TRK 702 X almayın! | RKS karmaşası | alternatif motosikletler

Motosikleti
Trk 702 x, dominar 400, honda dio, cbr650f
Arkadaşlar merhaba;

Öncelikle ben bir TRK 702 X sahibi olarak bu video yu çekmek ve paylaşmak istedim. Başlıktan anlaşılacağı gibi şuan piyasa şartlarında neden alınmayacağını konu edindiğim video aşağıdadır sizlere iyi seyirler dilerim.

Tüm olumlu olumsuz eleştiri ve yorumlara açığım. En ufak yorumun bile hepimize birçok şey katabileceğini savunuyorum.
Saygılar, sevgiler.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bi ara ben de düşünüyordum bunu 502xden daha ucuza satıyorlardı iyi ki almamış büyük cc çin malı alınmaz

Motosikleti
bi ara ben de düşünüyordum bunu 502xden daha ucuza satıyorlardı iyi ki almamış büyük cc çin malı alınmaz
Video yu izlemediniz değil mi 😔
Bak bu yorum direkt olarak ele verdi üstadım seni 😅
Konu inan çin japon konusu olmaktan ziyade kuruş=köfte hesabı kabaca anlattım affola.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuya ilgin ve cevabın için ayrıca teşekkür ederim 😇

çinli chery firmasının türkiyeye ilk girdiği zamanı hazırlıyorum. distribütör firmasıyla gelmişti. servis, parça, kalite, güvenlik testlerinde eksikler vardı. türkiyeden geri çekildi. 2023 yılında tekrar daha gelişmiş araçlarıyla bu sefer kendisi getirdi araçlarını ve piyasaya tutunmayı başardı. Çinli motosiklet firmaları da kendileri standartlarıyla ancak gelirlerse mantıklı seçenekler haline gelebilirler.

Motosikleti
çinli chery firmasının türkiyeye ilk girdiği zamanı hazırlıyorum. distribütör firmasıyla gelmişti. servis, parça, kalite, güvenlik testlerinde eksikler vardı. türkiyeden geri çekildi. 2023 yılında tekrar daha gelişmiş araçlarıyla bu sefer kendisi getirdi araçlarını ve piyasaya tutunmayı başardı. Çinli motosiklet firmaları da kendileri standartlarıyla ancak gelirlerse mantıklı seçenekler haline gelebilirler.
Cep telefonu gibi davranıyorlar motosiklete zamanında bir modelin 15 farklı varyasyonu ile piyasaya girip telefon çöplüğü olduğu dönem de şuan motosiklet sektörüne aynı şeyi yaşattılar resmen. Bir model hem benelli hem qj hem rks olarak satılıyor saçmalık…
Bu ülkede alacağın en dandik motor bajaj olmalı, rks tırı vırı bunlara zaten buılasılmaz.
aynen katılıyorm.
1 eldiven ekipman vs yok
2 çok itici bir konuşma stili
10 saniye zor dayandım.
teşekkürler kanalı engelleyebilirsiniz inan hiç zor değil.

Kusura bakma 33 saniye de videoyu kapattım.

Görüntüde motosiklet bir sağa bir sola yalpalıyor buda seyretmeyi benim için imkansız hale getirdi.

Motosikleti
Dürüst olmak gerekirse izlemedim :) video izlemektense okumak daha çok hoşuma gidiyor. Hayal kırıklığı için üzgünüm.
Olsun bu daha önemli video da rks nin tek başarısı olarak spontiniden bahsetmiştim bu qj çok kötü yanılttı bence rks ile anlaşması konusunda keşke kendi adını kullanarak pazarı zorlasaydı diyorum

Motosikleti
Kusura bakma 33 saniye de videoyu kapattım.

Görüntüde motosiklet bir sağa bir sola yalpalıyor buda seyretmeyi benim için imkansız hale getirdi.
Yalpalıyor dediğiniz noktayı tam anlayamadım motosiklet mi yalpalıyor kaskıma taktığım kamera başımın hareketlerinden sağ sol yapıyor ondan mı bahsediyorsunuz ama tabi ki karar sizin estağfurullah :)

Yalpalıyor dediğiniz noktayı tam anlayamadım motosiklet mi yalpalıyor kaskıma taktığım kamera başımın hareketlerinden sağ sol yapıyor ondan mı bahsediyorsunuz ama tabi ki karar sizin estağfurullah :)
Başınız sağa sola çok oynuyor, kamerayı da kaskınıza taktığınız için görüntüde motosiklet bir sağa, bir sola gidiyor, bu sebepten seyretmek zor oluyor onu kast ettim.

Müsaade ederseniz bir tavsiye vermek istiyorum. Böyle durumlarda çekim yapmak için kamerayı göğsünüze bağlayın veya cep telefonu ile çekiyorsanız boynunuza asın. Ben cep telefonu ile çekiyorum ve telefonu boynuma asıyorum böylece daha sabit bir görüntü oluyor.

Motosikleti
Başınız sağa sola çok oynuyor, kamerayı da kaskınıza taktığınız için görüntüde motosiklet bir sağa, bir sola gidiyor, bu sebepten seyretmek zor oluyor onu kast ettim.

Müsaade ederseniz bir tavsiye vermek istiyorum. Böyle durumlarda çekim yapmak için kamerayı göğsünüze bağlayın veya cep telefonu ile çekiyorsanız boynunuza asın. Ben cep telefonu ile çekiyorum ve telefonu boynuma asıyorum böylece daha sabit bir görüntü oluyor.
Öncelikle önemseyerek cevap verdiğiniz anlaşılıyor bunun için size çok teşekkür ederim.
Sizden sonra tekrar izledim videoyu evet haklısınız çok fazla hareket var gereksiz.

Müsade isteyecek kadar nazik olmanız ayrıca çok takdire şayan bir hareket. 🙌
Şuan 2 adet kameram var bir sonraki çekimde dediğiniz konuma montajını yaparak çekmeyi deneyeceğim çok sağolun teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ülkemizde motosiklet kültürü olmadığı için gayet normal.
Trafiğe kayıtlı milyon adetlerde motosiklet olmasına rağmen çok üzücü ama doğru. ✅

Motosikleti
Yamaha XSR700
Videoyu izlemedim ama bu motoru 30 bin kmdir arkadaşım kullanıyor. Adam motorun üzerinden inmiyor. Kafasına esiyor tura çıkıyor ve bir turda 2000kmden fazla yol yapıyor. Ufak bir kazası oldu ve parça sıkıntısı yaşamadı. Motordan ağırlığı hariç hiç bir şikayeti ve sıkıntısı olmadı. En son çanakkaleden geze geze karsa gitti. Şu anda dönüş yolunda yine geze geze dönüyor.

Motosikleti
Videoyu izlemedim ama bu motoru 30 bin kmdir arkadaşım kullanıyor. Adam motorun üzerinden inmiyor. Kafasına esiyor tura çıkıyor ve bir turda 2000kmden fazla yol yapıyor. Ufak bir kazası oldu ve parça sıkıntısı yaşamadı. Motordan ağırlığı hariç hiç bir şikayeti ve sıkıntısı olmadı. En son çanakkaleden geze geze karsa gitti. Şu anda dönüş yolunda yine geze geze dönüyor.
Video yu izlemeyin ben söyleyeyim size başlıkda bahsettiğim konu motosikletin sıfırı 470.000₺ olmasıdır. Yani bu para verilmez diye sitemkarım yoksa ben 298.000₺ karşılığını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum ve motosikleti övdüğüm videolar da çokça mevcut sadece o para elimdeyse gidip 23 model 10.000 km civarlarında bir versys almanın çok daha mantıklı oluğunu anlatıyorum kendimce.
Saygılar. ✋

Hep diyorum yine diyorum 300- 400 bin gibi bütçeniz varsa ÇİNLİ almayın aldırtmayın. bu fiyatlara daha iyi japon bulanabiliyor.

Motosikleti
Hep diyorum yine diyorum 300- 400 bin gibi bütçeniz varsa ÇİNLİ almayın aldırtmayın. bu fiyatlara daha iyi japon bulanabiliyor.
Hocam örnekler de verebilirsen çok mutlu oluruz en azından fikir oluştursun okuyanlara da şimdiden teşekkürler 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar