Bana sorarsanız pek cgye benzer yanı yok @tommygun .Dominar facebook grubundan almıştım bu fotoyu, yapan abimizin ellerine sağlık.İhtiyaca yönelik aksesuarlar harici süs olarak nitelendirebileceğimiz her eklenen her şey motorda sakil duruyor. @loshh3619 kardeşim kusura bakmasın ama Dominar'da winglet, gaga gibi şeyler o motoru Cg gibi gösteriyor. Motorun ne olduğu belli , kasmaya gerek yok. Bir de Allah'ın adını verdim boş bulduğunuz her noktaya Motul, Redbull, Monster gibi s.k sok stickerler yapıştırmayın, size güzel gelebilir ama toplumun çoğunluğu için kıro kıro işler.
Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz, bu işler özneldir ve kişinin zevkine göre değişir ama benim göz zevkime göre olmamışBana sorarsanız pek cgye benzer yanı yok @tommygun .Dominar facebook grubundan almıştım bu fotoyu, yapan abimizin ellerine sağlık.
![]()
Sonraki temu alışverişimde cebe atarım ben bunu
Ayna,Manet koruma güzel durmuş ancak gaga aparatı için bende iyi diyemeyeceğim.Bana sorarsanız pek cgye benzer yanı yok @tommygun .Dominar facebook grubundan almıştım bu fotoyu, yapan abimizin ellerine sağlık.
![]()
Çevirmeden geçer mi ?1700 liraya sc eKsoz
ya muhabbetine begüzel görünsün diye aksesuar almak ne demek ya o kadar aksesuar alacağınıza zaten motorunuzu yükseltirsiniz ihtiyacınız olur alırsınız bu ilk gün gsine sis farı taktıranlar gibi oluyor![]()
Hızlı davranırsan geçersinÇevirmeden geçer mi ?![]()
O aynalarla arkayı nasıl görüyorsunuz?Bana sorarsanız pek cgye benzer yanı yok @tommygun .Dominar facebook grubundan almıştım bu fotoyu, yapan abimizin ellerine sağlık.
![]()
Aslında ayarlandığında görülebiliyor ancak çok ince bir ayarı var o ayar tutturulamadığı vakit sadece süs olarak ceza yenmemesi için eklenmiş gibi oluyor.O aynalarla arkayı nasıl görüyorsunuz?![]()
Ayarlandığında arka görünür ama bu tip aynalarda "aynaya bakmak" gerekir, yani göüznüzü yoldan ayırmak gerekiyor o yüzden bana ters geliyor. Aynalar göz hizasında yüksekte olunca ileri yola bakarken bakışı kaçırmadan çevresel bakışla da aynalar kontrol edilebiliyor yoldan gözü ayırmadan.Aslında ayarlandığında görülebiliyor ancak çok ince bir ayarı var o ayar tutturulamadığı vakit sadece süs olarak ceza yenmemesi için eklenmiş gibi oluyor.
Açıkçası önceden bende almayı düşünüyordum ancak aynayı oldukça fazla kullandığımı farkedince vazgeçtim.Ayarlandığında arka görünür ama bu tip aynalarda "aynaya bakmak" gerekir, yani göüznüzü yoldan ayırmak gerekiyor o yüzden bana ters geliyor. Aynalar göz hizasında yüksekte olunca ileri yola bakarken bakışı kaçırmadan çevresel bakışla da aynalar kontrol edilebiliyor yoldan gözü ayırmadan.
Fotoğrafı dominar grubundan aldım diye belirttim okumadınız sanırım. Ben orjinal aynadan yanayım, özellikle dominarın ayna malzemesini kaliteli buluyorum döküm tarzıO aynalarla arkayı nasıl görüyorsunuz?![]()