- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
Feyk olma ihtimali çok yüksekti..valla adam ilandan kaldırdı
Şaşırmadım...
Feyk olma ihtimali çok yüksekti..valla adam ilandan kaldırdı
2016 motor 6.100km. Gerçek olsa bile alınmazdı zaten; doğru ise olduğu yerde çürümüş. Ben motoru yatırıyorum resmen, buna rağmen 3 yılda 13.500km yaptım.Feyk olma ihtimali çok yüksekti..
Şaşırmadım...
Ağır hasar kayıtlıymış motor....valla adam ilandan kaldırdı
Otobanda gidicem plakaya yazıldığı sürece radar cezasıda ödemiyorum. Akıp gidecek motor arıyorum140 160 nerede gideceksin acaba? arkadaşlar aklıma birkaç yıl önce yerli milli gözelerinden ışık fışkıran bir profezör geldi
oda böyle gerçekte pek imkanı olmayan şeyler düşünüp hayata geçirmeye çalıştı şimdiki durumu hepiniz görüyor ve yaşıyoruz
lütfen hayatın gerçeklerinde kopuk hayaller kurmayın sonu hüsran olur
900 TL dedi hiç bir motor 900 TL için ağır kaydı olmaz ama dediğine göre kasko şirketin sahibi arkadaşıymış acente sahibi değil direk kasko şirketi. bi yana yatmış parayı almış dedi ne kadar doğru bilmiyorumAğır hasar kayıtlıymış motor....
2001 afrika var... 6500 Km.. de.. Arkadaşımda..2016 motor 6.100km. Gerçek olsa bile alınmazdı zaten; doğru ise olduğu yerde çürümüş. Ben motoru yatırıyorum resmen, buna rağmen 3 yılda 13.500km yaptım.
2016 900 tl günümüzün kaç lirasına tekabül eder yaklaşık 20 bin gibi düşünsek ağır hasar kaydı olmaması gerekirOtobanda gidicem plakaya yazıldığı sürece radar cezasıda ödemiyorum. Akıp gidecek motor arıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
900 TL dedi hiç bir motor 900 TL için ağır kaydı olmaz ama dediğine göre kasko şirketin sahibi arkadaşıymış acente sahibi değil direk kasko şirketi. bi yana yatmış parayı almış dedi ne kadar doğru bilmiyorum
Sv650 şahane bir motosiklet. DL650'den 3-4hp daha kuvvetli ve 20kg daha hafif.2001 afrika var... 6500 Km.. de.. Arkadaşımda..
Ona da çürümüş demeyesin sakın ?![]()
![]()
Güzel yatırırsan çürümez.. En fazla plastik aksamları sertleşir, lastikleri çatlar..
Motor motordur..
Hele ki çinliden değil , SUZUKİ den bahsediyoruz..
Etrafında böyle yatan motor biliyorsan ya da duyarsan lütfen haberim olsun..
Barkının da testi varmış...
Motor sanki öküz... Her viteste yürüyor.. Dehşet..
TRY enflasyondan gidersek bugünkü 10.000₺ gibi. USD enflasyondan gidersek bugünkü 16.500₺.2016 900 tl günümüzün kaç lirasına tekabül eder yaklaşık 20 bin gibi düşünsek ağır hasar kaydı olmaması gerekir
Hissedilen enflasyondan gidersek de 30 bin filan olurSv650 şahane bir motosiklet. DL650'den 3-4hp daha kuvvetli ve 20kg daha hafif.
TRY enflasyondan gidersek bugünkü 10.000₺ gibi. USD enflasyondan gidersek bugünkü 16.500₺.