Goldwing ile goldwing dct arasında kaldım acil yardım

He ya plastik pet şişeyi dümdüz yapıp arka janta bağlardık. Acayip ses çıkardı.

Melahat teyze balkondan bazuka gibi terlik firlatirdi,

Aysel ablada böcek salardi aşağiya

Halflife oyunu gibi..

90 larin başlarinda çocukluk vardi bee,meyve ağacini taşlama,boş arazide futbol,çelik çomak(göt kazmaca seviyeside vardi)çomagi ne kadar uzağa atarsan rakibin bulundugu cukuru kazardin...fazla derin kazan kazanirdi..

Digay digay oyunu..

Hey gidi yillar..

Simdikiler evde pc basinda...

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda 2007 FES 250 Foresight / 2014 Honda Nc 750s / 2017 Yamaha Tracer 700 / 2025 Honda Forza 250
Goldwing 1800 istiyorum . 2.ci el piyasası iyi olan , 900 civarı hangi model ve yılı önerirsiniz?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
tumblr_povhzza8vO1ujmvy2o1_640.jpg

6 silindir 1800 cc 180 km/s de limitör var😬

İnsan şununla arada bir 250 falan görmek ister yahu zaten tamamen asfalt makinası..

7 ileri DCT Goldwingi kısa süre kullandım , gemi gibi bir şeydi :) şaka değil büyük gemi kullananlar beni anlar , dümeni çevirirsin 5-10 saniye sonra gemi tepki verir , aynısı ama süre daha az 😂

Bunlardan hiçbirini satın alıp kullanmam da bari biraz gideni olsun diyerek Bmw K1600 alırdım , ikinci eldede çok daha uygun..

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
Eşim GS e binmediği için bende konforlu motosiklet alma derdindeyim.
K1600 ve GL1800 arasında gidip geliyorum. Ama her ikisinden de korkmuyor değilim. Sonuçta ağırlıklı olarak İstanbul şehir içi kullanıyorum. GS i de çok seviyorum anasını satayım. Ama karımla da yol yapmak istiyorum. Bok gibi durum anlayacağınız.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
K1600 ve GL1800 arasında gidip geliyorum. Ama her ikisinden de korkmuyor değilim. Sonuçta ağırlıklı olarak İstanbul şehir içi kullanıyorum. GS i de çok seviyorum anasını satayım. Ama karımla da yol yapmak istiyorum. Bok gibi durum anlayacağınız.
Eşiniz GS'e neden binmiyor ki? Konfordan ziyade yüksek mi geliyor?

Yüksek olduğu için inip binmek zorlayabilir yada yukarıda oturmak korkutabilir..
Geçen sene Amcam la motorla Akçakoca'ya gidelim dedik , GS i görünce yok ben buna binmem dedi gözü korktu :)
Benden beş yaş büyük kendisi öyle 80 lik değil ama toplasan 5-6 defa sukutere binmiş..

Neyse bindik Medley'e iki çam yarması 150 cc ile gittik geldik 1000 km 😁

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ben haftasonu eşimle beraber 1200km yol yaptım, ama seferinde şikayet ettiği şeyleri aktarıyorum, aluminyum çantaya dayanmak konforsuz (Minderi olsa bile) Sürücüden yüksekte oturduğu için rüzgar alıyor. Yüksek hızlarda rahatsız oluyor. Bu sebepten çoğu zaman 140'ı geçmeme izin vermedi. Kalan herşeyden memnun gözüküyor.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
İnmek binmek zor geliyor, hem biraz kilo var hem de boy problemi. Birde benzincide tam binerken ayağım kaydı ve motoru yatırdım. Düşmedi tam ama o korkuyla bir daha binmedi.

Motosikleti
K 1600 GTL
Ben haftasonu eşimle beraber 1200km yol yaptım, ama seferinde şikayet ettiği şeyleri aktarıyorum, aluminyum çantaya dayanmak konforsuz (Minderi olsa bile) Sürücüden yüksekte oturduğu için rüzgar alıyor. Yüksek hızlarda rahatsız oluyor. Bu sebepten çoğu zaman 140'ı geçmeme izin vermedi. Kalan herşeyden memnun gözüküyor.
Sürücüden yükseklik konusunda triumph un eline su dökemez...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İnmek binmek zor geliyor, hem biraz kilo var hem de boy problemi. Birde benzincide tam binerken ayağım kaydı ve motoru yatırdım. Düşmedi tam ama o korkuyla bir daha binmedi.
O durumda Goldwing veya K serisi daha kullanışlı. Hatta HD, Indian tourer'lar da aynı şekilde.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
yutube'da bir video karşıma çıkmıştı, K1600GT test sürüşüydü, videoda motoru süren adamın eşi artçı olarak anlatıyordu, arçı olarak GS'den daha rahat diyordu, ama GS'de alçakta kalıyorum yolda önü görebilmek için yandan bakmak zorunda kalıyorum bunda artçı daha yüksekte önü rhaat görüyoru diye anlatıyordu.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
İzlemiştim o videoyu. Şehir içi kullanım zorluğu dışında K1600 çok mantıklı görünüyor. 2016-17 modeller GL1800 den çok daha makul fiyatlara var.
GS ile K1600 gidon genişliği arasında sanırım 5 cm fark var. Makul bir fark gibi geldi bana.
Tabii şehir içi trafikte K1600 çok daha fazla sıcaklık problemi yaşatacaktır diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ci Es'e binebilen bir artçı edinin. "Tebdil-i mekânda ferahlık vardır."
27 yıllık karım yahu, yemişim GS i

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar