- Motosikleti
- Ns200 15"
- Konu Yazar
Abi bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum, topladığım bir aracın son halini görmek kadar beni mutlu eden şey azdır birde o aracın motoru tamamen kirliyse onu tertemiz toplamak benim en büyük haz kaynağım.Benim xmax'ı bakıma götürdüğüm istanbul'daki yamaha yetkili servisi Hollanda'da dükkan açacakmış.
Fren bakımı yaptırdığımız Kadıköydeki çok güzel iş yapan denimoto'nun sahibi de dükkanı kapatıp Almanya'ya taşınıcam demişti geçen yıl fren hidroliği değiştirmeye gittiğimde, son müşterilerinden oldum.
Yani iş bilene avrupada iş var.
Bana bu yaştan sonra almanca öğrenmek zor geliyor.

Mesela bu fotoğraf benim arabamın motorunun son halinin resmi, başlamadan önce rezalet kirli ve çok ciddi yağ kaçakları vardı. Su pompası, gergi rulmanı, gergi çubuğunu değiştirdim ve direksiyon pompasını revizyon ettim. Şu an aracımda kaçak yok denecek kadar az ve bu araba 36 yaşına doğru yol alıyor (eski ustanın hatalarınıda onardım, şarj dinamosunu tutan bir civatayı sıkmamıştı).
Yüksek ihtimalle oralarda motosiklet tamiratı ile pek uğraşmayabilirim, araba üstünde çalışmak çok daha basit geliyor. Fakat durum açığı varsa ikisinide yaparım ikiside ilgi alanım.