Motosiklette kendiliğinden oluşan lekeler

Merhabalar, motosikletimde son bir kaç gündür kendi kendine lekeler oluşuyor, otoparkta birisi bir şey mi döküyor bilmiyorum ama honda pcx motorumun üstünde görseldeki gibi lekeler oluşmuş, bunları geçirmenin yolu nedir? Basınçlı su ve köpükle geçmiyor.

Ca6GFHT.jpeg

vG8VFIy.jpeg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Herhangi bir temizlik malzemesiyle çıkmıyorsa pasta+cila akla ilk gelen ekonomik bir çözümdür. Bu da çözmezse boyaya gitmesi gerekir ki pahalıdır, bir diğer çözüm de lekeler üzerine sticker yapıştırmaktır.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Ağaç altına park ediyorsanız çam reçinesi gibi bir şey olabilir mi? Damlamış ve etrafına sıçramış gibi bir görüntü var. Kasıtlı olarak yapılmış gibi durmuyor.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Evet bazen koyduğum oluyor ama bilemedim
Lekeleri temizleyin. Her zaman park ettiğiniz yere park edin fakat üzerine örtü örtün. Örtü üzerinde lekeler var ise ağaçlardandır.
tırnakla bir yoklayın, reçine zamk gibi gelir elinize anlarsınız.

Lekeleri temizleyin. Her zaman park ettiğiniz yere park edin fakat üzerine örtü örtün. Örtü üzerinde lekeler var ise ağaçlardandır.
tırnakla bir yoklayın, reçine zamk gibi gelir elinize anlarsınız.
Temizlenmiyor, basınçlı su, köpük gibi şeyleri denedim ama grenajla birleşmiş neredeyse

hocam ağacın altına bırakıyorsanız ağacın sıvısı dökülüp bu tür lekeler bırakabilir. çıkarması da zor olur genelde. ipone ve motul ün temizlik için özel sıvıları mevcut, onları bi deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar