[Kütahya - MT]

volkan ben sana adres versem sen o raya kargo ile göndersen olur mu bide hafta sonu hava durumuna bakalım da öle çıkalım derim ama bi toplanıp özlem gidersek eyi olur

Evet volkan eğerki kargoyla gönderecek olursan banada bir tane gönderirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Adres:Yeni Sanayii Sitesi 7.Sokak No:32
QTAHYA

Mustafa Konuk (bonapart_07)

O zaman bana sayı verin.Ben sizden bir kişiye kargoyla hepsini göndereyim!
Tam olarak kaç kişisiniz?

viper_1 sen bize 15 tane kadar gönder biz burda bir buluşma ayarlar dağıtırız,eğer kimse için sakıncası yoksa ben alabilirim kargoyu...

volkan teşekkür ederim bizi unutmadağın icin en yakın zamanda gönderirsen iyi olur bizde bahaneyle toplanırız

öyle yapacağımıza mesela ılıcada bir buluşma organize edelim yada benim gibi bu sıralar çok gezen bir arkadaş varsa gene bir yerde buluşup elden verelim yaw 45 dakikalık yol için kargoylamı irtibat kuracağız :p

mustafaeser' Alıntı:
gel kardeş ayıp ediyon ne demek bak ben emniyet sarayını gecince sanayii girişinde kırcı petrol yanında apartmanların altında özege ticaretteyim

Sağol dostum dün arkadaşlar bırakmadı onlarla beraberdim bu arada kütahyada senin motorun sihaını görüyoruz dediler muhtemelen sizden birisidir reklam olmuşlsunuz kütahyayada:mrgreen: nasipse ilk ziyaretimde yanındayım

Arkadaşlar nerdesiniz...
Herkes kabuğuna mı çekildi???
her ihtimale karşı bir
GÜNCELLEME

okyanus43 bizim buralarda millet kabuğuna çekileli çok oluyor sen daha yenimi farkettin?Ben ne zamandır uğraşıyorum milleti bir türlü uyandıramadım....

sezon daha bitmedi ama buluşma için hava nın birazcık düzelmesini bekliyelim derim yeterli ekipmani olmayan arkadaşlar donar kalırlar

okyanus43 bizim buralarda millet kabuğuna çekileli çok oluyor sen daha yenimi farkettin?Ben ne zamandır uğraşıyorum milleti bir türlü uyandıramadım....

Yeni farketmedim bonapart_07. olayların tamamen içindeyim ama millet şöleee bi silkinsin kendine gelsin diye yazdım...

selam millet eee havalar iyce soğudu artık yapcak bişey yok ama motorlarımız olmadanda organizasyon yapabiliriz dimi bi yerlerde otururuz bişeyler içeriz falan :queen: gerçi herkes iş güç derdinde ama yaparız bişeyler artık

Sezonu Kapatanlara Saygilarimla

foto053jl9.jpg

foto057pa3.jpg

foto059rh0.jpg

foto060dk4.jpg

foto062eq0.jpg

foto069sk1.jpg

foto080rs4.jpg

foto086lo6.jpg

foto090ms1.jpg

Sevgili sezonu kapatan arkadaşlar soğuk hava kar kış falan hikayedir. asıl olan insanın ruhudur ruhun sıcak kanlı ise hiç bir hava koşulu yada problem motosikletçıye engel olamaz sezon diye bişey yoktur olmadığı gibi de kapanamaz sezonu kapattık diyrnlerde bi daha motosiklet binmesin ::evil:: ::tutkuy::

selam millet uzun bir aradan sonra buradayım sizi fazla rahat bırakmaya gelmiyor kimsenin birbirinden haberi yok maaşallah nerelerdesiniz yaufff havalar soğudu herkes kabuğuna çekildi bakıyorumda illa motosikletmi lazım görüşmemiz için bu arada ismail ii oldu fotoğrafları koyduğumuz bakarsın millet gaza gelirde buluşuruz eski günlerdeki gibi:p :salut:evet arkadaşlar şaka bi yana toplanalım bi ara hasret giderelim:) ne dersiniz kestane kebap acele cevap:queen:

madiso arkadaşım çektiğin fotoğraflara denilecek fazla birşey yok tek kelimeyle HELAL olsun beaişte motorculuk budur

ulen ismayıl sen adam olman olum ne işin var karda kışta motor tepesinde tepelerde götün doncak :queen: deliiiii çabık in aşşa kardeşim şaka falan bi tarafa helal olsun sana:cat: len simeyıl benim motorda çıkarmı orlara:queen: :queen:

metin abeee naapcez bunları yaa bak adamlar kar kış geziyo valla bi ayar çek bu ayarsızlara:mrgreen:

doktuuuuur nerlerdesin bi ses ver bakeeeem özledim seni yauv doktur amca bi ara arada bira içmeye gidelim yauv senle::cheeeeer

bravo İsmail...

Senin sayende bende motosiklete binmiş kadar oldum valla eline koluna yüreğine sağlık...
Hadi benim yaşlı bedenim bu soğuk havalara dayanmaz belki ama diğer gençler nerede.:queen:
Aslında gönül hep birlikte olmak istiyor ama gerçekten yoğun bir döneme girdim.O yüzden pek fırsatım olmuyor.
Bi organizasyon da yapmak şart değil.Bi kaçınız çıkıp bir yerde buluştuğunuzda ararsınız müsaitsek geliriz.Teaaa Fizandan gelmiicez ya sonunda...:p
Kalın sağlıcakla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar