Ben o zaman direk linklerini atıyımSadece bununla karar verilemez ki fiyatları ne ,kazaları ne, aksesuarları ne ,bunları da detaylıca yaz ki kıyas yapabilelim
2024 olan biraz apaçi stayla geldi, ben olsam diğerini alırdım.Ben o zaman direk linklerini atıyım
Ns200ug https://shbd.io/s/1VpYoedz
Ns200abs https://shbd.io/s/8PNXa63j
Olabilir app plakası bile var hem mavi rengi daha hoşuma gitmişti bide ns200abs lerde arkada abs yok mu?2024 olan biraz apaçi stayla geldi, ben olsam diğerini alırdım.
Bencede 90-85 Bandına temiz rtrler bulunuyor 3 kere al sat yaptım.İki motorda tam eşkal bunların yerine yine aynı mahallede ilanda olan rtr200 e bakardım
Yedek parça bulununabirliği ve top speedi nasıldır ve 30bin km götürür mü?Bencede 90-85 Bandına temiz rtrler bulunuyor 3 kere al sat yaptım.
Yedek parça bulununabirliği ve top speedi nasıldır ve 30bin km götürür mü?
En son sattığım rtr 14.500 KM de idi 82 ye bırakmıştım arndiol'un dediği doğru güç ve piyasa konusunda biraz daha düşükYedek parça bulununabirliği ve top speedi nasıldır ve 30bin km götürür mü?
Arkada abs sensörü var onlarda. Yeni çıkan ug lerde durum ne bilmiyorumOlabilir app plakası bile var hem mavi rengi daha hoşuma gitmişti bide ns200abs lerde arkada abs yok mu?