30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Arkadaşlar sürüş buluşması değildir. İsteyen buluşur toplu sürüşle gelir, isteyen direk mekana gelir, isteyen çıkışta toplu sürüşle ayrılır. O yüzden cc gibi bir sıkıntı yok. Maksat tanış olmak, kavga ettiklerimizi dövmek :ROFLMAO:, sevdiklerimizle beraber olmak. Gelen gelir, gelmeyene darılmayız.
toplu sürüşte hız sınırı kaç olur

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
toplu sürüşte hız sınırı kaç olur
Kimisi yardırır, grubu tehlikeye atar, kimisi grubu yavaşlatır ve kazaya davetiye çıkartır. O nedenle huyunu suyunu bilmediğimiz, sürüşüne tanık olmadığımız ve çoğunlukla ilk defa karşılaşacağımız bu kadar kalabalık bir grupla toplu sürüş alınamayacak kadar büyük bir risk. O nedenle ben mekanda buluşmayı tavsiye ediyorum. Toplu sürüşte elbet bir mokluk çıkacaktır, ağzımızın tadı kaçmasın (Ali Rıza Bey)

Kimisi yardırır, grubu tehlikeye atar, kimisi grubu yavaşlatır ve kazaya davetiye çıkartır. O nedenle huyunu suyunu bilmediğimiz, sürüşüne tanık olmadığımız ve çoğunlukla ilk defa karşılaşacağımız bu kadar kalabalık bir grupla toplu sürüş alınamayacak kadar büyük bir risk. O nedenle ben mekanda buluşmayı tavsiye ediyorum. Toplu sürüşte elbet bir mokluk çıkacaktır, ağzımızın tadı kaçmasın (Ali Rıza Bey)
haklısın abim

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben istanbul şişliden havalanıcam ....tem bitişi inişe geçerim... Tk 1300 GSXR SEFER SAYILI UÇUŞ.....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herzaman ...
....
Tünal Abi geçmişte bir TMP korteji öncesi seninle çok güzel bir resmimiz var. Köfte etkinliğinde de yenileriz resmi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Köfte sevdası ?..
Bütün hayatım boyunca yediklerimin 10 katını yemişsindir mübarek :)
Aç karnına bira içiyoruz da rakı da mezesiz, köftesiz, mangalsız gitmiyor be mübarek. Yakın zamanda Beylerbeyi Teragold'u keşfettim ki ohh miss

@alp_tunay sana yakışan İzmir'e yeni yerleşmiş karta kaçmış gençlere meyhane programı yapmaktır. Bence bizim köfteden daha fazla katılım olur.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aç karnına bira içiyoruz da rakı da mezesiz, köftesiz, mangalsız gitmiyor be mübarek. Yakın zamanda Beylerbeyi Teragold'u keşfettim ki ohh miss

@alp_tunay sana yakışan İzmir'e yeni yerleşmiş karta kaçmış gençlere meyhane programı yapmaktır. Bence bizim köfteden daha fazla katılım olur.
Ben de alkol yok ki :)
Ayda yılda 1 bira ..
Rakı da hiç sevmem..Başka program yapabilirim... :)

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Katilmayi cok isterim ama eylul ayina kadar santiyedeyim. Tarih netlesmediyse eylul 6 sonrasi katilabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar