başlangıç motor önerisi

Motosikleti
yok
selamlar dostlar, yakın zamanda ehliyetimi ve ilk motorumu almayı planlıyorum. şu anda kafamda rs200 var ancak bu konulara yeni olduğumdan ötürü yedek parçası, alışma süreci vs. konulardan ötürü emin olamadım. bütçe olarak maksimum 200k civarlarına çıkabilirim, racing tarzı bir motor istiyorum ancak genel anlamda her tür öneriye açığım. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, herkese mutlu forumlar dilerim :)

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Ille de racing tarzı istiyorsanız RS 200 iyi seçenek ama ben size ilk motor NS 200 ya da başka alternatifler öneririm. İlk motor illa ki düşer, kaza olmasına gerek yok park ederken düşük hızda falan da düşer. Grenajların hasarı daha fazla can yakar.

selamlar dostlar, yakın zamanda ehliyetimi ve ilk motorumu almayı planlıyorum. şu anda kafamda rs200 var ancak bu konulara yeni olduğumdan ötürü yedek parçası, alışma süreci vs. konulardan ötürü emin olamadım. bütçe olarak maksimum 200k civarlarına çıkabilirim, racing tarzı bir motor istiyorum ancak genel anlamda her tür öneriye açığım. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim, herkese mutlu forumlar dilerim :)
Bence Cruiser al. Başlangıç için hem daha güvenli hemde motorun ile ekstra karizma yaratırsın farklı bir havaları var. Zt200-c öneririm

Başlangıç olarak 125 cc düşünürsen eğer. 200K bandında racing sınıfı aprilia Rs125 olabilir.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Naked olur dersen 200 bine ikinci elden taş gibi cb250r alınır.

Motosikleti
Yamaha XJ6 Diversion F
1 yıl kadar kullandım. Sağlamlık dışında traktörden farkı yok "takoz" gibi bir motor. İlk motor olarak grenajsız motor almanı tavsiye ederim, bence kardeşi Ns 200'e bir bak. Çünkü ilk motorun olacağı için Rs 200 ile düşük hız (5-10 kmh) manevralarında zorlanabilirsin yanlışlıkla da ön frene basarsan motor gidonun dönük olduğu yöne doğru yığılır. Umarım yaşamazsın ama düşersen Rs 200'ün plastik parça kalitesi kötü olduğu için yeni grenaj taksan bile tamamen yerine oturmaz sürekli gacır gucur trim sesi ile uğraşırsın. Şimdiden hayırlı olsun tekerine taş değmesin.

Motosikleti
Cbr 650F
racing tarzı ile başlamaman tavsiye. önce görselliği 2. plana atıp daha dik oturuş pozisyonu ile motosiklete hakimiyeti arttır sonra spor motora geç derim cb125 ybr 125 bile olur

Motosikleti
Bajaj Pulsar N250
Başlangıç motoru olarak n250 tercih ettim. Gayet memnunum şehir içinde çok kolaylık sağlıyor. Manevra olarak düşük hızlarda iş görüyor. Üstteki arkadaşların da dediği gibi ilk motor kaza yapmamış olsan bile düşüp kalkıyor şahsen ben 1 kere otoparkın kapısını kapatırken eğimli yerde ayaklığı açıp aceleyle(işe geç kalıyordum) gidonu çevirmeden düz bıraktığım için kayıp yan yattı. Bir kere de park halinde lüzumsuzun biri ayaklığın ters tarafına iterek devirmiş motorumu. Tavsiyem grenaj konusunda sıkıntı çekeceğin bir motor alma ve kesinlikle koruma demiri taktır.

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
rs 200 5 6 metreden trim sesleri gelen bi motor. başlangıç için tvs apache rtr 200 tercih edilebilir.

Motosikleti
D400
RS pozisyon olarak racing gibi olsa sa oturuşu değil.ancak güzel motor arkadaşım 55k km sıkıntısız kullandı.

başlangıç için RS 200 güzel seçenek. parça sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum

Motosikleti
Motorsuz
rs200 alabilirsin parça sorunu yaşamazsın sağlı sollu koruma takozlarını takarsın oturuşu da dik ns ile aynı nerden baksan zaten ilk motorun diye düşüreceksin diye bir şey de yok mesela ben 2. motorumu düşürmüştüm :D

Motosikleti
D400
racing istiyorum diyene de aprilia sr125 demek , bilemedim :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Oooo yeni bir ilan sitesi gelmiş. Foruma reklam vermiyorlarsa akıbeti kompozitli mompozitli firma gibi olacak, linkleri kurbağa olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar