50 cc scooter için akü tavsiyesi

Motosikleti
Rks rico 50 cc
Merhaba arkadaşlar aküyü yenileme kararı aldım hem hesaplı hem kaliteli akü arayışındayım monero ve ncr arasın da gidip geliyorum tavsiyeniz ne olur

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba arkadaşlar aküyü yenileme kararı aldım hem hesaplı hem kaliteli akü arayışındayım monero ve ncr arasın da gidip geliyorum tavsiyeniz ne olur
Ben haziranda xmax için akü aldım, almadan önce baktım ucuz markalarla yuasa arasında 500 lira oynuyordu en çok, gittim internetten sipariş verip yuasa almıştım. Eğer fiyat farkı çok değilse, bir porsiyon döner+ayran parasıysa iyisini alın, ucuz akü alınca sonra tekrar alınıyor daha pahalıya geliyor.

Motosikleti
Rks rico 50 cc
Ben haziranda xmax için akü aldım, almadan önce baktım ucuz markalarla yuasa arasında 500 lira oynuyordu en çok, gittim internetten sipariş verip yuasa almıştım. Eğer fiyat farkı çok değilse, bir porsiyon döner+ayran parasıysa iyisini alın, ucuz akü alınca sonra tekrar alınıyor daha pahalıya geliyor.
Swan marka aldım 650 tl indirimli fiyat ile

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Swan marka aldım 650 tl indirimli fiyat ile
çok ucuz fiyatmış.
benim baktığım aküler 4bin ile 5bin arası değişiyordu fiyatlar, 4bin küsür liraya yuasa almıştım ben de çünkü en ucuz altenatif de 4bin liranın altında değildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar