayacak ya da bunun ikinci eli de düzgün çıkar sorun olmaz kolay kolay diyeceğiniz, 125, 250 veya üstü olacak A2 yetkinliğinde nasıl bir motor öneriniz olabilir?

Motosikleti
D400
KTM'lerin düşük cc'leri bajajla aynı seviyede farklı görmüyorum. zaten blogu acıyorsun içinde bajaj yazıyor aynı üretim.

bu nedenla 250cc ktm alacagıma ikinci el, giderim sıfır ns200ug alırım.
kalite öyle ama daha çok servis ve yedek parça durumlarını merak ediyorum halen. ADV 390 kaşındırıyor beni de

Motosikleti
D400
kalite öyle ama daha çok servis ve yedek parça durumlarını merak ediyorum halen. ADV 390 kaşındırıyor beni de

bajajın yedek parçaları neredeyse markette bulunacak seviyede =) servis desen elini sallasan bajaj servisi.

Ha bu arada ADV 390 ın temizine bütçen yetiyorsa zaten onu al ns200 falan yerine. Arada fark var.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
dominar 400 al.
mümkün mertebe düşük km temiz bişeyler alabilirsin. 250 dominar yada pulsara girme. almışken 400 cc al geç.
lastik çanta falan ekstralar ile doldurulmuş hazır motorlar mevcut. sıfır almak bajaj da çok değer kaybettiriyor. sıfıra yakın garantisi devam eden birşeyler bulabilirsin.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
o paraya az km olan ikinci el KTM için dezavantaj ne olabilir ?
Düşük km ve temizini bulursan bir problem yaşamazsın piyasadaki diğer rakiplerine oranla teknolojik olarakda baya dolu oluyorlar 2 farklı duke 250 ile total 20 - 25 bin km yaptım çok büyük bir problemde çıkmadı.
(titreşimden blok vidaları gevşemişti 15 binde yağ sızdırıyordu çok hafif serviste sıktırdım ondan sonra düzeldi.) Tek yaşadığım sorun.
En büyük sorununu söyliyim parçaları ve servisi pahalı.
Parçaları bulunmuyor değil bulunuyor ama dediğim gibi aşırı pahalı sadece sol debraj manetine 3 bine yakın vermiştim 2025 model duke 390 ın.

Parça ve servis pahalılığı sizin için sorun değilse tercih edebilirsiniz.

ekstra olarak ben bir motor daha öneriyim svartpilen 250 ve 401 de aynı bloğa sahip çok güzel motorlar.

İlk motorun olacaksa ns200 gibi bir seçeneği de tercih edebilirsin parçasını internette her yerde bulabiliyorsun bajaj grubunun servis ağıda geniş bir problem yaşatmaz sana.

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Bajaj'ı falan boşverin o bütçede. Taş gibi Honda CB 250R var. Hafif, kalkışta yamaha grubuyla kafa kafaya gidiyor.

Motosikleti
Cg (şimdilik)
Husqvarna svartpilen 250 ya da 400 olan modeline bir bakmalısın bence brembo fren var üzerinde motorun duruşuna ben bitiyorum şahsen

Motosikleti
Yok
Düşük km ve temizini bulursan bir problem yaşamazsın piyasadaki diğer rakiplerine oranla teknolojik olarakda baya dolu oluyorlar 2 farklı duke 250 ile total 20 - 25 bin km yaptım çok büyük bir problemde çıkmadı.
(titreşimden blok vidaları gevşemişti 15 binde yağ sızdırıyordu çok hafif serviste sıktırdım ondan sonra düzeldi.) Tek yaşadığım sorun.
En büyük sorununu söyliyim parçaları ve servisi pahalı.
Parçaları bulunmuyor değil bulunuyor ama dediğim gibi aşırı pahalı sadece sol debraj manetine 3 bine yakın vermiştim 2025 model duke 390 ın.

Parça ve servis pahalılığı sizin için sorun değilse tercih edebilirsiniz.

ekstra olarak ben bir motor daha öneriyim svartpilen 250 ve 401 de aynı bloğa sahip çok güzel motorlar.

İlk motorun olacaksa ns200 gibi bir seçeneği de tercih edebilirsin parçasını internette her yerde bulabiliyorsun bajaj grubunun servis ağıda geniş bir problem yaşatmaz sana.
Geçen Svartpilen 401 e baktım güzel motor da hakimiyetini sağlayabilir miyim bilemedim. Tecrübe de yok altımdan gider mi işte. Onda da servis sorunu yaşayan çok var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben tarzına göre hangisi hoşunuza gidiyorsa cb250r ve cl250 öneririm.
Cb tercih olabilir ikisi arasında kalırsak da kullanan kişi tepegaz kullandı da krankı hallettiyse başta anlaşılır mı teknik olarak sa eksiğim var ilk tecrübe olacağı için tereddut çok etrafta da anlayan yok.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBR500R
Çevrende servis varsa servise götür. İnternette videolar var, ikinci elde dikkat edilmesi gerekenler diye. Fikir oluşması açısından seyredebilirsin.

Motosikleti
Yok
Herkese teşekkür ediyorum bu kadar zor mu yoksa zorlaştırıyor muyuz bilemedim . Dürüst insanlar o kadar azaldı ki 40 dereden su getiriyoruz ister istemez az çok ne yapılır biliyoruz da kafamdaki çelişki aldıktan sonraki zamanlar aslında sıfıra da güç yetmiyor. Hayırlı akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar