- Konu Yazar
Arkadaşlar 1 haftadır zincir ve dişli seti almak için piyasa araştırması yapıyorum. Bilindiği üzere piyasanın önde gelenleri did ve rk. Ancak piyasa da bu ürünlerin orijinallerini bulmak bir hayli zor. Bir satıcıyı arıyorum did var ama orijinal değil diyor. Piyasada artık sahte ürünler o kadar yaygınlaşmış ki bu normalleşmiş. Piyasada orijinal ürünü zor bulursun diyorlar. Rk için ise sahte ihtimali daha az ama ürünü bulmak zor did kadar yaygın değil. Neyse uzun uğraşlar sonucunda Ankarada vatan motoru buldum. Ürünü alırken adam tembihledi bak bu orijinal ürün bunu herkes takamaz adam akıllı bi yerde taktır zinciri piç etmesinler dedi. Piyasada orijinal did takmayı bilen çok az adam var diyor. Düşünün artık herkes did aldım diye sahtesini alıyor hadi biri bir şekilde orijinalini bulsa da takan adam bağlantısını yapmayı bilmediği için zinciri ziyan ediyor.
O yüzden dikkat arkadaşlar. Bir dünya para verip sahte ürünü almayın. Did gibi zincirleri de racing motor ustalarına taktırın.
O yüzden dikkat arkadaşlar. Bir dünya para verip sahte ürünü almayın. Did gibi zincirleri de racing motor ustalarına taktırın.