8-10 Bin TL Arası Ece 22.06 Çene Açılır Kask Önerisi

Arkadaşlar selam,

Full ekipmancı bir kardeşiniz olarak kaskımı inceden yenileyeceğim. Full face takmıyorum çünkü bana klostrofobik geliyor ve kafa büyük olduğu için Laps diye başımdan aşağı inmiyor.
8 ile 10 bin TL arası güzel bir çene açılır kask arıyorum. Önerilerinizi beklerim

Motosikleti
Sym joymax 250
benim de artçım için kask almam gerekiyor scooter için kask önerisi olan varsa ben de yardım almak isterim (yarı açılır veya açık kask düşünüyorum.) Bir sürü marka çıkmış kaçırmışım :))

benim de artçım için kask almam gerekiyor scooter için kask önerisi olan varsa ben de yardım almak isterim (yarı açılır veya açık kask düşünüyorum.) Bir sürü marka çıkmış kaçırmışım :))
Yarım kask olarak sadece görünüşünü beğendiğim için ls2 airflow tavsiye ederim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Artçı kaskının en az kendi kullandığınız kask kadar hatta daha fazla güvenlikli olması lazım.

Ben artçım kullansın diye shoei neotec 3 aldım, çene açılır kask, sürüş sırasında çene kapalı olması konusunda ısrarcıyım ama kısa duraklamalarda çene açılabilsin rahat olsun diye çene açılır aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam,

Full ekipmancı bir kardeşiniz olarak kaskımı inceden yenileyeceğim. Full face takmıyorum çünkü bana klostrofobik geliyor ve kafa büyük olduğu için Laps diye başımdan aşağı inmiyor.
8 ile 10 bin TL arası güzel bir çene açılır kask arıyorum. Önerilerinizi beklerim
Nolan N90-2 önerilmiş. Makul bir kask, zamanında çene açılır kask ararken bakmıştım, sonra caberg duke 2 almıştım. Caberg'in yeni versiyonu caberg duke evo diye çıkmış, o da olabilir, güzel kask, bütçeniz içindeyse tavsiye ederim.

Artçı kaskının en az kendi kullandığınız kask kadar hatta daha fazla güvenlikli olması lazım.

Ben artçım kullansın diye shoei neotec 3 aldım, çene açılır kask, sürüş sırasında çene kapalı olması konusunda ısrarcıyım ama kısa duraklamalarda çene açılabilsin rahat olsun diye çene açılır aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nolan N90-2 önerilmiş. Makul bir kask, zamanında çene açılır kask ararken bakmıştım, sonra caberg duke 2 almıştım. Caberg'in yeni versiyonu caberg duke evo diye çıkmış, o da olabilir, güzel kask, bütçeniz içindeyse tavsiye ederim.
Hjc c91n aldım siparişini geçtim. Kafa 2xl olduğu için kask bulmakta dert oluyor😁

firmaların online satış sitelerini inceleyin. güzel kampanyalar, indirimler denk gelebiliyor.

Arkadaşlar selam,

Motosiklete ilk başladığım zamanlar Manisa'da ki tüm ekipman mağazalarını gezdim ve LS2'nin 3XL kaskı AGV K3 ve K5'ler neredeyse kafamın yarısından bile geçmedi sonrasında açılır kask olarak MTS diye dandik bir marka almak zorunda kaldım kafamın büyüklüğünden. Yaptığım kazada MTS kaskın açılır kapanır mekanizması kırıldı elmacık ve burun kemiklerimde parçalı kırıklar yanında da 10 12 tane dikiş var yüzümde . Açılır kask almanızı hiç önermem ama alacaksanız en üst seviyelerde olması gerekli diye düşünüyorum . Bende kaskı takarken daralıyordum sonrasında hiç bir sıkıntı yoktu ama takarken ve taktıktan sonra ki 5DK ölüm gibi geçiyordu. Shoei kaskım kafama hem cuk diye oturduğundan hem tam beden olduğundan böyle daralmalarla hiç karşılaşmadım açılır kask yerine güzel bir mağazada kafanıza cuk diye oturan bir kask aramanız daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar