Günümüzde yapay zeka bayağı ilerlediği için sorununuzun cevabını ChatGPT'ye sorarakta bulabilirsiniz sorunSon bir kaç gündür motordan bu sesgelmeye başladı sizce nedir
motor rks sniper pro
gecen tamirci sordum niluferde bi ustanin numarasini attilar ister misin hocamBu hafta içinde götüreyim ben o zaman motoru tamirciye
Yenişehirdeyim ben ehliyette yok ama brlki arabanın arkasına falan atılıp götürülebilirgecen tamirci sordum niluferde bi ustanin numarasini attilar ister misin hocam
Yağı her bin km de bir değiştiriyorum ve daha 300km var değişmesinesanki motorun yağı bitmiş de kam mili subaplara yağsız vuruyor gibi; böyle gıcırtı eşliğinde bir sürtme sesi gibi geldi bana..
sesin tam olarak nereden geldiği videodan anlaşılmıyor. blokun altından mı üstünden mi sağından mı solundan mı... bunu bilmeden atıp tutmaktan öte gitmez burda söylenenler.Yağı her bin km de bir değiştiriyorum ve daha 300km var değişmesine
Neyse tamirciye götürcem zaten sağolunsesin tam olarak nereden geldiği videodan anlaşılmıyor. blokun altından mı üstünden mi sağından mı solundan mı... bunu bilmeden atıp tutmaktan öte gitmez burda söylenenler.
ben adamı saksıya fesleğen gibi oturturum da diyor olabilir..sanki motorun yağı bitmiş de kam mili subaplara yağsız vuruyor gibi; böyle gıcırtı eşliğinde bir sürtme sesi gibi geldi bana..