Yaz sonunda genelde motosiklet kampanyası olur mu?

Bu yaz başı almaktı niyetim ilk motoru ama olamadı. O zaman hiç kampanya falan da yoktu herkes tok satıcıydı. Daha önce bakmadığım için bilmiyorum, "sezon" sonunda kampanyalar (indirim, taksit vs.) artıyor mu genelde yoksa şansa mı denk gelmesi lazım?

Motosikleti
D400
Belli olmaz.

özellikle RE , CFMoto , Benelli ara ara kampanya yapıyor ama belli bir tarih standartı yok.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
2022 sonunda 50cc scoterimi satıp motor alıcaktım 2023 ün başında almak istediğim motor 190 bin tl iken sonlarına doğru 250 bin tl oldu.
fakat şöyle bişey oldu 12 taksitle aldım diğer türlü nakit fiyatı 190 bin tl di. Kampanya indirim vs kesinlikle olacaktır genel olarak yapmayan marka yok 2025 in sonunda ellerindeki kalan 25 ve 24 model motorlara kampanya yapıyorlar. Ama bindirilmiş fiyata indirim geliyor taksit seçeneği vs bulursan yıl sonunu bekleme boşuna

sadece adı kampanya olur, gerçekten işe yarar fiyatlara satmıyorlar. koca koca ilanlar veriyolar, soruyosun, "abi motor kalmadı, önümüzdeki ay gelecek, ancak yeni fiyattan gelir" diyolar.

Motosikleti
D400
sadece adı kampanya olur, gerçekten işe yarar fiyatlara satmıyorlar. koca koca ilanlar veriyolar, soruyosun, "abi motor kalmadı, önümüzdeki ay gelecek, ancak yeni fiyattan gelir" diyolar.

valla aga bu 3 marka ciddi bir kampanya yaptı ve herkes aldı neredeyse.
Ama japon grubu tabi ki motor bulamadı.

RE , CFMoto , Benelli

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Royal Enfield servis konusunda benim gözümde sınıfta kalıyor ama elbette motorun kendisi çöp standardına girmez :)

Motosikleti
D400
Royal Enfield servis konusunda benim gözümde sınıfta kalıyor ama elbette motorun kendisi çöp standardına girmez :)

zaten o servis problemi olmasa satıp geçmiştim :D
Motosiklet fazlasıyla sağlam ama yedek parça bulunamaması ve işcilik maliyetlerinin x3 olması durumu bozuyor.

bu arada kampanya derken hala en mantıklı kampanya Bajaj Grubunda. Yarısı peşin yarısı vade farksız 12 taksit.

Sallıyorum d400 UG için 150 bin liranız bulunuyor ise kalan 150'yi 12ye bölüp 12 12 taksitlerle faizsiz almak şu an aşırı mantıklı.

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
zaten o servis problemi olmasa satıp geçmiştim :D
Motosiklet fazlasıyla sağlam ama yedek parça bulunamaması ve işcilik maliyetlerinin x3 olması durumu bozuyor.

Sormayın hocam... Servis ve yedek parça konularında iyileşme olduğuna ikna olayım, aynı gün gidip Royal Enfield alacağım :)

Motosikleti
D400
japon harici yalan, bi alternatif ducati olabilir. onun da masrafı çok :)

yav aga onu biliyoz da yapmayın şu mevzuyu, 6 senedir bajaja biniyorum düzgün baktım 1 kere bile problem yaşatmadı. evet japon değil de japon hariç her grubu da pislemeye gerek yok =) euro 50 lira, gün gelecek honda alacak parası olmayacak insanların.

yav aga onu biliyoz da yapmayın şu mevzuyu, 6 senedir bajaja biniyorum düzgün baktım 1 kere bile problem yaşatmadı. evet japon değil de japon hariç her grubu da pislemeye gerek yok =) euro 50 lira, gün gelecek honda alacak parası olmayacak insanların.
ben kötülemiyorum hocam, iyidir veya kötüdür bilmiyorum. ben japon harici pek kullanmam, o yüzden de japon harici motordan saymam :) bende bi çinli scooter var, en son 5 sene önce yağını değiştirmiştim, hiç problem çıkarmadı ancak yine de bi japon değil.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS125
Bu yaz başı almaktı niyetim ilk motoru ama olamadı. O zaman hiç kampanya falan da yoktu herkes tok satıcıydı. Daha önce bakmadığım için bilmiyorum, "sezon" sonunda kampanyalar (indirim, taksit vs.) artıyor mu genelde yoksa şansa mı denk gelmesi lazım?
2. El de kışın piyasa düşüyor, 2. El alınacaksa kışın alınması her zaman daha karlı

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bence tam tersine çin malları kampanya yapmayacak özellikle cfmoto ulan ben 145e aldım motoru 2 sene oldu hala 155e satılıyor ya enflasyon yok yalan her şey ya da şuan satılabilecek en dip fiyattan satıyorlar

bence tam tersine çin malları kampanya yapmayacak özellikle cfmoto ulan ben 145e aldım motoru 2 sene oldu hala 155e satılıyor ya enflasyon yok yalan her şey ya da şuan satılabilecek en dip fiyattan satıyorlar
136 bin TL 2025 model 250nk sıfır satıyor bayi Ümraniye'de.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bütçenizi bilmiyorum ama şu an Arn Motor tüm Kawasakilerde vade farksız 12 aya kadar taksit yapıyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar