125 cc öneri

Motosikleti
SYM ADX 125
Saygıdeğer dostlar merhaba. İlk defa motor kullanma niyetine girdim, bunun için başlangıç olarak 125 cc bir scooter alma aşamasındayım, 0 km veya düşük km 2. el düşünüyorum. İlerleyen süreçte hızlıca elden çıkarabileceğim bir scooter arıyorum. Bu faktör düşünülünce PCX en iyisi gibi görünüyor ama fiyatına göre verdikleri sebebiyle motoru beğensem de ufak bir soru işaretiyle yaklaşıyorum. Aradığım modelde satış hızını bir kenara ayırırsak açıkçası kronik sorunları olmayan ve kullanımı rahat bir model arıyorum. Bu tip alışverişlerinde çok macera arayan bir insan değilim o sebeple PCX, Nmax gibi modelleri kendime yakın buldum. Sizden de tavsiye rica ediyorum.

Motosikleti
Yok
150 cc lik Yuki adv var kullanmıştım kısa bir süre benim değildi ancak iyi gibiydi bir de sınır şehirlere rahatlıkla gidilebilir, ancak lastik olarak dikkat etmenizi öneririm.

Motosikleti
SYM ADX 125
Sym modellerine bakın
Aslında ADX 125’i beğendim ama kullanıcılar biraz parça tedarik sürecinden ve fiyatlarından şikayetçi olmuş. Bir yandan da bazı kronik problemleri var gibi gördüm o yüzden emin olsmadım. Yoksa benim için fazlasıyla yeterli olacak bir model, tipi falan da bayağı hoşuma gitti.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Valla neye bakiyorsaniz bakin ama önceliginiz ABS olsun heleki küçük tekerlekli ve ön frende her an kaymaya mailli scooterlarda olmazsa olmaz
Ben kendime ikinci motor olarak sifir activa almistim cok pisman oldum ABS olmadigindan ve bu ay SH125 ile degistirdim.

Motosikleti
SYM ADX 125
Valla neye bakiyorsaniz bakin ama önceliginiz ABS olsun heleki küçük tekerlekli ve ön frende her an kaymaya mailli scooterlarda olmazsa olmaz
Ben kendime ikinci motor olarak sifir activa almistim cok pisman oldum ABS olmadigindan ve bu ay SH125 ile degistirdim.
Ben de bunu dusunup sym adx 125 aldim

Hayırlı olsun 200k da çok para ama hocam ya..

Motosikleti
Hayırlı olsun 200k da çok para ama hocam ya..
hocam 155 e sıfır 2024 aldım ama test sürüşü yapın frenlerini görünce direkt alırsınız
ben Activa ile çok düşük bi hızda düştüm, tamamen kendi suçum sol elimde telefon vardı bakmamam lazım ama üst üste çok çalınca bakmış bulundum, sağ elimle de bi anda frene asılınca oda ön fren olunca anında kaydı ABS olsa bana 1 sn zaman kazandırsa ben sol elimde frene basıp bi şekilde dururdum ama olmayınca anında kaydı teker birde lastikler naylon olunca kötü son kaçınılmaz oldu, neyseki yavaştım ve şansa çok ucuz atlattım sadece sol dirseğim yüzüldü biraz ama oda 1 haftada iyileşti

şimdi stok lastik michelin ve ön arka bağımsız abs olunca motor size daha bi güven veriyor
şimdilik memnunum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hocam 155 e sıfır 2024 aldım ama test sürüşü yapın frenlerini görünce direkt alırsınız
ben Activa ile çok düşük bi hızda düştüm, tamamen kendi suçum sol elimde telefon vardı bakmamam lazım ama üst üste çok çalınca bakmış bulundum, sağ elimle de bi anda frene asılınca oda ön fren olunca anında kaydı ABS olsa bana 1 sn zaman kazandırsa ben sol elimde frene basıp bi şekilde dururdum ama olmayınca anında kaydı teker birde lastikler naylon olunca kötü son kaçınılmaz oldu, neyseki yavaştım ve şansa çok ucuz atlattım sadece sol dirseğim yüzüldü biraz ama oda 1 haftada iyileşti

şimdi stok lastik michelin ve ön arka bağımsız abs olunca motor size daha bi güven veriyor
şimdilik memnunum
Konuyla ilgisiz bir şey ekleyeyim, siz zaten düşerek olayı anlamışsınız, diğer okuyanlara düşmeden önce faydası olsun.
Motor sürerken telefon çantanızda olsun, çalarsa bile görmeyin, duymayın, en çok bir saat sonra falan mola verdiğinizde zaten telefona bakar cevapsız çağrı varsa geri ararsınız.
Navigasyon için telefon tutucu kullanıyorsanız da telefonu ayarlayın, navigasyon uygulaması açıkken gelen çağrıları otomatik reddetsin.
Telefon kadar dikkat dağıtıcı bir icat yok.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Konuyla ilgisiz bir şey ekleyeyim, siz zaten düşerek olayı anlamışsınız, diğer okuyanlara düşmeden önce faydası olsun.
Motor sürerken telefon çantanızda olsun, çalarsa bile görmeyin, duymayın, en çok bir saat sonra falan mola verdiğinizde zaten telefona bakar cevapsız çağrı varsa geri ararsınız.
Navigasyon için telefon tutucu kullanıyorsanız da telefonu ayarlayın, navigasyon uygulaması açıkken gelen çağrıları otomatik reddetsin.
Telefon kadar dikkat dağıtıcı bir icat yok.
Sırf bu yüzden interkomdan cevaplarsam cevaplıyorum aşırı dikkat dağıtıyor.

Motosikleti
Aksilik olacak ya o gün ben de İntercom‘u şarja takmıştım sarjdan alıp kaska takmayı unutmuşum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sırf bu yüzden interkomdan cevaplarsam cevaplıyorum aşırı dikkat dağıtıyor.
Ben dikkatim dağılmasın diye interkom da kullanmıyorum.
interkom aldığım zaman da telefonum motor sürerken gelen çağrıları otomatik reddet diye ayarlı kalır. Zaten en fazla 1 saat sürdükten sonra mola veriyorum, motordan indiğim zaman telefonla konuşurum.

Motosikleti
Motoru satıldı...
Ben dikkatim dağılmasın diye interkom da kullanmıyorum.
interkom aldığım zaman da telefonum motor sürerken gelen çağrıları otomatik reddet diye ayarlı kalır. Zaten en fazla 1 saat sürdükten sonra mola veriyorum, motordan indiğim zaman telefonla konuşurum.
Çok arayan soranım olmadığından sadece müzik dinlemeye kullanıyorum bende :D bende de alışkanlık olmuş bu araba olsun motor olsun farketmiyor yola çıktığımda arkada müzik falanda olsa bütün dikkatim yolda, dikkat dağınıklığı yaşamıyorum.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Hayırlı olsun kazasız belasız binin sym adx ile ilgili ilk izlenimlerini anlatabilir misin. Bende jet 14 125 cc değiştirmek istiyorum ama bütçem en fazla 150 çıkacak gibi 250 cc bu fiyatlara eski model yüksek km var yine 125 cc de kalıp donanımlı bir scooterdan devam etmek daha mantıklı gibi al sat derdim yok jet14 4 yıldır bende 35 bine geldi adx e bi o kadar binerim.

Motosikleti
SYM ADX 125
Hayırlı olsun kazasız belasız binin sym adx ile ilgili ilk izlenimlerini anlatabilir misin. Bende jet 14 125 cc değiştirmek istiyorum ama bütçem en fazla 150 çıkacak gibi 250 cc bu fiyatlara eski model yüksek km var yine 125 cc de kalıp donanımlı bir scooterdan devam etmek daha mantıklı gibi al sat derdim yok jet14 4 yıldır bende 35 bine geldi adx e bi o kadar binerim.
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun. Açıkçası teknik açıdan değerlendirecek yetkinliğe sahip değilim o yüzden motordu frendi bunları bir süre sonra daha detaylı olarak kendi tecrübeme göre yazarım. Ben ön-arka disk+abs ve ödeme avantajı sebebiyle tercih etmiştim bu modeli, tipi de hoşuma gitmişti açıkçası. Tecrübeli bir arkadaşıma kabaca 15 km falan yaptırdım motorla, motorun genel olarak performansını da frenleri de bayağı beğendi. Ek olarak da hareket kabiliyetinin iyi olduğunu söyledi. Bundan kastı sanıyorum yönlendirme kolaylığı ve manevra yaparken motorun akıcı şekilde hareket etmesi. İstanbul'daysanız ve imkan bulursanız bayileri ziyaret etmenizi öneririm. Bu makineler bu paralar etmez noktasında hepimiz hemfikiriz diye tahmin ediyorum ama kredi kartına 12ye bölme işi bir nebze de olsa rahatlatıyor.

Açıkçası benim de niyetim ileride 250cc bir scootera geçmek(ti). Bundan ötürü ilk başta burada da fikir ararken çok satan ve dolayısıyla elden çıkarması daha kolay modellere de baktım ama aradaki fiyat farkının hakkını vereceğine ikna olmadım. Görüştüğüm bayi de servis konusunda iyi göründüğü için ADX 125'te karar kıldım. Motoru teslim aldıktan sonra, almadan evvel olan "bunu bir noktada değiştiririm" hissi kayboldu bende. Buna 4-5 yıl binerim gibi geliyor şu an.

Saygıdeğer dostlar merhaba. İlk defa motor kullanma niyetine girdim, bunun için başlangıç olarak 125 cc bir scooter alma aşamasındayım, 0 km veya düşük km 2. el düşünüyorum. İlerleyen süreçte hızlıca elden çıkarabileceğim bir scooter arıyorum. Bu faktör düşünülünce PCX en iyisi gibi görünüyor ama fiyatına göre verdikleri sebebiyle motoru beğensem de ufak bir soru işaretiyle yaklaşıyorum. Aradığım modelde satış hızını bir kenara ayırırsak açıkçası kronik sorunları olmayan ve kullanımı rahat bir model arıyorum. Bu tip alışverişlerinde çok macera arayan bir insan değilim o sebeple PCX, Nmax gibi modelleri kendime yakın buldum. Sizden de tavsiye rica ediyorum.
Naparsan yap Adv kasa bir model al. En tarz scooter onlar baktıkça bile için açılır 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar