30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Motosikleti
Tvs Jupi
Ben bir düşüneyim, Bandırmadan Çanakkale köprüsün daha mantıklı geldi bana sabah 6 da çıksam :) , aslında komşu usta cb500 f i verse şahane olurdu du bakalım, olmadı jupi ilen 😅

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
ben çok isterim çoktandırda sizlere hayıflanıyordum çağırmıyorsunuz diye ama 30 Ağustosta düğün var Kayseri de olacağım :(
23-24 Ağustos yada 6-7 eylül olsaydı beni yazın derdim

şimdiden herkese iyi eğlenceler ama başka bir tanışma buluşması da yapılsın

Motosikleti
Hero Dash 125
30 Ağustos için çalışma durumumuz henüz belli olmadı. İzin falan gelirse Hero Dash'la gelmek gibi mantık dışı bir planım olabilir. İzmir'den çıkıp fıtı fıtı geleceğim. İzmir'den başka gitmeyi düşünen olursa haberleşelim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Ankara Aspava buluşma planı netleşsin buraya gelirsin Sıtkı Ağabeyim. :)
Hele o zaman gelsin bir Haluk'çum. İnşallah diyeyim. 🙏
Bence bu sefer dinle şeytanı.
Geçmişte uzak organizasyonlara yaptığım sürprizler vardır Sallami. Ama bu organizasyon için, çok istememe ragmen maalesef biraz zor görünüyor. 🤗

Şimdi baktım da, mesafe 1.318 km imiş. 300 km. daha ekleyip ikinci Iron Butt sürüşümu yapmam mümkün. :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Arkadaşlar sürüş buluşması değildir. İsteyen buluşur toplu sürüşle gelir, isteyen direk mekana gelir, isteyen çıkışta toplu sürüşle ayrılır. O yüzden cc gibi bir sıkıntı yok. Maksat tanış olmak, kavga ettiklerimizi dövmek :ROFLMAO:, sevdiklerimizle beraber olmak. Gelen gelir, gelmeyene darılmayız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar