M ehliyeti almak sadece bana mı saçma geliyor?

Motosikleti
Sym joymax 250
Kuzenimin b ehliyeti var illede küçük bi motor alayım kafasında iyi abi diyorum araştırmış m ehliyeti alıcam diyo, dedimki a2 al en mantıklısı fikrin değişir, 50cc motor seni kaldırmaz zevkini alınca illaki yükseltmek isticeksin anlatamıyorum, bi bakim dedim m ehliyeti nedir diye para tuzağı gibi görünüyo inşallah fikri değişir

16 yaş için Heves derim anlarım.

B ehliyeti olan kişi bunu niye alır ? Akıllı insan işi degil.

Motosikleti
Sym joymax 250
hayır ikna da edemiyoruz motor alıcak sonra diyecek yokuştan çıkamıyorum (adam iri cüsseli :D)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kuzenimin b ehliyeti var illede küçük bi motor alayım kafasında iyi abi diyorum araştırmış m ehliyeti alıcam diyo, dedimki a2 al en mantıklısı fikrin değişir, 50cc motor seni kaldırmaz zevkini alınca illaki yükseltmek isticeksin anlatamıyorum, bi bakim dedim m ehliyeti nedir diye para tuzağı gibi görünüyo inşallah fikri değişir
Kuzeninize söyleyin o B ehliyetinin arka yüzüne baksın, orada görecektir ki B ehliyeti alınca M de geliyor zaten orada vardır.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
M zaten diğer bütün ehliyetlerin yanında promosyon olarak veriliyor. Eskiden mi almış B ehliyetini? Sanırım 2016 sonrası başladı bu uygulama.

Eminim M ehliyet maliyeti A ile aynıdır, kursların da bu ehliyet sınıfı için hiçbir hazırlığı yoktur. Altına bir scooter verip A1 otomatik eğitiminin aynısını verecekler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
hala ehliyetini yenilememiş :D :D
Kaç sene geçti hala niye yenilememiş ki? Yenilemiş olsa M sınıfı da yanında promosyon gelecek zaten. :)
Biz yeniledik, hatta ben yeni ehliyeti kaybettim tekrar yeniledim.
Şimdi ehliyetime baktım da D1 sınıfı süresi bitmiş, 5 yıllıkmış onun süresi, 2023'de bitmiş, zaten minibüs kullanmayacağım için önemsemedim. Diğer sınıflar 10 yıllık, 2028'de tekrar yenilemem gerekecek.

Motosikleti
Sym joymax 250
Kaç sene geçti hala niye yenilememiş ki? Yenilemiş olsa M sınıfı da yanında promosyon gelecek zaten. :)
Biz yeniledik, hatta ben yeni ehliyeti kaybettim tekrar yeniledim.
Şimdi ehliyetime baktım da D1 sınıfı süresi bitmiş, 5 yıllıkmış onun süresi, 2023'de bitmiş, zaten minibüs kullanmayacağım için önemsemedim. Diğer sınıflar 10 yıllık, 2028'de tekrar yenilemem gerekecek.
benim de 2026'da süresi doluyo a2nin yaşlandık mı ne :ROFLMAO:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
1 ay kaldı benim de a2nin 2. yılının dolmasına motoru büyütmemek için bahanem kalmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar