Neden herhangi bir yazı yok ve bu başlık ne hakkında?
Dostum forumda o kadar tecrübelisin ki belki ne yazacağını anlarsın diye düşünmüş arkadaşHmm sanırım ne yazmak istediğini biz tahmin edeceğiz.
Arkadaş ne yazarsa yazsın gün sonunda konuyu elbet V-Strom'a ve köfteye getireceğiz zatenDostum forumda o kadar tecrübelisin ki belki ne yazacağını anlarsın diye düşünmüş arkadaş![]()
Konuya farklı br bakış açısı getirelim. Vstrom ama hangisi? 650 / 800 /1050Arkadaş ne yazarsa yazsın gün sonunda konuyu elbet V-Strom'a ve köfteye getireceğiz zaten![]()
Bende 800 lük almak için para biriktiriyorum. Bakalım nasıl olacak?Şimdilik 650, hani o çirkin olanlardan
800'lüklerin yol odaklı olanlarıyla kare far 1050'likleri ben beğeniyorum. Her ne kadar bir Ninja 650, Rs 660, Cbr 500 R, Daytona sexyliğinde değiller ama yine de fena değiller.
İnşallah bulursun, ben yeşil V Strom 800 se'yi cidden beğeniyorum. Bu arada İstanbul Kadıköy'deki Hanoğlu motor'da yeşil renkli bir Se var, ara sor bakalım belki takasa yanaşır.Bende 800 lük almak için para biriktiriyorum. Bakalım nasıl olacak?
6 bin km de düşük vstrom 800 ü, benim nc ile takas eden birisini bulursam alacağım.
DL650XT. Bence en güzel vstrom budur.Konuya farklı br bakış açısı getirelim. Vstrom ama hangisi? 650 / 800 /1050
DE mi SE mi?
XT mi DL mi?
Tabi ki 650 hem de gagalı XT olanından ama 2015 model kasalardan olacak ikinci nesil yani. 3. nesillerde farları üst üste şekle sokmuşlar, gaga ile birlikte o şapşal papağan görünümü kaybolmuş, benim vstrom çirkin ama en azından bir sevimliliği var.Konuya farklı br bakış açısı getirelim. Vstrom ama hangisi? 650 / 800 /1050
DE mi SE mi?
XT mi DL mi?
Tövbe Tövbe... 800 DE V-Strommu Allah aşkına? Nerede bunun v-twin motoru?Konuya farklı br bakış açısı getirelim. Vstrom ama hangisi? 650 / 800 /1050
DE mi SE mi?
XT mi DL mi?