Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CBF 125 gelecekmiş! Çinli markalara teşekkür etmemiz lazım
Frenleri çok kötü ABS desen yok tasarım hak getire muhtemelen Voge 250RR fiyatında satılır. Çinliler olmasa şu çirkin motorları alacaktık. Telefon, araba piyasasını ele geçiriyorlar bi de şu düşük cc motor piyasasını ele geçirseler muhteşem olacak.
Japonlar da harbiden zerre estetik ve karizma yok. Bide adamların teknoloji alerjisi var. Koymuyor herifler inatla teknoloji. Ve en kötüsü de Türkiye'de Japon motorları araba satar gibi kapris ile satıyorlar. Stok Yok, karta doğru dürüst taksit yok, renk soruyorsun her rengi yok. Motor ne zaman gelir diyorsun 1 aya hazır oluyor sana ancak teslim oluyor falan. Anti tüketici dostluğu bildiğin. Pahalı olmasını birde yazmadım bak
Normalde, bir motoru çalıştırdığınızda, siz onu kapatana kadar yakıt tüketmeye devam eder. Başka bir deyişle, trafik ışıklarında ve diğer kısa duraklarda gereksiz yere gaz yakar.
Rölantide Durdurma Sistemi, trafik ışıklarında ve diğer kısa duraklamalarda motoru otomatik olarak kapatarak boşa harcanan yakıt tüketimini ortadan kaldırır.
Rölanti Durdurma Sistemi açıldığında, durduğunuzda ve çalıştırdığınızda motoru sizin için otomatik olarak kapatır ve açar. Bu, sistemin çalışmadığı zamana kıyasla yaklaşık %7'lik bir yakıt tasarrufu sağlar (ECE R40 modu kullanılarak yapılan Honda testine göre).
Frenleri çok kötü ABS desen yok tasarım hak getire muhtemelen Voge 250RR fiyatında satılır. Çinliler olmasa şu çirkin motorları alacaktık. Telefon, araba piyasasını ele geçiriyorlar bi de şu düşük cc motor piyasasını ele geçirseler muhteşem olacak.
Hocam zaten halihazırda olan bir model, 2024 modellerini sarı sitede bolca bulabilirsiniz. Voge 250rr ile arasında 30 lira fiyat farkı var , ancak ns125 in 150 lira olduğu yerde hondanın ondan eksik kalır bir yanının olacağını sanmıyorum.
Voge, QJ gibi markalar ithalatçılarla çalışmak yerine direkt kendileri gelseler, kendi organizasyonlarını kursalar, servisleri falan güzelce denetleseler ortalık acayip karışır. Keşke olsa.
Avrupada olsam ucuz diye voge alırdım, orada tüketici hakları var, bizdeki gibi montaj hataalrı ile dolu motoru müşteriye teslim edemezler.
Voge, QJ gibi markalar ithalatçılarla çalışmak yerine direkt kendileri gelseler, kendi organizasyonlarını kursalar, servisleri falan güzelce denetleseler ortalık acayip karışır. Keşke olsa.
Avrupada olsam ucuz diye voge alırdım, orada tüketici hakları var, bizdeki gibi montaj hataalrı ile dolu motoru müşteriye teslim edemezler.
Japonlar da harbiden zerre estetik ve karizma yok. Bide adamların teknoloji alerjisi var. Koymuyor herifler inatla teknoloji. Ve en kötüsü de Türkiye'de Japon motorları araba satar gibi kapris ile satıyorlar. Stok Yok, karta doğru dürüst taksit yok, renk soruyorsun her rengi yok. Motor ne zaman gelir diyorsun 1 aya hazır oluyor sana ancak teslim oluyor falan. Anti tüketici dostluğu bildiğin. Pahalı olmasını birde yazmadım bak
Qj kendisi gelmişti bir arada çok tutunamadı o sırada hem servis ağını genişletemedi, hem de fiyat olarak bir tık tuzluydu.
Ama şuanda Voge,Qj kendileri piyasaya girseler, servis ağını iyi kurup denetleseler, Caponları rekabete iterler.
İlk cümlen 150 200 bine satılacak diye başlıyor.. Fiyatları nereden biliyorsun ?... Kaldı ki en başta hondanın bu modeli getireceğini nereden duydun ?..
son cümlen tipik iktidarın almanya bizi kıskanıyoru gibi olmuş..
Japonların yenildiğini nerden çıkardın ?
Alemsiniz...
Zamanında alman halkına Hitler efendi rusya bitti, işgal ettik gibi basından yaymış.. Herkes rusyanın bittiğini savaşı kazandıklarını sanıyormuş ki sovyet askerleri almanyaya girene kadar... Hikaye bu kadar...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 125 lik şehir içi için tasarlanmış, urban tipi motorlardan nasıl bir beklentin vardı ki ?,
Abs kombine fren , cruise kontrol, clutch sistem ?.. Bu sistemlerin olduğu 125 lik makinaların satış fiyatı ne olur ?..
Hem don giyeyim , hem de kıçıma deymesin gibim olmuş...
İlk cümlen 150 200 bine satılacak diye başlıyor.. Fiyatları nereden biliyorsun ?... Kaldı ki en başta hondanın bu modeli getireceğini nereden duydun ?..
son cümlen tipik iktidarın almanya bizi kıskanıyoru gibi olmuş..
Japonların yenildiğini nerden çıkardın ?
Alemsiniz...
Zamanında alman halkına Hitler efendi rusya bitti, işgal ettik gibi basından yaymış.. Herkes rusyanın bittiğini savaşı kazandıklarını sanıyormuş ki sovyet askerleri almanyaya girene kadar... Hikaye bu kadar...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 125 lik şehir içi için tasarlanmış, urban tipi motorlardan nasıl bir beklentin vardı ki ?,
Abs kombine fren , cruise kontrol, clutch sistem ?.. Bu sistemlerin olduğu 125 lik makinaların satış fiyatı ne olur ?..
Hem don giyeyim , hem de kıçıma deymesin gibim olmuş...
Kimsemim öyle bir beklentisi yok sadece hondanın pazarlamacıların akıllı vs vs birşeyler yazması ne aklı ulen iki lcd ekran koymuşlar birde navigasyon eklemişler ekrana bir saniye lan benim v stromda yok bunlar (((
Kimsemim öyle bir beklentisi yok sadece hondanın pazarlamacıların akıllı vs vs birşeyler yazması ne aklı ulen iki lcd ekran koymuşlar birde navigasyon eklemişler ekrana bir saniye lan benim v stromda yok bunlar (((
Bizim vstromlarda yok da eksikliğini hissediyor muyuz? Senin vstromda yine fazla fazla elektronik var benimkine göre. bende bir tek abs var, çekiş kontrol falan o da ne diyorum.
Bizim bu japonlar elektronik ıvır zıvırları az olduğu için kolay kolay bozulmuyor belki de.
Navigasyon falan zaten lazım olunca piyasadan son model ekranı aldım koydum, motorun kendisinde gelseymiş 2015 yılında üretilmiş artık yazılım ıve işlemcisi eskimiş bir navigasyon olacaktı. şimdi bu ekran 2-3 sene sonra eski kalırsa atar yenisini takarım. Bu gibi elektronikler ilk başlarda iyi, sıfır alıp 2-3 sene binecekler için iyi ama sonradan eski, atıl kalırlar, sonradan aksesuar olarak takılanları istediğin zaman değiştirirsin son modeli ile.
1018 model dandik clio arabamda android ekran var, capplay/android auto falan yok, kocaman 10" ekran güya ama android versiyonu eski kalmış, güncellenmiyor da, bluetooth ile telefonun sesini bağlayıp telefondan spotfy dinlemek dışında bir işe yaramıyor, ilk takıldığım zamanlarda iyi bir şeymiş belki ama elektronik şeyler daha çabuk eskiyor mekaniğine göre.
Hocam teknoloji konusunda size katılmıyorum çünkü 125 CC motosiklette nasıl bir teknoloji olabilir.
En fazla ABS ihtiyacı olur sizin dediğiniz gibi eğer ABS Yoksa gerçekten kötü Ama şu da söz konusu blok sağlamlığı konusunda da Çinliler hala çok çok gerideler.
Onun harici güç modu vesaire eklentiler görüyoruz ama sadece ekranda var Bunlar gerçekte herhangi bir güç modu vesaire hissetmiyorsunuz zaten ki kaldı ki 500 cc altındaki motosikletlerde neyin modu.
Görünüş demişken grenajlardan söz ediyoruz sanırım bu tür motosikletler genellikle Acemi insanların ilk motosikletleri oluyor ben grenaja karşıyım çünkü İlk sağa sola yatırmalar zaten acemilik zamanında oluyor genellikle ve bu birden fazla defa oluyor özellikle eğitim aşamasında çok defa yaşanıyor Örneğin R125 motosiklet tamamen grenajlarla kaplı kesinlikle aşırı Yakışıklı ama gereksiz derecede pahalı parçalar.
Ben kendim yüksek teknolojide kocaman ekrana sahip bir Motosiklete sahibim Evet gerçekten hoş görünüyor ama dikkat dağıtması da cabası yola odaklanmak gerekirken ekranda fazla fazla şeyler hep odaklanıp yoldan Kopuyoruz bu kesinlikle risk doğuruyor.
Burada haklı olduğunuz konu fiyat ve ABS harici yorumlarınıza katılmıyorum Evet gerçekten sağlam motosikletler üretiyor Japonlar ama fiyatlarda gereksiz derecede çok pahalı.