Merhaba, bunu en son NS200 motorumda yaşamıştım. Sonuç Benzin pompası değişti.motorun deposundan diiiit diye ses geliyor normalde motoru calistirinca geliyodu bu ses sadece ama bu sira motor calisirkende gelmeye basladi surerken diiiit diye ses geliyor ve motorum zengin karisim yakiyor
yeni buji taktim 5 dk sürdüm geldim bujim siyahımsı oldu motorcuya götürdüm söyledim böyle oldu diye bide motor gri duman atıyor benzin kokuyor duman baya bi yanlış bilgiyse düzeltin <3Zengin karışım yaptığına nasıl kanaat getirdiniz?
Bujiler kurumlu veya kara duman atmamı var?
Bahsettiğiniz sesde benzin pompası, yüksek ihtimalle daha önce fark etmediniz.
Zengin karışım yaptığına nasıl kanaat getirdiniz?
beyaz duman atıyor benzin kokuyor baya bi bide yeni buji taktim hemen siyah oldu motorcuya götürdüm zengin karışımdır dedi katalizor iptali yapmştm ondan mıdır anlamadımZengin karışım yaptığına nasıl kanaat getirdiniz?
çalışırken depondan dıııt diye ses geliyor muBenzin pompası sesi önemli değil. 7 senedir bu şekilde kullanıyorum sorun yok. Motorunun zengin karışım yaktığını nereden anladın ?
Beyaz duman atıyorsa silindire su gidiyor olabilir, soğutma sıvısında eksiltme varmı?yeni buji taktim 5 dk sürdüm geldim bujim siyahımsı oldu motorcuya götürdüm söyledim böyle oldu diye bide motor gri duman atıyor benzin kokuyor duman baya bi yanlış bilgiyse düzeltin <3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beyaz duman atıyor benzin kokuyor baya bi bide yeni buji taktim hemen siyah oldu motorcuya götürdüm zengin karışımdır dedi katalizor iptali yapmştm ondan mıdır anlamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çalışırken depondan dıııt diye ses geliyor mu
Beyaz duman atıyorsa silindire su gidiyor olabilir, soğutma sıvısında eksiltme varmı?
Zengin karışımı O2 sensörü veya map sensörü problemli olabilir
oda olabilir radyator suyum azaliyor evet sorunu ne motorun çözemiyorumBeyaz duman atıyorsa silindire su gidiyor olabilir, soğutma sıvısında eksiltme varmı?
Zengin karışımı O2 sensörü veya map sensörü problemli olabilir.