ktm duke 390 alınır mı?

Motosikleti
𝙮𝙖𝙢𝙖𝙝𝙖 𝙧𝙖𝙮𝙯𝙧
Herkese merhaba

18 yaşındayım cg ve yamaha rayzr tecrübelerim oldu bol bol kullandım 2 motoru
ama artık bu hastalık uzun yol ve seyahat yapmak istiyor
390 adventure yerine duke daha çok hoşuma gitti
maksat sakin yeşillik ve gezi olsun tek teker, yanlama amacım yok
0 olarak a2 emsaline motor öneriniz varsa almak isterim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
uzun yol yapmak istiyorsanız naked modeller zorlayabilir, onlar caddelerde gazlama motorları, saatlerce yol yapınca en başta rüzgar yorar. Olmaz değil ama yorulursunuz. adv modeller uzun yolda en konforluları olur.
A2 emsalinde honda nx500 var mesela o iş görür uzun yolda.

Motosikleti
DUKE 250
duke pek uzun yol motoru değil,
naked olduğu için çok rüzgar alır,
biraz biraz titreşimi üzer,
selesi de sağlam göt ağrısı yapark.
öncelik uzun yol ise adv yada maxi scooterlara bak derim.

Motosikleti
Mondial Grumble
Dominar 400 düşünebilirsiniz, motor bloğu ufak değişiklikler dışında aynı zaten yalnızca 4 beygir ve 4 NM tork fark ediyor.
Gazlama amacım teker amacım pek yok demişsiniz zaten o yüzden Dominar daha iyi olur diye düşünüyorum

Herkese merhaba

18 yaşındayım cg ve yamaha rayzr tecrübelerim oldu bol bol kullandım 2 motoru
ama artık bu hastalık uzun yol ve seyahat yapmak istiyor
390 adventure yerine duke daha çok hoşuma gitti
maksat sakin yeşillik ve gezi olsun tek teker, yanlama amacım yok
0 olarak a2 emsaline motor öneriniz varsa almak isterim
suan 2016 model duke var elimde asırı iyi tork anlamında ama sehirler arasında falan baya uzer one siperlik yapmadıgın surece
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

suan 2016 model duke var elimde asırı iyi tork anlamında ama sehirler arasında falan baya uzer one siperlik yapmadıgın surece
biraz agır gelebilir 150-160 kilo civarında ıslak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu hortlatıyorum, Özellikle kullanıcıları ve diğer üstadlarıma sesleniyorum. Allahın izniyle 3 4 aya komple borçlarımı bitiriyorum. Keyifçiyim. Yani;
Yeri gelir caddede boş boş gazlar keyfime bakarım, yeri gelir nadir de olsa Bileciğe giderim, Yeri gelir çok nadir Tekirdağa giderim. Toplam git gel 15km olmak üzere işe gidip gelirim.
Uzun yolda seni yorar felan demeye açıkçası gerek yok diye düşünüyorum. Mardine gitmicem alt tarafı İSTANBUL-BİLECİK / İSTANBUL-TEKİRDAĞ oda 3 4 ayda bir. Sizce harbiden paraya kıyılıp 2020 üstü 390 alınır mı?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Tekirdaya sahilden mi gitçen, paralı yoldan mı?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
3 4 aya kim öle kim kala şimdiden plan yapmayın üzülürsünüz

Motosikleti
konum açıcam, rüzgar nerden iterse ordan giderim üstadım. Ezbere yolu bilmiyorum.

orası öyle tabi de işte, gel gör ki o güzel hayali kursakta üzülüyoruz, kurmasak ta. Bari kendimizi biraz anlık mutlu edelim.
Paralı yolda naked adamı tokat manyağı yapıyor. He ben senede 2-3 giderim dersen sıkıntı yok. Ama devamlı gidip geleceksen advanture şart. Ama o da şehir içi rahatsız. Duke tam şehir içi kullanma ve azışma makinası.

Paralı yolda naked adamı tokat manyağı yapıyor. He ben senede 2-3 giderim dersen sıkıntı yok. Ama devamlı gidip geleceksen advanture şart. Ama o da şehir içi rahatsız. Duke tam şehir içi kullanma ve azışma makinası.
valla @Belentepe üstadımla da konuştuk, kafamda da dönüyodu zaten. Duke390ı netleştirdim kafamda. Senede 2 3 kez çıkacağım uzun yok beni yormaz. Almadan önce temiz servis araştırması da yaptım mı, gerisi can sağlığı

Motosikleti
2024 Duke390
uzun yolda izmir ve çanakkale otobanlarını kullandım evet tokatlanma çok var salak edebiliyor adamı belli süre ve süratlerde. Ama sık sık uzun yol otoban yapılmayacaksa arada bir o hisse katlanmak çok okey bana :D

arada bir o hisse katlanmak çok okey bana :D
tam tersi arada o hisse katlanmak iyi geliyo insana, mücadele veriyomuşcasına sürmek insana 'ulan şu sorun sıkıntıda bile ne sürdüm anasını yaw' hissiyatı verir :D

Motosikleti
tam tersi arada o hisse katlanmak iyi geliyo insana, mücadele veriyomuşcasına sürmek insana 'ulan şu sorun sıkıntıda bile ne sürdüm anasını yaw' hissiyatı verir :D
Daha sen hiç tokatlanmamışsın? Hele bir tır türbülansıdan çık, yan rüzgarı ye sonra gel.

Daha sen hiç tokatlanmamışsın? Hele bir tır türbülansıdan çık, yan rüzgarı ye sonra gel.
geçen sene buz gibi rüzgar esen havada iki otobüsün arasından bi anda çıkınca feleğim şaşmıştı. Ama gene de o türbülanstan çıktığım için gurur duydum :D . Bazen kötü durumları iyiye düşünmek çok iyi geliyo :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar