Kurufasülye Yeme Uğruna Taraklı'ya Gazladım / Belgesel Tadında Video Oldu

Bir yaz günü iş çıkışı atladık motora, meşhur kuru fasulyeyi yemek için Taraklı'ya sürdük. Güzel bir yaz gününde güzel bir havada yaptığımız yolculuğun ardından Taraklı'ya vardık. Önce yedik sonra gezdik. Belgesel tadında yapmaya çalıştığım bu videoda sahne önünden arkasına kadar her kısımda emek verdim. Umarım bu video keyifli zaman geçirmenize vesile olur. İyi Seyirler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hem motorla gezmeli hem yemeli, süper gezi olmuş.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
İstanbul'dan yarınki kaçış rotam belli oldu :) Emeğinize sağlık

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Canı çekenler için Kuru Fasülye kırmızı çizgimiz.

Bostancı sanayide ismini bilmediğim bir yer var. Mekan sanayi büfesinin bi tık üstü. Esnaf lokantası desen değil, büfe desen değil. Orası güzel ispir yapar ama denginide buldum, İzmirde. Yolunuz düşerse, Fasülye Tanesi (Yeri biraz sapa/kötü) ya da Fasülyem Kuru (Oğlunun işletmesi sadece tabela değişik, arada babasıda gelip o dükkanda duruyor)

Bu ikisinden yiyebilirsiniz.

Hepsi bana uzak diyen içinde hizmetimiz mevcut:

Abi taraklı demişsinde ben ıspartadayım mesela Taraklı neresi? İl ilçe belirteydin bizimde midemize bi kuru fasulya girerdi belki 😊

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Abi taraklı demişsinde ben ıspartadayım mesela Taraklı neresi? İl ilçe belirteydin bizimde midemize bi kuru fasulya girerdi belki 😊
Ahanda burası
tarakli-gezilecek-yerler-10-oneri-1.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Köfte köfte , nereye kadar?..
Tamam bir süre Kuru fasulye ile devam.....
İstanbul'da oturuyorken canım karadeniz pidesi yemek istediğinde evime yakın, yaklaşık 2.5km uzaklıkta burası vardı: Trabzon Fırını Karadeniz pidesi konusunda istanbulda en iyi iki pideciden biri diyebilirim, aynı mekanda kurufasuyleyi de çok iyi yapıyorlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar