0 ile 10 derece arasında üşütmeyen kışlık eldiven önerisi

Selam dostlar,

Motordan Kışında inmeyen biri olarak güzel bilekleri uzun bir kışlık eldiven bakıyorum. Bende prosev'in kışlık deri eldiveni var fena bir ürün değil ama sıfıra yakın havalarda inceden yüksek hızlarda parmak uçlarından soğukluk geliyor.
Kriterim şu siyah ve sade olsun, uzun olsun ve 2500 liraları da geçmesin istiyorum. Özellikle yere ilk temas eden avuç içi kısımları kaliteli olursa benim için daha iyi olur.
Önerileri bekliyorum

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben de durt storedan siyah, deri, avuc icinde destekli, kisa olan bi eldiven aldim, istanbulda kisin bi tek o usutmedi. Belki uzun versiyonu vardir.

Motosikleti
Forza 250
Burda eldiven kadar önemli olan bir diğer şey bir elcik korumanız olması,rüzgarı iyi kesen bir elcik korumayla belki şuan kullanmış olduğunuz eldivenlerle bile o üşüme hissini birazda olsa kesebilirsiniz.

Burda eldiven kadar önemli olan bir diğer şey bir elcik korumanız olması,rüzgarı iyi kesen bir elcik korumayla belki şuan kullanmış olduğunuz eldivenlerle bile o üşüme hissini birazda olsa kesebilirsiniz.
Bencede elcik koruma lazım ama bendeki motor Bobber bir makina. Bi ara buraya da attım sordum elcik koruma takayım mı diye motora çok sırıtacağı için herkes takma yazdı. Harbiden de taksam çok komik durup motorun karizmasını da bozar çünkü motorun zaten esas olayı tasarımı ile yarattığı hava

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bencede elcik koruma lazım ama bendeki motor Bobber bir makina. Bi ara buraya da attım sordum elcik koruma takayım mı diye motora çok sırıtacağı için herkes takma yazdı. Harbiden de taksam çok komik durup motorun karizmasını da bozar çünkü motorun zaten esas olayı tasarımı ile yarattığı hava
Elcik koruma takmayıp elcik ısıtma taksan da soğuk havalarda rahatlatır seni.

Motosikleti
Forza 250
Hocam parmak uçlarının hissizleşmesindense kışın 3 ay elcik koruma taksan hiç bişey kaybetmezsin.Rüzgarı kestiremediğin sürece ne kadar iyi bir eldiven olduğunun pek önemi yok eninde sonunda o soğuğu geçirir.5 dakika değil 10 dakika sonra üşümeye başlar örnek veriyorum.

Elcik koruma takmayıp elcik ısıtma taksan da soğuk havalarda rahatlatır seni.
Kimdi o ya yabancı bir motor yarışçısının motosiklet üzerine tavsiyelerinde okumuştum. Adam mesela kışlık eldiveni asla önermeyip kışında yazlık eldiven ve elcik ısıtma öneriyordu. Kışlık eldivenler kalınlıktan dolayı hissiyatı öldürüyor diye karşıydı adam. Elcik ısıtma taktırmak mantıklı gibi. Ama herkes takabilir mi onu, taktırması kolay mı öyle diyim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kimdi o ya yabancı bir motor yarışçısının motosiklet üzerine tavsiyelerinde okumuştum. Adam mesela kışlık eldiveni asla önermeyip kışında yazlık eldiven ve elcik ısıtma öneriyordu. Kışlık eldivenler kalınlıktan dolayı hissiyatı öldürüyor diye karşıydı adam. Elcik ısıtma taktırmak mantıklı gibi. Ama herkes takabilir mi onu, taktırması kolay mı öyle diyim
Evet, kışlık eldivenin hissiyatının yazlık eldiven kadar iyi olmadığı aşikar ama 1-2 güne alışıyor, yabancılık çekmiyorsunuz. Elcik ısıtma gibi uygulamalar da motorunuzun elektrik tesisatı eski ya da dandikse statörünüzü öldürüyor, akü şarj olmuyor ve yolda kalıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Ben de 24 model tenere için sağlam bir eldiven mi alayim yoksa elcik ısıtma mı taktırayim kararsız kaldım şuan kış kamplarım için kış ayında da aktif kullanıyorum bayiye sipariş versem 3 ay sonra anca gelir zaten
üstünde gelen stok elcik koruma rüzgardan pek korumuyor gibi geçen kış elimde his kaybı başlayıp soğuk ısırığı oldu 4 mevsim eldivenle

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de 24 model tenere için sağlam bir eldiven mi alayim yoksa elcik ısıtma mı taktırayim kararsız kaldım şuan kış kamplarım için kış ayında da aktif kullanıyorum bayiye sipariş versem 3 ay sonra anca gelir zaten
üstünde gelen stok elcik koruma rüzgardan pek korumuyor gibi geçen kış elimde his kaybı başlayıp soğuk ısırığı oldu 4 mevsim eldivenle
Benim motoru aldığımda önceki sahibi elcik koruma ve elcik ısıtma taktırmıştı, normalde cimrilik edip elcik ısıtmaya para harcamazdım ama yokmuş böyle konfor.
Eldiven alırken yazlık da değil kışlık da değil, uzun, bilek korumalı, avuç içleri hem darbe hem kayma korumalı eldiven aldım, kışlık değil ama kışlık eldivene gerek kalmadı, elcik ısıtma ile yetti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim motorda da acerbis'in elcik korumaları var ama dar model, rüzgarı çok kesmiyor, ama elcik ısıtma ile birleşince çok faydası oluyor.

Benim motoru aldığımda önceki sahibi elcik koruma ve elcik ısıtma taktırmıştı, normalde cimrilik edip elcik ısıtmaya para harcamazdım ama yokmuş böyle konfor.
Eldiven alırken yazlık da değil kışlık da değil, uzun, bilek korumalı, avuç içleri hem darbe hem kayma korumalı eldiven aldım, kışlık değil ama kışlık eldivene gerek kalmadı, elcik ısıtma ile yetti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim motorda da acerbis'in elcik korumaları var ama dar model, rüzgarı çok kesmiyor, ama elcik ısıtma ile birleşince çok faydası oluyor.
Şimdi ikna oldum kartın hesap kesimi geçsin birkaç güne bayiye parayı atayim buz gibi havada sıcacık el nasıl oluyor deneyimleyim biraz 😹

Motosikleti
Şimdi ikna oldum kartın hesap kesimi geçsin birkaç güne bayiye parayı atayim buz gibi havada sıcacık el nasıl oluyor deneyimleyim biraz 😹
insanın eli ısınınca sanki her yeri ısınıyor öyle bir hismiş, lafla söyleseler anlamazdım ta ki deneyene kadar.
Ama iyi bir şey almak lazım, oxford tavsiye ederim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
deri herhangi bi eldiven işinizi görür rüzgarı kesmesi yeterli

Orijinal elcik isitmalar fena değil ama bu işin en iyisi acik ara Oxford...Garanti bozulma derdiniz yoksa Oxford ürünlerine de bir bakin

Motosikleti
Bajaj Dominar D250
Shima str 2.0 tavsiye ederim. kalın bir yapısı var eldivenin.

insanın eli ısınınca sanki her yeri ısınıyor öyle bir hismiş, lafla söyleseler anlamazdım ta ki deneyene kadar.
Ama iyi bir şey almak lazım, oxford tavsiye ederim.
Yamaha kendisi takacak hocam
Orijinal elcik isitmalar fena değil ama bu işin en iyisi acik ara Oxford...Garanti bozulma derdiniz yoksa Oxford ürünlerine de bir bakin
Hocam bu tür hassas aksamlarda orjinal alırım hep sıkıntı çıkarsa muhattapım belli markanın kendi ürünü

Motosikleti
Yamaha kendisi takacak hocam

Hocam bu tür hassas aksamlarda orjinal alırım hep sıkıntı çıkarsa muhattapım belli markanın kendi ürünü
Oxford bu elcik ısıtma konusunda dünyada en iyi marka zaten. Belki yamaha da o markaya ürettiriyordur. Servis kendi takacaksa garantisi devam eden motor için daha iyi olabilir.

Motosikleti
D400
Elcik korumanız yoksa bile en iyisi bir yerden sonra üşütür, bilginiz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar