30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar hafta içi mekanla konuşacağım "Lan biz geliyoruz, aç kapıyı hancı" diye.

Geleceğim deyip de programı değişip gelemeyen, daha önce gelemeyeceğini belirtip de gelmek isteyen ya da konuyu ilk defa görüp gelmek isteyen varsa hele bir el etsin, ses çıkarsın. Geleceğim diyenlere de hafta içi teker teker özelden mesaj atıp teyit alacağım.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Arkadaşlar hafta içi mekanla konuşacağım "Lan biz geliyoruz, aç kapıyı hancı" diye.

Geleceğim deyip de programı değişip gelemeyen, daha önce gelemeyeceğini belirtip de gelmek isteyen ya da konuyu ilk defa görüp gelmek isteyen varsa hele bir el etsin, ses çıkarsın. Geleceğim diyenlere de hafta içi teker teker özelden mesaj atıp teyit alacağım.

Gelmek istiyorum ama tamamen hanımdan vize almaya bağlı :D bu hafta zaten bir etkinlikteyim, haftaya salmayabilir

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Ah ulan ah kaçırdık güzelim şenliği

napgxlk.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Evde 1 yaşında bebe var o yüzden çok kolay olmuyor ikna :ROFLMAO: şansımızı denicez bakalım :rolleyes:
Evde 1 yaşında bebeler varken motorum da yoktu, anca haftasonu arabayla bebelere bebek bezi alışverişine falan gidebiliyordum, siz yine ara sıra motora binebiliyorsunuz.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gelenler rumuz'larını sırayla yazarsa sayı aşşağı yukarı belli olur.

1- tommygun
2 - rumuz
3 - rumuz
4-
5-
6-

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Gelemeyenler olarak bu etkinlikten bol bol fotoğraf bekliyoruz :) Foruma da yararlı olur böyle şeyler görmek, bu sefer kaçıranlar diğer organizasyona daha motive olur :)

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O toprak yoldan sonra kasaba girişinde de 2-3 senedir bitmeyen bir yol çalışması var, orası da kötü. Nasıl bitmiyor kafam almıyor...
Sinanli demirler arasi gevsek stabilize yol, 5 km yolu dusmeden gecene kadar baya stres yaptim

Motosikleti
Sinanli demirler arasi gevsek stabilize yol, 5 km yolu dusmeden gecene kadar baya stres yaptim
Biz o yolu kullanmıyoruz, Saray'dan çıkınca Yuvalı - Demirler - Kadıköy - Sofular - Ahmetbey şeklinde gidiyoruz.
Gevşek stablize yol forza ile ürkütür.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Gelenler rumuz'larını sırayla yazarsa sayı aşşağı yukarı belli olur.

1- tommygun
2 - rumuz
3 - rumuz
4-
5-
6-
1- tommygun
2 - ged
3 - rumuz
4-
5-
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biz o yolu kullanmıyoruz, Saray'dan çıkınca Yuvalı - Demirler - Kadıköy - Sofular - Ahmetbey şeklinde gidiyoruz.
Gevşek stablize yol forza ile ürkütür.
30 agustosta gelirken ben de oyle gelecegim

Motosikleti
1- tommygun
2 - ged
3 - İlker A.
4-
5-
Ben zaten geliyorum, gelmesem ayıp olur, ne de olsa bizim burada olacak.

1- tommygun
2 - ged
3 - İlker A.
4- Espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
5-

Tek sıkıntı bana 22km, çok yakın yol, büyük ihtimalle Tomygun ile Saray BP'de buluşuruz oradan geri sürerim ki biraz yol yapayım.

Haftaya Cuma Karadeniz turuna çıkıyorum Cuma gecesi Cide de konaklayacağım , ben işi gücü ayarladım ama arkadaş net değil ,
gelemem derse Cumartesi köftenin tadına bakarım sizinle 😍

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
1- tommygun
2 - ged
3 - İlker A.
4- Espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
5- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim)

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Ben eşimle gelebilirim.

1- tommygun
2 - ged
3 - İlker A. (Eşimle gelebilirim)
5- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim

Motosikleti
Suzuki V-Strom 250
Bi aksilik olmazsa 13:00 gibi ordayım.

1- tommygun
2 - ged
3 - İlker A. (Eşimle gelebilirim)
5- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim
6 - hakanitra

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
01- tommygun
02- ged
03- İlker A. (Eşimle gelebilirim)
04- Espresso + Deniz (ikiz çocuklarımdan Deniz'de sıra, bir gün öncesi de onların doğum günü. köfteye mum dikeriz. :) )
05- Sallami (Eşiyle gelecek varsa yazsın yoksa tek geleceğim
06- hakanitra
07- Cyan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar