Motora aksesuar önerisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Stiker bile yapıştırmam...
Sadece gp nin koruma plastiklerini taktım.. Gerisi zaten zırt..
Motor dediğin sadeyken kendini gösterecek...
Aksesuarla AJDA gibi olur...

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
İhtiyaca yönelik aksesuarlar harici süs olarak nitelendirebileceğimiz her eklenen her şey motorda sakil duruyor. @loshh3619 kardeşim kusura bakmasın ama Dominar'da winglet, gaga gibi şeyler o motoru Cg gibi gösteriyor. Motorun ne olduğu belli , kasmaya gerek yok. Bir de Allah'ın adını verdim boş bulduğunuz her noktaya Motul, Redbull, Monster gibi s.k sok stickerler yapıştırmayın, size güzel gelebilir ama toplumun çoğunluğu için kıro kıro işler.
Bana sorarsanız pek cgye benzer yanı yok @tommygun .Dominar facebook grubundan almıştım bu fotoyu, yapan abimizin ellerine sağlık.
5cvQ1Qe.jpeg

Motosikleti
Motoru satıldı...
Sonraki temu alışverişimde cebe atarım ben bunu :D hoşuma gitti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana sorarsanız pek cgye benzer yanı yok @tommygun .Dominar facebook grubundan almıştım bu fotoyu, yapan abimizin ellerine sağlık.
5cvQ1Qe.jpeg
Ayna,Manet koruma güzel durmuş ancak gaga aparatı için bende iyi diyemeyeceğim.
Benim motorada yapanlar var saçma duruyor bence. (Tabiki renkler zevkler farklı.)

1700 liraya sc eKsoz
Çevirmeden geçer mi ? 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güzel görünsün diye aksesuar almak ne demek ya o kadar aksesuar alacağınıza zaten motorunuzu yükseltirsiniz ihtiyacınız olur alırsınız bu ilk gün gsine sis farı taktıranlar gibi oluyor :ROFLMAO:
ya muhabbetine be😀 bazen ufak bir dokunuş çok hoş durabilir. Zaten abartı bir şey aramıyorum. Fikir edinsem bile yeter. Dominar 400 e ne takacan yoksa. Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aslında ayarlandığında görülebiliyor ancak çok ince bir ayarı var o ayar tutturulamadığı vakit sadece süs olarak ceza yenmemesi için eklenmiş gibi oluyor.
Ayarlandığında arka görünür ama bu tip aynalarda "aynaya bakmak" gerekir, yani göüznüzü yoldan ayırmak gerekiyor o yüzden bana ters geliyor. Aynalar göz hizasında yüksekte olunca ileri yola bakarken bakışı kaçırmadan çevresel bakışla da aynalar kontrol edilebiliyor yoldan gözü ayırmadan.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Ayarlandığında arka görünür ama bu tip aynalarda "aynaya bakmak" gerekir, yani göüznüzü yoldan ayırmak gerekiyor o yüzden bana ters geliyor. Aynalar göz hizasında yüksekte olunca ileri yola bakarken bakışı kaçırmadan çevresel bakışla da aynalar kontrol edilebiliyor yoldan gözü ayırmadan.
Açıkçası önceden bende almayı düşünüyordum ancak aynayı oldukça fazla kullandığımı farkedince vazgeçtim.

Motosikleti
DOMİNAR 400
Bende ön sis farı, uzun tur cami, konfor sele, sele kılıfı, arka çanta, çanta üzerinde reflektör ve sticker, elcik ısıtma var.

Ek olarak mercekli sis ve arka çakarli stop takacağım daha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar